- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Detayli anlatimin icin cok tesekkur ederim oncelikle. Ve insallah sende en kisa zamanda bebisin seninle olur diyorum .
1 subata reglim basladi 7 gun suruyor. Ve 28 gunde bir adet oluyorum. Duzenli yani. Adetn 1. Gunden 14 ve 15. Gun benim hamile kalabilecegim gun oluyor . Anladgm kadariyla. Ay cok karisik yaa dusunmekten insan kafayi yiyor..
Benimde hicbir sknti yok dedi doktor. En son simir testi yaptrdm hala sonuc bekliyorum. Onun disinda bir sknti yok benimde.
Yani canim eger bu akintinin oldugu zamanlar iliski olmadiysa birazcik kacirmis oluyoraun ama hayirlisi yine de..senin en iyi cozum simdi bunu dusunmeyip doktora gidecegin zamani beklemen canim inseallah rn kisa zamanda bebisine kavusursun ya da bebislerineCanm bu günlerde hiç ilişki olmadı ben de korktm kaçırdım diye adet olunca gidecem hormon testi için sence yumurta çatlamışsa kaçırmış mıyımdr
Canim dogurgan donemi bende anlamiyorum tahmin ediyorum sadece soyle yumurtlama zamanina yakin zamanlarin ismi gibi yumurtlama zamani diger adiyla ovulasyon zaten belliKizlar yardim lutfen sat tarihi 1 subatti ayin 13 unde kahverengi lekelenmelerim oldu 2 gunde gecti . Ayin 16 sinda mide bulantim ve kasik agrilarim basladi.cokda istifra ettim acikcasi. Sık idrara cikma var. Mide bulantim hala var ozellikle sabah uyandigimda cok oluyor. 29 subatta regl olmam gerek.. sizce bi belirti olabilirmi artik 9 ay oldu bi bebis olsun istiyorum. Ama bu yumurtlama gunu dogurganlk zamani bir turlu cozmus degilim. Takvimim i kullaniyorum 15 inde dogurgan donem diyor ama 13 14 16 17 sinde yumurtlama gunu diyor. Biri bana anlatabilirmi rica etsem :) lutfen bi cevap arkadaslar.
kanaman olalı baya olmuş bence varsa çıkar.. yumurtlama doğurganlık hakkında internetten bulabilirsin istediğin herşeyiErken degilmi 29 unda adet olmam gerek cikarmi ki simdi. Birde bu yumurtlama dogurganlk vs hakknda bilgi istyrm sizden cozmus degilim.
canım iki şekilde hesaplayabilirsin birincisi telefonuna adet takvimi indirip orda sana ne zamanlar yumurtlama günlerin orda öğrenebilirsin o takvim senin adet tarihlerine göre ayar yapıyor ve otomatik olarak sağlıklı bir insanın yumurtlama döneminin ne olacağını gösteriyor.Kizlar yardim lutfen sat tarihi 1 subatti ayin 13 unde kahverengi lekelenmelerim oldu 2 gunde gecti . Ayin 16 sinda mide bulantim ve kasik agrilarim basladi.cokda istifra ettim acikcasi. Sık idrara cikma var. Mide bulantim hala var ozellikle sabah uyandigimda cok oluyor. 29 subatta regl olmam gerek.. sizce bi belirti olabilirmi artik 9 ay oldu bi bebis olsun istiyorum. Ama bu yumurtlama gunu dogurganlk zamani bir turlu cozmus degilim. Takvimim i kullaniyorum 15 inde dogurgan donem diyor ama 13 14 16 17 sinde yumurtlama gunu diyor. Biri bana anlatabilirmi rica etsem :)
ben kırmızıları gördüm kızlar çok belliydi zaten hasta olacağım bgn geliyorum diyordu 3 gün erken geldi Bat'tan... nasip değilmiş ilk denememizde çok beklentim yoktu zaten ama azcık üzülmedim değil... hemen doktordan randevu aldım 3. gün hormon testine gideceğim. inşallah sizler güzel haberler alırsınız. yeni bat 22 Mart
Hehe bende tam mesaj yazdim senin icinkanaman olalı baya olmuş bence varsa çıkar.. yumurtlama doğurganlık hakkında internetten bulabilirsin istediğin herşeyi
Benim hic ara kanamam olmuyordu bu ay ilk defa 2 gun suren kahverengi lekelenme oldu . Bi kacgun sonrada mide bulantisi kasik agrisi yasayinca acaba mi dedim . Insallah bu ay olmustur. 29 undan oncede test yapmak istemiyrm sadece hayal kirikligi oluyor cnku. Nasil gecer 7 gun bilmiyrm ama :)Hehe bende tam mesaj yazdim senin icin
canım iki şekilde hesaplayabilirsin birincisi telefonuna adet takvimi indirip orda sana ne zamanlar yumurtlama günlerin orda öğrenebilirsin o takvim senin adet tarihlerine göre ayar yapıyor ve otomatik olarak sağlıklı bir insanın yumurtlama döneminin ne olacağını gösteriyor.
