hayır kullanmayı düşünmüyorum.hergün hergün onu takip ederek hepten kafayı takarım yok çatladım yok çatlıyo diye ne bilim bana fuzuli geliyor.gün aşırı yaptıktan sonra tutar illaki (Allah ın izniyle). evde kağıda takvim çizdim ilişki günlerine kalpcikler koydum :) belirtilerimi hissettiğim günlerin üstüne de not düştüm. ama bugun kafadan test al test al diye sesler duyuyorummmmm
merhaba,kızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
Sen bizi sevindir hadi inseallah...canim zaten diyordum ya degerlendirme cok olmadi yumurtlama zamanini o yuzden zaten umutlu degildim bu aydan hayirlisi uzulmedim ama :)aaaaaa hayırlısı olsun ya ben de bugun doktora gidiyorum bakalım nolacak
Bnmde 5 gün var kızlar kasık ağrım bir sağ ağrır bir sol ağrır ama heran adet olacak mışım gibi bi his var içimdekızlar batı 4-5 gün kalan var mı durumlar nedir sizde ?
Inseallah mujdeli haberler alirain canim bu ay kac gun var bata? Eger nasip olursa nisan basinda turkiyeye gidicez o zaman artik tahlil vs herseye bakicam Allah nasip ederseolsun canım en güzel zamanda nasip olur inş:) bende bu ay olmazsa üstüne düşmeyecem hiç saatlerce yastık belimde bekle,aman kıpırdama sperm dışarı çıkmasın hatta bu ay ilişkiden sonra duş almadan yatım sabah aldım işe öyle gittim ne sıkıntı çektimmillet keyif için beraber oluyo hamile kalıyo biz hamiş olmak için beraber oluyoruz yok yine yok beceremiyoruz
canım benim bat 5-6 mart gibi daha yumurtlama olalı 4 gün oldu çok erken belirtiler için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hayırlısı inş. en güzeli dediğpin gibi detaylı bi tetkik yaptır ve için rahat olsun :)Inseallah mujdeli haberler alirain canim bu ay kac gun var bata? Eger nasip olursa nisan basinda turkiyeye gidicez o zaman artik tahlil vs herseye bakicam Allah nasip ederse
Canim senin yumurtlama gunlerin miydi simdi her aya gore degerlendirdiginde oyleyse yumurtlama akintisi olabilir..en son ne zaman gittin doktora?Arkadaşlar bu ay klomen kullanmama rağmen yumurta gelişmedi doktor bu ay yok dedi ama 2 gündür beyaz kremsi akıntım var bugün de beyaz şeffaf uzayan akıntm oldu acaba yumurtlama mı gerçekleşti ama bu günlerde hiç ilişki olmadı lütfen biri yardm etsin
Ayy senin baya var daha ama cabuk geciyor ya zaman ne zaman 22 subat oldu anlamadim ben..inseallah canim sabret bakalim minisin gelir elbetcanım benim bat 5-6 mart gibi daha yumurtlama olalı 4 gün oldu çok erken belirtiler için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hayırlısı inş. en güzeli dediğpin gibi detaylı bi tetkik yaptır ve için rahat olsun :)
Bata kac gun var canim zaman yaklastikca iyice dusunuyorsan ruyanda gormus olabilirsin..ruyalar bazende kisinin duygusuna gore oluyor ama ama amaaaa biz yine de bunu hayr olarak bebise yoralim demiKızlar rüyamda ayva reçeli yiyordum. Neye gelir acaba. Psikolojik belirtimi yine yoksa :)
Amin cnm inşallah yaklaştıkça her şeyi bebişe yoruyorum zaten ama ümitsizlik var bir seneyi doldurdum bu ay. Bat 27 Şubat. Ama gecikedebilir. Bütün belirtiler var. yok yok yani. Rüyada tamam bitek ćift ćizgi kaldı. Test yapasım var şimdiden tutuyorum kendimiBata kac gun var canim zaman yaklastikca iyice dusunuyorsan ruyanda gormus olabilirsin..ruyalar bazende kisinin duygusuna gore oluyor ama ama amaaaa biz yine de bunu hayr olarak bebise yoralim demi
Canim senin yumurtlama gunlerin miydi simdi her aya gore degerlendirdiginde oyleyse yumurtlama akintisi olabilir..en son ne zaman gittin doktora?
