Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aaaa bugün gidiyomuşsunnnn hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnnnn
Yaa iki kere yumurtlama felan derken yine kadinlar klubunde birinin actigi konuda yazilanlari okudum.. bi tanesi gitmis daha bi hafta olmus dolleneli demis doktor.. gec yumurtladim ama bugun normalde adet tarihim.. adet de olmayinca gaza geldim gideyim dedim :)) bakalkm doktor ne dicek dua edin korkuyorum

28 şubatçılar ne durumda bhchrk durumunu merak ettim canım haberdar et.
benim regl dönemim 24-25 gün arası. sat 4 Şubat. bat 28 29 Şubat. yumurtlayali 5 gün olduğu için daha erken sanırım belirti için. sadece göğüsleri dolgun ve ağrılı ama regl onceside oluyor bende. kasiklarimda ağrı değilde garip bir gerginlik ve hareketlilik var

selam arkadaşlar bugün saat 2 de ov.testimi yaptım ikinci çizgi bir anda belirdi ve diğerinden daha kırmızı yani bugünü değerlendircez yarın sağlıklı sperm olmaz diye çarşambayı değerlendircez gerisi Allah a kalmış ...

Korkma canım kan testide iste mutlaka eğer 16 da yumurtlama olduysa kan değerinde az çok yükselme olmuş olabilir.ultrasonla gözükmez.

Ay ne guzel ikisi de koyu cikmis benim adet tarihim ya cumartesi ya pazar olcak bugun yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. Senin kav gun var

Hadi hayirlisi bakalim cnm. Bende iki koyu cizgi gorunce o aksam calistik. Ertesi gun tekrar yaptim ikinci cizgi biraz acilmisti catlayinca ikinci cizgi acilirmis die o aksamida degerlendirdik

Ay ne guzel ikisi de koyu cikmis benim adet tarihim ya cumartesi ya pazar olcak bugun yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. Senin kav gun var
Canım benm adetim dakik olmadıgı için tam belli olmuyo ama 27si olmam lazım ama en gec 29ında. Doktorum 3,4 Mart gbi kan testi yaptr dedi. İnşallah ikimizde hamileyizdr. Hayırlısı Allah'tan canım

Hadi hayirlisi bakalim cnm. Bende iki koyu cizgi gorunce o aksam calistik. Ertesi gun tekrar yaptim ikinci cizgi biraz acilmisti catlayinca ikinci cizgi acilirmis die o aksamida degerlendirdik
iyi yaptınız canım hayırlısı olsun bizde düşündük bugün de yarın da diye doktor sağlıksız olcağına hergün gün aşırı dedi ,öyle yapcaz kısmet olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…