2. ovulasyon alıp çift çizgi görene kadar adet başlangıcından itibaren takip ederek gün aşırı bebek çalışmaları yapabilirsin ovulasyon genelde daha sağlıklı oluyor... bana sorarsan ovulasyon yaptın mı? diye, yapmadım çünkü ilk denememiz bu ay oldu ve geç kaldım geç öğrendim ovulasyonu bu ay olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum.
canım ya üzme kendini adetini takip et ne kadar sürüyor ümitlendirmek istemem önümüzde ki ay inşallah olur bakalım bize kırmızı kart var mı biz bekliyoruz şimdi ayrılma bizden hoş sohbet ettik sevdim seni
canım iki şekilde hesaplayabilirsin birincisi telefonuna adet takvimi indirip orda sana ne zamanlar yumurtlama günlerin orda öğrenebilirsin o takvim senin adet tarihlerine göre ayar yapıyor ve otomatik olarak sağlıklı bir insanın yumurtlama döneminin ne olacağını gösteriyor.
2. ovulasyon alıp çift çizgi görene kadar adet başlangıcından itibaren takip ederek gün aşırı bebek çalışmaları yapabilirsin ovulasyon genelde daha sağlıklı oluyor... bana sorarsan ovulasyon yaptın mı? diye, yapmadım çünkü ilk denememiz bu ay oldu ve geç kaldım geç öğrendim ovulasyonu bu ay olmazsa önümüzde ki ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum.
canım ya üzme kendini adetini takip et ne kadar sürüyor ümitlendirmek istemem önümüzde ki ay inşallah olur bakalım bize kırmızı kart var mı biz bekliyoruz şimdi ayrılma bizden hoş sohbet ettik sevdim seni
saçmalamış bence o doktor. öyle şey olur mu hiç. kalan spermler ertesi gün su gibi akıp gidiyor zaten. kalmış olsa gerçek gebelik olurArkadaşlar dr dan duydugum bir şeyi sormak istiyorum eşi ile surekli birlikte olan kadının vajinasinda biriken sperm in hamilelik belirtisi gibi (bulantı kusma vb) neden olduğunu söyledi kimi kadın gebelik ile karistirabiliyormus bana çok tuhaf geldi öyle birşey duyan oldumu malum çocuk için sürekli çalışan var
Saçma bence çünkü vajina içerisinde hiç bir maddeyi tutmayan bi yapıya sahip spermin bile fazlası ilişkiden bi süre sonra atılıyor dışarı nasıl içinde kalacak ki senin doktorun tespitleri zaten öldürüyor beniArkadaşlar dr dan duydugum bir şeyi sormak istiyorum eşi ile surekli birlikte olan kadının vajinasinda biriken sperm in hamilelik belirtisi gibi (bulantı kusma vb) neden olduğunu söyledi kimi kadın gebelik ile karistirabiliyormus bana çok tuhaf geldi öyle birşey duyan oldumu malum çocuk için sürekli çalışan var
Canım bulantınun ı kadar erken başlaması zor genelde gebelik belirtileri adet geçince başlar tani bilmiyorum inşallah gebesindir ama bana çok mantıklı gelmediBenim hic ara kanamam olmuyordu bu ay ilk defa 2 gun suren kahverengi lekelenme oldu . Bi kacgun sonrada mide bulantisi kasik agrisi yasayinca acaba mi dedim . Insallah bu ay olmustur. 29 undan oncede test yapmak istemiyrm sadece hayal kirikligi oluyor cnku. Nasil gecer 7 gun bilmiyrm ama :)
bhchrk saat kacta sonucu almaya gideceksin merak ettim seni
Anladim canim inseallah umit ettigin gibi hamissindir sabir artik 7 gun gecer ya ama sana tavsiyem mutlaka birseyle mesgul ol buraya mesela girmek icin bi saat belirle ayni zamanda diyelim aksam 6 da giricem diye soz ver kendine..zaten aksam geciyo uyuyorsun falan boyle boyle cabucak gecerBenim hic ara kanamam olmuyordu bu ay ilk defa 2 gun suren kahverengi lekelenme oldu . Bi kacgun sonrada mide bulantisi kasik agrisi yasayinca acaba mi dedim . Insallah bu ay olmustur. 29 undan oncede test yapmak istemiyrm sadece hayal kirikligi oluyor cnku. Nasil gecer 7 gun bilmiyrm ama :)
Canim doktor ne derse desin ki inseallah guzel seyler soyler sen Allaha tevekkul et gerisini birak..Heyecanimiz dorukta oluyor ama biraz sakin su gibi olmakta insana dinginlik verir rahatlariz19:30da randevum bakalım ne dicek ne yapcak doktor bilmiyorumkorkuyorum
Yemin ediyorum m..la bağladım adam sarhoş mu ne anlamadım ben cok tecrubesizim kim ne derse kaniyorum yaSaçma bence çünkü vajina içerisinde hiç bir maddeyi tutmayan bi yapıya sahip spermin bile fazlası ilişkiden bi süre sonra atılıyor dışarı nasıl içinde kalacak ki senin doktorun tespitleri zaten öldürüyor beniultrasonda gebelik
Görünmüyor demişti sana 1.5 aydan önce gebelik mi görülür tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?