Ever. Ama internetten al istersen ben küçük koliyle almıştım. N11 veya hepsi buradan almıştım 40 küsürdüArkadaslar bısı sorucam yh ovulasyon testını eczanelerden recetesz alabılırmıyız
TabikiArkadaslar bısı sorucam yh ovulasyon testını eczanelerden recetesz alabılırmıyız
canım inşallah güzel haberler alırsın. dualarım seninle ve bizim gibi güzel haberleri almayi isteyen anne aday adaylarıyla.19.30da randevum iste dua edin(
Ne zamsn gidiceksin doktora 29 u demiştin değiştirdinmi1 kere de olsa geç yumurtladım o zamanama bat bugun doktora gitcem işte ne derse artık
Aaaa bugün gidiyomuşsunnnn19.30da randevum iste dua edin(
Bende yaptım aynı siliklikte canımBen bugunde ovu testi yaptim ikimci cozgi cok silik. Acaba erken mi daha koyulasmasi icin cumsrtesi pazar adet olma zamani
Eczanede 2 li 10 lira.netten alınca daha uyguna geliyor.adet olursam direk sipariş vericem bendeChok tsk ederım canlar hmn sıparıs verım boyle takwımle olmıcak bu ıs
Yaa iki kere yumurtlama felan derken yine kadinlar klubunde birinin actigi konuda yazilanlari okudum.. bi tanesi gitmis daha bi hafta olmus dolleneli demis doktor.. gec yumurtladim ama bugun normalde adet tarihim.. adet de olmayinca gaza geldim gideyim dedim :)) bakalkm doktor ne dicekAaaa bugün gidiyomuşsunnnnhadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnnnn
benim regl dönemim 24-25 gün arası. sat 4 Şubat. bat 28 29 Şubat. yumurtlayali 5 gün olduğu için daha erken sanırım belirti için. sadece göğüsleri dolgun ve ağrılı ama regl onceside oluyor bende. kasiklarimda ağrı değilde garip bir gerginlik ve hareketlilik var28 şubatçılar ne durumdabhchrk durumunu merak ettim canım haberdar et.
Korkma canım kan testide iste mutlaka eğer 16 da yumurtlama olduysa kan değerinde az çok yükselme olmuş olabilir.ultrasonla gözükmez.Yaa iki kere yumurtlama felan derken yine kadinlar klubunde birinin actigi konuda yazilanlari okudum.. bi tanesi gitmis daha bi hafta olmus dolleneli demis doktor.. gec yumurtladim ama bugun normalde adet tarihim.. adet de olmayinca gaza geldim gideyim dedim :)) bakalkm doktor ne dicekdua edin korkuyorum
Bende hala belirti yok yaa28 şubatçılar ne durumdabhchrk durumunu merak ettim canım haberdar et.
Ay ne guzel ikisi de koyu cikmis benim adet tarihim ya cumartesi ya pazar olcak bugun yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. Senin kav gun varKızlar bakabilir misiniz rica etsem. adete yakın ovulasyon testleri doğru cıkarırmış ya benm de evde bikaç tane ovulasyon testim vardı öylesine bi yapim dedim sabah çift çizgi çıktı. Şüphelerim vardı hamilelikle ama doğru mı acaba. Bu arada doktorum 10-12-13 şubatta ilişkide bulunun dedi değerlendirdik. Bugun yaptıgım ovulasyon testini atıcam şimdi nedemek sizce bu
Hadi hayirlisi bakalim cnm. Bende iki koyu cizgi gorunce o aksam calistik. Ertesi gun tekrar yaptim ikinci cizgi biraz acilmisti catlayinca ikinci cizgi acilirmis die o aksamida degerlendirdikselam arkadaşlar bugün saat 2 de ov.testimi yaptım ikinci çizgi bir anda belirdi ve diğerinden daha kırmızı yani bugünü değerlendircez yarın sağlıklı sperm olmaz diye çarşambayı değerlendircez gerisi Allah a kalmış ...
Canım benm adetim dakik olmadıgı için tam belli olmuyo ama 27si olmam lazım ama en gec 29ında. Doktorum 3,4 Mart gbi kan testi yaptr dedi. İnşallah ikimizde hamileyizdr. Hayırlısı Allah'tan canımAy ne guzel ikisi de koyu cikmis benim adet tarihim ya cumartesi ya pazar olcak bugun yaptim ikinci cizgi cok silik cikti. Senin kav gun var
Benimde ara ara oldu ama gecti sonra simdi de sol kasigim boyle pir pir sanki anat cirpilio gibi oluoKizlar kasigimda baski vr gazp mi ahrimi kestirwmiyorumdisikartal87
Erken die mi oyle ki yaaaBende yaptım aynı siliklikte canım
iyi yaptınız canım hayırlısı olsun bizde düşündük bugün de yarın da diye doktor sağlıksız olcağına hergün gün aşırı dedi ,öyle yapcaz kısmet olursa :)Hadi hayirlisi bakalim cnm. Bende iki koyu cizgi gorunce o aksam calistik. Ertesi gun tekrar yaptim ikinci cizgi biraz acilmisti catlayinca ikinci cizgi acilirmis die o aksamida degerlendirdik
Benimde o tarihte 27si veya 28i ama silik cikti bendeCanım benm adetim dakik olmadıgı için tam belli olmuyo ama 27si olmam lazım ama en gec 29ında. Doktorum 3,4 Mart gbi kan testi yaptr dedi. İnşallah ikimizde hamileyizdr. Hayırlısı Allah'tan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?