ay olmaz mı az kaldı son 4 gün sonra geri sayım başlayacak kırmızıyı görmezsek süperde olcak bendede hiç bir belirti yok herkeste belirti olacakmış gibi bişey yokmuş birde adet bulguları ile gebelik bulguları aynı oluyormuş zaten ayırt edilmesi mümkün değilmiş ondan dolayı adet gününü beklemek sanırım en doğrusu... :)
oda olur 2 günün lafını mı yapıcaz şimdibendede belirti yok düşün bugünü saymazsam 3 gün kaldı perşembe gününü bekliyorum bende bakalım az kaldı görcez zaman süreç yani bu dönemde çok yavaş ilerliyor normalde hopp diye adet tarihin gelirken şimdi bekle bekle geliyor :)
ay ne güzel ya en azından hissediyorsun ben hissetmiyrum bat 26 benim bakıp görcez c.tesi gebelik testi yaptım çıkmadı ama 7 gün olmuştu çatlamadan sonra sanırım dhaa çok erken idararda çıkması yada kendimi ona inandırmak istiyorum
Merhaba canım hamilelikten şüpheleniyorum. bu ay yumurta takibi yaptırdım doktor 10-12-13 Şubat ilişki tarihi vardı değerlendirdik. elimde gebelik testi yoktu öylesine ovulasyon testi yaptım 4 dakikada oluşan bu.hcg nin yapısı lh hormonuna benzediği için ovulasyon testinde de çıkıyormuş gebelikaynı değil de benzer olduğundan dolayı bazen çıkmadığı da oluyormuş tabi
kesinlikle rabbim kalbimizdeki karnımıza taşısın inşallah hayırlısıyla inşallah :)merhaba,
bende de hafif karın ağrısı ile birlikte sürekli idrara çıkma ve uyku hali mevcut. Tabi bunlar yine psikolojik belirtiler olabilir.
Bekleyip göreceğiz en temizi
o herkeste öyle olur ama kalbini ferah tut inanıyorum bu ay burdan herkes gebelik haberi ile çıkacak :)Bnmde 5 gün var kızlar kasık ağrım bir sağ ağrır bir sol ağrır ama heran adet olacak mışım gibi bi his var içimde
hormon testi önemli canım ama iyi düşün iyi olsun olmasa da kendini hazırla çok zor bende olmazsa çok üzülürüm herhalde ama kendimi ikisinede hazırladım gibi ama hamilelik duygusu daha ağır basıyor sanırımkesinlikle zaten belirti oladabiliyor olmayadabiliyor herkese göre değişiyor. ay bende adet olursamda oliyim üzülücem ama en azından gidip bi hormon testi tekrarlamak istiyorum çünkü. nasipte ne varsa o olsun hayırlısı olur inşallah modundayım.
ben demiştim canım ya süper bi haber bu bende denedim ama benim hafif silik çıktı adetine kaç gün kala yaptım benim 3-4 gün var resim atarım ovulasyon nasıl oldu 5 dk oldu benimde renklerin çok belirginKızlar merhaba gecen gün bir arkadas burda adete yakın yapılan ovulasyon testinin iki çizgi çıkarsa hamile olunacagından bahsetmişti. Benmde belirtilerim var şüpheleniyorum. Yumurtlama tarihim 10-12-13 şubattı. Bugun ovulasyon testi yaptım gebelik testi yoktu oylesine denemek için çıkan. 4 dakikada çıkan sonuc bu
üzülme üzülme yeni bir aya başlıcaksın adet bitiminden itibaren ovu testi yap değerlendir inşallah olur bu ay :)Sen bizi sevindir hadi inseallah...canim zaten diyordum ya degerlendirme cok olmadi yumurtlama zamanini o yuzden zaten umutlu degildim bu aydan hayirlisi uzulmedim ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?