- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
[QUOVuslatim devam ediyor Lee, post: 45290391, member: 719019"]Yani canim eger bu akintinin oldugu zamanlar iliski olmadiysa birazcik kacirmis oluyoraun ama hayirlisi yine de..senin en iyi cozum simdi bunu dusunmeyip doktora gidecegin zamani beklemen canim inseallah rn kisa zamanda bebisine kavusursun ya da bebislerineKizlar yardim lutfen sat tarihi 1 subatti ayin 13 unde kahverengi lekelenmelerim oldu 2 gunde gecti . Ayin 16 sinda mide bulantim ve kasik agrilarim basladi.cokda istifra ettim acikcasi. Sık idrara cikma var. Mide bulantim hala var ozellikle sabah uyandigimda cok oluyor. 29 subatta regl olmam gerek.. sizce bi belirti olabilirmi artik 9 ay oldu bi bebis olsun istiyorum. Ama bu yumurtlama gunu dogurganlk zamani bir turlu cozmus degilim. Takvimim i kullaniyorum 15 inde dogurgan donem diyor ama 13 14 16 17 sinde yumurtlama gunu diyor. Biri bana anlatabilirmi rica etsem :) lutfen bi cevap arkadaslar.
İlk yumurtlamaya göre adet oluyorum canımAnaPatron günaydın :) sana çok zor bi soru sorcam şimdi
iki kere yumurtladığın aylarda; ikinci yumurtlamanda döllenme olmamışsa ilk yumurtlama zamanına göre mi adet oluyordun yoksa ikinci yumurtlama zamanına göre mi?
anlatabildim mi soruyu
inşallah yaaCanim doktor ne derse desin ki inseallah guzel seyler soyler sen Allaha tevekkul et gerisini birak..Heyecanimiz dorukta oluyor ama biraz sakin su gibi olmakta insana dinginlik verir rahatlariz
Allah kabul etsin canım beniimm hepimiz için de dua et olur mu :) özellikle etiketlerim merak etme :)))bhchrk burda saat suan 00.00 uyucam birazdan senin haberini artik teheccude kalkinca bakicam meraktan hemen telefona mi sarilirim artik bilmiyorum
ayyyyy demeeee heyecanlandıııııımmmmmmmmİlk yumurtlamaya göre adet oluyorum canım
Canım seni üzmek istemem ama sen bir kere yumurtladın.ovü testine göre söylüyorum.inşallah yaaRabb im hayırlısını versin inşallah hepimiz için... alttan mı muayene eder acaba yoksa direk kan testine mi gönderir? yaa en azından 2 kere mi yumurtlamışım gerçekten onu öğrenmek istiyorum :)
C
Canım bulantınun ı kadar erken başlaması zor genelde gebelik belirtileri adet geçince başlar tani bilmiyorum inşallah gebesindir ama bana çok mantıklı gelmedi
Anladim canim inseallah umit ettigin gibi hamissindir sabir artik 7 gun gecer ya ama sana tavsiyem mutlaka birseyle mesgul ol buraya mesela girmek icin bi saat belirle ayni zamanda diyelim aksam 6 da giricem diye soz ver kendine..zaten aksam geciyo uyuyorsun falan boyle boyle cabucak gecer
cCanm akıntım haladevam ediyor sence kaçırmış mıymdr[/QUOTE][QUOVuslatim devam ediyor Lee, post: 45290391, member: 719019"]Yani canim eger bu akintinin oldugu zamanlar iliski olmadiysa birazcik kacirmis oluyoraun ama hayirlisi yine de..senin en iyi cozum simdi bunu dusunmeyip doktora gidecegin zamani beklemen canim inseallah rn kisa zamanda bebisine kavusursun ya da bebislerine
1 kere de olsa geç yumurtladım o zamanCanım seni üzmek istemem ama sen bir kere yumurtladın.ovü testine göre söylüyorum.
Bence doktorunu değiştir canım yanıltıyor seniYemin ediyorum m..la bağladım adam sarhoş mu ne anlamadım ben cok tecrubesizim kim ne derse kaniyorum ya
Erken canım yani lh artması idrarda adet günü veya bi gün sonra belli oluyo acele etme bence :)Ben bugunde ovu testi yaptim ikimci cozgi cok silik. Acaba erken mi daha koyulasmasi icin cumsrtesi pazar adet olma zamani
Ay insallah oyledir yaaErken canım yani lh artması idrarda adet günü veya bi gün sonra belli oluyo acele etme bence :)
19.30da randevum iste dua edin28 şubatçılar ne durumdabhchrk durumunu merak ettim canım haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?