Canım benim en gec 29 da olmam lazım adet. Yani adetlerim dakik olmadıgı için biraz duzensiz oldugu için belli olmuyo. Doktorum da 3 martta kan testi yaptr demişti. İnşallah ikimizinde bebişi vardr. Ben bir kere düşük yaptım o ay yaşadığım belirtilerin aynısını yaşadığım için şüphelendm. Bakalım artık hakkımızda hayırlısıkesinlikle rabbim kalbimizdeki karnımıza taşısın inşallah hayırlısıyla inşallah :)
o herkeste öyle olur ama kalbini ferah tut inanıyorum bu ay burdan herkes gebelik haberi ile çıkacak :)
hormon testi önemli canım ama iyi düşün iyi olsun olmasa da kendini hazırla çok zor bende olmazsa çok üzülürüm herhalde ama kendimi ikisinede hazırladım gibi ama hamilelik duygusu daha ağır basıyor sanırım
ben demiştim canım ya süper bi haber bu bende denedim ama benim hafif silik çıktı adetine kaç gün kala yaptım benim 3-4 gün var resim atarım ovulasyon nasıl oldu 5 dk oldu benimde renklerin çok belirgin
çatlama gününü tahmini olarak biliyorsan üzerinden sayıp yaklaşık kaç gün olduğunu tahmin edebilirsin inşallah canım isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah :)Canım benim en gec 29 da olmam lazım adet. Yani adetlerim dakik olmadıgı için biraz duzensiz oldugu için belli olmuyo. Doktorum da 3 martta kan testi yaptr demişti. İnşallah ikimizinde bebişi vardr. Ben bir kere düşük yaptım o ay yaşadığım belirtilerin aynısını yaşadığım için şüphelendm. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı
Valla canm doktor 10-12-13 Ocak da ilişki olsun dedi okadar. Tam bilmiyorum yani. Eger varsa sağlıklı olsunda beklerim ben. Ne kaldı ki şurda 10 gun snra kan testi yaptircam beklerim bençatlama gününü tahmini olarak biliyorsan üzerinden sayıp yaklaşık kaç gün olduğunu tahmin edebilirsin inşallah canım isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah :)
Pardon canm Ocak yazmışım Şubat yazacaktımçatlama gününü tahmini olarak biliyorsan üzerinden sayıp yaklaşık kaç gün olduğunu tahmin edebilirsin inşallah canım isteyen herkese rabbim aratmadan versin inşallah :)
Aminn inşallah sağlıkla hayırlısıylaİnş canım rabbim hepimizin kucağını doldursun
aaa neredeyse benimle aynı zamanda olmuş süper burda bir sürü arkadaşla neredeyse aynı zamanlarda öğreneceğiz ama dediğim gibi bende hiç belirti yok öyle kusma bulantı ağrı hassasiyet falanValla canm doktor 10-12-13 Ocak da ilişki olsun dedi okadar. Tam bilmiyorum yani. Eger varsa sağlıklı olsunda beklerim ben. Ne kaldı ki şurda 10 gun snra kan testi yaptircam beklerim ben
Hamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorumYumurtlama zamanima gore yarin adet olmam gerekiyordu ben bugun oldumneyse adetin 1 gun gecikti yazisini gordum en azindan kafa kalmadi gari evet kizlar kendime soz vermistim bu defa da adet olursam artik uzerine dusmicem ne zaman nasip olursa yani Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler..inseallah sizlerden hamis haberleri aliriz
25 yaşındayım canım :)Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım ya kaç yaşındasın? valla o içimde ki ses hiç durmuyor ki hergün için 10 test olsa alsam hepsini aynı gün yaparım o içimizde ki sesi susturmak bizim ne haddimize dinletemiyoruz ki söz
bende 25 yaşındayız anne olmak için ideal yaştayız25 yaşındayım canım :)
Allah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim hayırlı olsunHamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum
evet tatlımbende 25 yaşındayız anne olmak için ideal yaştayız
hayırlı evlat olsun inşallah canım :)Hamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum
Canim daha 5 gun varmis biraz daha sabret adet gununde ya da bir gun gecince yap testi daha kesin sonuc olurAmin cnm inşallah yaklaştıkça her şeyi bebişe yoruyorum zaten ama ümitsizlik var bir seneyi doldurdum bu ay. Bat 27 Şubat. Ama gecikedebilir. Bütün belirtiler var. yok yok yani. Rüyada tamam bitek ćift ćizgi kaldı. Test yapasım var şimdiden tutuyorum kendimi
Peki canim kasik agrin var mi cunku yumurtlama zamani akinti ve kasik agrisi yapisik ikiz gibiCanm valla ben de bilmiyorum artık hesaplıyamıyorm adetlerim çok karıştı.adetin 17. Günü gittim en son olmaz dedi bugün adetin 25.günü hiç umudum yok tu bu ay bir kaç gündür beyaz kremsi bu gün şeffaf beyaz akıntm oldu şaşırdım ben de ama olabilir mi diye size soraym dedm
Ayy inşallah bi gelsin ısırıcam her yerini beni bu kadar beklettiği içinAyy senin baya var daha ama cabuk geciyor ya zaman ne zaman 22 subat oldu anlamadim ben..inseallah canim sabret bakalim minisin gelir elbet
Tesekkur ederim canim inseallah sadece ovu testi yapicam o kadar ates falan olcmeyi de dusunmuyorum ovu gunleri haricüzülme üzülme yeni bir aya başlıcaksın adet bitiminden itibaren ovu testi yap değerlendir inşallah olur bu ay :)
beni de çok fena heyecan basıyo
Felaket bir şekilde devamönce çok üzüldüm sonra hayırlısı böyleymiş demek ki dedim bilmeden röntgene girmiştim doktor o da olabilir sebebi dedi ama gerçekten çok zormuş Rabb'im yeniden sağlıkla nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?