Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar benimde 4 var adetime ovulasyon testi yaptım böyle çıktı normalde ikisininde aynı renk olması gerekirmiş ama benim ki çok silik yani ama olsun ümidi kaybetmek yok :) bu arada ovulasyonu ilk defa yaptım hiç kullanmadım takibini bilmiyorum yani arkadaşımdan aldım bi tane bilen arkdaşlar yardımcı olur mu acaba adet dönemine 4 gün kala bu çizgi normal mi ?

Eklentiler

• DSC_0155.webp
    25 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Canım benim en gec 29 da olmam lazım adet. Yani adetlerim dakik olmadıgı için biraz duzensiz oldugu için belli olmuyo. Doktorum da 3 martta kan testi yaptr demişti. İnşallah ikimizinde bebişi vardr. Ben bir kere düşük yaptım o ay yaşadığım belirtilerin aynısını yaşadığım için şüphelendm. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı

çatlama gününü tahmini olarak biliyorsan üzerinden sayıp yaklaşık kaç gün olduğunu tahmin edebilirsin inşallah canım isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah :)

çatlama gününü tahmini olarak biliyorsan üzerinden sayıp yaklaşık kaç gün olduğunu tahmin edebilirsin inşallah canım isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah :)
Valla canm doktor 10-12-13 Ocak da ilişki olsun dedi okadar. Tam bilmiyorum yani. Eger varsa sağlıklı olsunda beklerim ben. Ne kaldı ki şurda 10 gun snra kan testi yaptircam beklerim ben

Valla canm doktor 10-12-13 Ocak da ilişki olsun dedi okadar. Tam bilmiyorum yani. Eger varsa sağlıklı olsunda beklerim ben. Ne kaldı ki şurda 10 gun snra kan testi yaptircam beklerim ben
aaa neredeyse benimle aynı zamanda olmuş süper burda bir sürü arkadaşla neredeyse aynı zamanlarda öğreneceğiz ama dediğim gibi bende hiç belirti yok öyle kusma bulantı ağrı hassasiyet falan

Hamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum

Hamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum
hayırlı evlat olsun inşallah canım :)
benim de bat bugun.. doktora gidicem ama iki kere yumurtladım ikincisi 1 hafta önce olmuştu yine de çıkar mı ki? sana ultrasonla mı baktı yoksa kan testi mi yaptı? beta hcg kaç çıktı?

Canim daha 5 gun varmis biraz daha sabret adet gununde ya da bir gun gecince yap testi daha kesin sonuc olur

Peki canim kasik agrin var mi cunku yumurtlama zamani akinti ve kasik agrisi yapisik ikiz gibi

Kizlar yardim lutfen sat tarihi 1 subatti ayin 13 unde kahverengi lekelenmelerim oldu 2 gunde gecti . Ayin 16 sinda mide bulantim ve kasik agrilarim basladi.cokda istifra ettim acikcasi. Sık idrara cikma var. Mide bulantim hala var ozellikle sabah uyandigimda cok oluyor. 29 subatta regl olmam gerek.. sizce bi belirti olabilirmi artik 9 ay oldu bi bebis olsun istiyorum. Ama bu yumurtlama gunu dogurganlk zamani bir turlu cozmus degilim. Takvimim i kullaniyorum 15 inde dogurgan donem diyor ama 13 14 16 17 sinde yumurtlama gunu diyor. Biri bana anlatabilirmi rica etsem :)

üzülme üzülme yeni bir aya başlıcaksın adet bitiminden itibaren ovu testi yap değerlendir inşallah olur bu ay :)
beni de çok fena heyecan basıyo
Tesekkur ederim canim inseallah sadece ovu testi yapicam o kadar ates falan olcmeyi de dusunmuyorum ovu gunleri haric

üzülmemek elde mi canım benim tabiki insan her zaman Allahtan hayırlısını istemeli ama bolca sabır gerekli, en başta Allahtan bu zor yolda bütün hanımlarımıza önce bol bol sabır sonrasında da muradınıza ermeyi diliyorum tez zamanda hepinizi sevindirsin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…