Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim acaba sen ustune gorme falan mi gecirdin mide bulantisi kusma bunlar hemen baslamaz benim bildigim hayirlisi belirtiler hamilelik belirtisi ama bi gebelik testi yap dicem daha bi hafta varmis bata

Rica ederim canım.

evet normal olan o ama günümüzde maalesef çalıştıgımız ortamdaki radyasyonlar yedigimiz içtigimiz hormonlar vücut dengesini bozmakta. ben şu ovulasyon testlerinide mantıklı bulmuyorum. lh hormonu vucutta sürekli var tamam yumurtanın çatlamasına yakın artıyor ama adete yakında artıyor mesela.

asıl saglıklı ve mantıklı olan adetin bittikten 3 gün sonra başlayacaksınız çalışmalara 1 dolu 1 boş ilişki olacak diğer adetine 3-4 gün kala bırakacaksınız. her gün olursa sperm kalitesi düşüyor. eğer eşinde sağlıklı ise olmaması için bi sebep yok inşallah.
yani birazda rahat olmak lazım. stresten adet gecikmesi oldugu gibi yumurtlama gecikmesi felan filan bi çok şeyde olabilir.

yani rabbimde uygun görürse hamile oluruz inşallah

Canm bu günlerde hiç ilişki olmadı ben de korktm kaçırdım diye adet olunca gidecem hormon testi için sence yumurta çatlamışsa kaçırmış mıyımdr
Yani canim eger bu akintinin oldugu zamanlar iliski olmadiysa birazcik kacirmis oluyoraun ama hayirlisi yine de..senin en iyi cozum simdi bunu dusunmeyip doktora gidecegin zamani beklemen canim inseallah rn kisa zamanda bebisine kavusursun ya da bebislerine

Canim dogurgan donemi bende anlamiyorum tahmin ediyorum sadece soyle yumurtlama zamanina yakin zamanlarin ismi gibi yumurtlama zamani diger adiyla ovulasyon zaten belli

Erken degilmi 29 unda adet olmam gerek cikarmi ki simdi. Birde bu yumurtlama dogurganlk vs hakknda bilgi istyrm sizden cozmus degilim.
kanaman olalı baya olmuş bence varsa çıkar.. yumurtlama doğurganlık hakkında internetten bulabilirsin istediğin herşeyi

canım iki şekilde hesaplayabilirsin birincisi telefonuna adet takvimi indirip orda sana ne zamanlar yumurtlama günlerin orda öğrenebilirsin o takvim senin adet tarihlerine göre ayar yapıyor ve otomatik olarak sağlıklı bir insanın yumurtlama döneminin ne olacağını gösteriyor.

2. ovulasyon alıp çift çizgi görene kadar adet başlangıcından itibaren takip ederek gün aşırı bebek çalışmaları yapabilirsin ovulasyon genelde daha sağlıklı oluyor... bana sorarsan ovulasyon yaptın mı? diye, yapmadım çünkü ilk denememiz bu ay oldu ve geç kaldım geç öğrendim ovulasyonu bu ay olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum.

canım ya üzme kendini adetini takip et ne kadar sürüyor ümitlendirmek istemem önümüzde ki ay inşallah olur bakalım bize kırmızı kart var mı biz bekliyoruz şimdi ayrılma bizden hoş sohbet ettik sevdim seni

Arkadaşlar dr dan duydugum bir şeyi sormak istiyorum eşi ile surekli birlikte olan kadının vajinasinda biriken sperm in hamilelik belirtisi gibi (bulantı kusma vb) neden olduğunu söyledi kimi kadın gebelik ile karistirabiliyormus bana çok tuhaf geldi öyle birşey duyan oldumu malum çocuk için sürekli çalışan var

Hehe bende tam mesaj yazdim senin icin
Benim hic ara kanamam olmuyordu bu ay ilk defa 2 gun suren kahverengi lekelenme oldu . Bi kacgun sonrada mide bulantisi kasik agrisi yasayinca acaba mi dedim . Insallah bu ay olmustur. 29 undan oncede test yapmak istemiyrm sadece hayal kirikligi oluyor cnku. Nasil gecer 7 gun bilmiyrm ama :)

Telefonumda takvimim ve womanlog diye bi program var ikisinide takipteyim canim. Cok tesekkr ederm bilgiler icin. Insallah bu ay olmustur. Ilk defa boyle hissediyrm kendimi . Esim bile ilk defa acaba hamilemisin diye sordu :) herkes bebek bebek demeye basladi :) hayirlisi herseyn .

ayrılmam tabikii sizlerin haberlerini alırım inşallah... tek kötü yani önümüzdeki ay yumurtlama dönemi 4 gün eşim yurtdışında olacak. artık denk gelir mi gelmez mi nasip erken olunca Mart ayına ait ovulasyon bat hepsi kaydı :)))... belki de prolaktin yüksek çıkıcak ve ilaç kullanıcm zaten doktor ilaç süresince hamile kalma dicek bakalım artık görcz bir an evvel doktora görünmek istiyorum kafam rahatlaması açısından.

saçmalamış bence o doktor. öyle şey olur mu hiç. kalan spermler ertesi gün su gibi akıp gidiyor zaten. kalmış olsa gerçek gebelik olur

Saçma bence çünkü vajina içerisinde hiç bir maddeyi tutmayan bi yapıya sahip spermin bile fazlası ilişkiden bi süre sonra atılıyor dışarı nasıl içinde kalacak ki senin doktorun tespitleri zaten öldürüyor beni ultrasonda gebelik
Görünmüyor demişti sana 1.5 aydan önce gebelik mi görülür tuhaf

C
Canım bulantınun ı kadar erken başlaması zor genelde gebelik belirtileri adet geçince başlar tani bilmiyorum inşallah gebesindir ama bana çok mantıklı gelmedi

Anladim canim inseallah umit ettigin gibi hamissindir sabir artik 7 gun gecer ya ama sana tavsiyem mutlaka birseyle mesgul ol buraya mesela girmek icin bi saat belirle ayni zamanda diyelim aksam 6 da giricem diye soz ver kendine..zaten aksam geciyo uyuyorsun falan boyle boyle cabucak gecer

19:30da randevum bakalım ne dicek ne yapcak doktor bilmiyorum korkuyorum
Canim doktor ne derse desin ki inseallah guzel seyler soyler sen Allaha tevekkul et gerisini birak..Heyecanimiz dorukta oluyor ama biraz sakin su gibi olmakta insana dinginlik verir rahatlariz

Yemin ediyorum m..la bağladım adam sarhoş mu ne anlamadım ben cok tecrubesizim kim ne derse kaniyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…