Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamileymişim cnm 4 haftalık yeni daha çok şaşjınım şok oldum tesmen allah olmayanlarada versin beklemenin ne kadar zor oldugunu çok iyi biliyorum
Ayyy hadi gozun aydin canim saglikla kucagina al inseallah hamis haberleri senden sonra corap sokugu gibi gelsin inseallah

Canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin, iliskiden sonra bi frklilik hissettinmi kendindde

Sorun neydi canim

Kizlar yardim lutfen sat tarihi 1 subatti ayin 13 unde kahverengi lekelenmelerim oldu 2 gunde gecti . Ayin 16 sinda mide bulantim ve kasik agrilarim basladi.cokda istifra ettim acikcasi. Sık idrara cikma var. Mide bulantim hala var ozellikle sabah uyandigimda cok oluyor. 29 subatta regl olmam gerek.. sizce bi belirti olabilirmi artik 9 ay oldu bi bebis olsun istiyorum. Ama bu yumurtlama gunu dogurganlk zamani bir turlu cozmus degilim. Takvimim i kullaniyorum 15 inde dogurgan donem diyor ama 13 14 16 17 sinde yumurtlama gunu diyor. Biri bana anlatabilirmi rica etsem :) lutfen bi cevap arkadaslar.

Canim Allah saglikla kucagina almak nasip etsin, iliskiden sonra bi frklilik hissettinmi kendindde
hamile değilim canım ama bu akşam kontrole gidicem bakalım hayırlısı olsun :)

hamile olabilirsin bi test yap bence

hamile değilim canım ama bu akşam kontrole gidicem bakalım hayırlısı olsun :)

hamile olabilirsin bi test yap bence
Erken degilmi 29 unda adet olmam gerek cikarmi ki simdi. Birde bu yumurtlama dogurganlk vs hakknda bilgi istyrm sizden cozmus degilim.

Erken degilmi 29 unda adet olmam gerek cikarmi ki simdi. Birde bu yumurtlama dogurganlk vs hakknda bilgi istyrm sizden cozmus degilim.

Canım inşallah hamilesindir diyip söze başlıyorum bizimde 2. denememiz ve adet günüm yarın bakalım hayırlısı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum.
çoook araştırdım.

bir kadın ay içerisinde 1 veya 2 defa yumurtlar. kendimi anlatayım.
25 ocakta adetim başladı. yani yumurtalıgım çalışmaya başladı adetim 4-5 gün sürüyor. o süre içerisinde yumurtalıgın içerisinde birkaç yumurta oluşuyo beşleniyo gelişiyo. takriben adetimden 13, 14 veya 15 gün sonra yumurtam çatladı(adet başlangıcımı yani 25 ocagı 1. gün sayıyorum). çünkü adetim düzenli , 27 yaşındayım ve tüm kontrollerime gittim çok sükür sıkıntı yok. ve biz 6 şubatta başladık gün aşırı ilişkiye girdik. en son 15 şubatta oldu. ama bayanlarda yumurta 4 saat ile 24 saat arasında yaşıyor. erkeklerin sperm vajinada 24 saat ile 48 saat arasında yaşıyor. sağlıklı 2 bireyin ay içerisinde çocuklarının olması istatistiklere göre %25 diyelim ki döllenme oldu;
yumurtanın rahim kanalından rahim başluguna inip duvara tutunması 5 ile 7 gün arasında oluyor.
tutunduktan hemen sonra hcg hormonu salgılanıyor.

başka sormak istedigin var mı canım

ben kırmızıları gördüm kızlar çok belliydi zaten hasta olacağım bgn geliyorum diyordu 3 gün erken geldi Bat'tan... nasip değilmiş ilk denememizde çok beklentim yoktu zaten ama azcık üzülmedim değil... hemen doktordan randevu aldım 3. gün hormon testine gideceğim. inşallah sizler güzel haberler alırsınız. yeni bat 22 Mart

Detayli anlatimin icin cok tesekkur ederim oncelikle. Ve insallah sende en kisa zamanda bebisin seninle olur diyorum .
1 subata reglim basladi 7 gun suruyor. Ve 28 gunde bir adet oluyorum. Duzenli yani. Adetn 1. Gunden 14 ve 15. Gun benim hamile kalabilecegim gun oluyor . Anladgm kadariyla. Ay cok karisik yaa dusunmekten insan kafayi yiyor..
Benimde hicbir sknti yok dedi doktor. En son simir testi yaptrdm hala sonuc bekliyorum. Onun disinda bir sknti yok benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…