Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de umudum kalmadı karın ağrısı filan da geçti karın ağrısından ilişki de olmadı testte siliklesti önlüyor hormonlar bize oyun mu oynuyor

Arkadaşlar bu ay klomen kullanmama rağmen yumurta gelişmedi doktor bu ay yok dedi ama 2 gündür beyaz kremsi akıntım var bugün de beyaz şeffaf uzayan akıntm oldu acaba yumurtlama mı gerçekleşti ama bu günlerde hiç ilişki olmadı lütfen biri yardm etsin

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım ya kaç yaşındasın? valla o içimde ki ses hiç durmuyor ki hergün için 10 test olsa alsam hepsini aynı gün yaparım o içimizde ki sesi susturmak bizim ne haddimize dinletemiyoruz ki söz

Kizlar ilk defa bu ay ovulasyon testine gore iliskiye girdik esimle. Ve o 4gunu iyi değerlendirdik . bugün halsizlik ten yataktan cikamadim göğüslerimde bir şişkinlik ve acıma var ve karnımda gaz gibibir baskı var. 2 günde böyle belirtiler olabilir mi psikolojik mi. benmle aynı belirtileri bu kadar eren yaşayan oldu mu

Inseallah mujdeli haberler alirain canim bu ay kac gun var bata? Eger nasip olursa nisan basinda turkiyeye gidicez o zaman artik tahlil vs herseye bakicam Allah nasip ederse

Inseallah mujdeli haberler alirain canim bu ay kac gun var bata? Eger nasip olursa nisan basinda turkiyeye gidicez o zaman artik tahlil vs herseye bakicam Allah nasip ederse
canım benim bat 5-6 mart gibi daha yumurtlama olalı 4 gün oldu çok erken belirtiler için kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hayırlısı inş. en güzeli dediğpin gibi detaylı bi tetkik yaptır ve için rahat olsun :)

Canim senin yumurtlama gunlerin miydi simdi her aya gore degerlendirdiginde oyleyse yumurtlama akintisi olabilir..en son ne zaman gittin doktora?

Ayy senin baya var daha ama cabuk geciyor ya zaman ne zaman 22 subat oldu anlamadim ben..inseallah canim sabret bakalim minisin gelir elbet

Bata kac gun var canim zaman yaklastikca iyice dusunuyorsan ruyanda gormus olabilirsin..ruyalar bazende kisinin duygusuna gore oluyor ama ama amaaaa biz yine de bunu hayr olarak bebise yoralim demi
Amin cnm inşallah yaklaştıkça her şeyi bebişe yoruyorum zaten ama ümitsizlik var bir seneyi doldurdum bu ay. Bat 27 Şubat. Ama gecikedebilir. Bütün belirtiler var. yok yok yani. Rüyada tamam bitek ćift ćizgi kaldı. Test yapasım var şimdiden tutuyorum kendimi

Canm valla ben de bilmiyorum artık hesaplıyamıyorm adetlerim çok karıştı.adetin 17. Günü gittim en son olmaz dedi bugün adetin 25.günü hiç umudum yok tu bu ay bir kaç gündür beyaz kremsi bu gün şeffaf beyaz akıntm oldu şaşırdım ben de ama olabilir mi diye size soraym dedm
Canim senin yumurtlama gunlerin miydi simdi her aya gore degerlendirdiginde oyleyse yumurtlama akintisi olabilir..en son ne zaman gittin doktora?

kesinlikle zaten belirti oladabiliyor olmayadabiliyor herkese göre değişiyor. ay bende adet olursamda oliyim üzülücem ama en azından gidip bi hormon testi tekrarlamak istiyorum çünkü. nasipte ne varsa o olsun hayırlısı olur inşallah modundayım.

Kızlar merhaba gecen gün bir arkadas burda adete yakın yapılan ovulasyon testinin iki çizgi çıkarsa hamile olunacagından bahsetmişti. Benmde belirtilerim var şüpheleniyorum. Yumurtlama tarihim 10-12-13 şubattı. Bugun ovulasyon testi yaptım gebelik testi yoktu oylesine denemek için çıkan. 4 dakikada çıkan sonuc bu

Eklentiler

• DSC_0650.webp
    11 KB · Görüntüleme: 44
hcg nin yapısı lh hormonuna benzediği için ovulasyon testinde de çıkıyormuş gebelik aynı değil de benzer olduğundan dolayı bazen çıkmadığı da oluyormuş tabi
Merhaba canım hamilelikten şüpheleniyorum. bu ay yumurta takibi yaptırdım doktor 10-12-13 Şubat ilişki tarihi vardı değerlendirdik. elimde gebelik testi yoktu öylesine ovulasyon testi yaptım 4 dakikada oluşan bu.

Eklentiler

• IMG-20160222-WA0001.webp
    25 KB · Görüntüleme: 54
merhaba,
bende de hafif karın ağrısı ile birlikte sürekli idrara çıkma ve uyku hali mevcut. Tabi bunlar yine psikolojik belirtiler olabilir.
Bekleyip göreceğiz en temizi
kesinlikle rabbim kalbimizdeki karnımıza taşısın inşallah hayırlısıyla inşallah :)

Bnmde 5 gün var kızlar kasık ağrım bir sağ ağrır bir sol ağrır ama heran adet olacak mışım gibi bi his var içimde
o herkeste öyle olur ama kalbini ferah tut inanıyorum bu ay burdan herkes gebelik haberi ile çıkacak :)
hormon testi önemli canım ama iyi düşün iyi olsun olmasa da kendini hazırla çok zor bende olmazsa çok üzülürüm herhalde ama kendimi ikisinede hazırladım gibi ama hamilelik duygusu daha ağır basıyor sanırım
ben demiştim canım ya süper bi haber bu bende denedim ama benim hafif silik çıktı adetine kaç gün kala yaptım benim 3-4 gün var resim atarım ovulasyon nasıl oldu 5 dk oldu benimde renklerin çok belirgin

Sen bizi sevindir hadi inseallah...canim zaten diyordum ya degerlendirme cok olmadi yumurtlama zamanini o yuzden zaten umutlu degildim bu aydan hayirlisi uzulmedim ama :)
üzülme üzülme yeni bir aya başlıcaksın adet bitiminden itibaren ovu testi yap değerlendir inşallah olur bu ay :)
beni de çok fena heyecan basıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…