Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

[QUOVuslatim devam ediyor Lee, post: 45290391, member: 719019"]Yani canim eger bu akintinin oldugu zamanlar iliski olmadiysa birazcik kacirmis oluyoraun ama hayirlisi yine de..senin en iyi cozum simdi bunu dusunmeyip doktora gidecegin zamani beklemen canim inseallah rn kisa zamanda bebisine kavusursun ya da bebislerine [/QUOTE]
cCanm akıntım haladevam ediyor sence kaçırmış mıymdr

Canim doktor ne derse desin ki inseallah guzel seyler soyler sen Allaha tevekkul et gerisini birak..Heyecanimiz dorukta oluyor ama biraz sakin su gibi olmakta insana dinginlik verir rahatlariz
inşallah yaa Rabb im hayırlısını versin inşallah hepimiz için... alttan mı muayene eder acaba yoksa direk kan testine mi gönderir? yaa en azından 2 kere mi yumurtlamışım gerçekten onu öğrenmek istiyorum :)

Canım seni üzmek istemem ama sen bir kere yumurtladın.ovü testine göre söylüyorum.

Insallah gecer canim kismet ya aslinda dusunmemek gerek dusundukce aklina takildikca olmuyor gercekten. Unutmak lazim

cCanm akıntım haladevam ediyor sence kaçırmış mıymdr[/QUOTE]

Insallah canim takvime gore 13 de 15 inde iliski yasadik. Yani gun asiri. Bakalim kismet dusunmeyecegim artik. .

Kızlar bakabilir misiniz rica etsem. adete yakın ovulasyon testleri doğru cıkarırmış ya benm de evde bikaç tane ovulasyon testim vardı öylesine bi yapim dedim sabah çift çizgi çıktı. Şüphelerim vardı hamilelikle ama doğru mı acaba. Bu arada doktorum 10-12-13 şubatta ilişkide bulunun dedi değerlendirdik. Bugun yaptıgım ovulasyon testini atıcam şimdi nedemek sizce bu

Eklentiler

• IMG-20160222-WA0003.webp
    13 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…