- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Valla ben 2 gun ust uste olunca bi kerede kalite bozulmaz die oyle yaptim ama hic bir belirtim yok tutmadi galibaiyi yaptınız canım hayırlısı olsun bizde düşündük bugün de yarın da diye doktor sağlıksız olcağına hergün gün aşırı dedi ,öyle yapcaz kısmet olursa :)
Benimde garip bi hareketlilik var ama goguslerde hafif bi dolgunluk disinda bisey yokbenim regl dönemim 24-25 gün arası. sat 4 Şubat. bat 28 29 Şubat. yumurtlayali 5 gün olduğu için daha erken sanırım belirti için. sadece göğüsleri dolgun ve ağrılı ama regl onceside oluyor bende. kasiklarimda ağrı değilde garip bir gerginlik ve hareketlilik var
olcağı oldu mu tek ilişki yetiyor canım yeterki YARADAN istesin hayırlısı diyelim..Valla ben 2 gun ust uste olunca bi kerede kalite bozulmaz die oyle yaptim ama hic bir belirtim yok tutmadi galiba
Canm herkesin bedeni farklı oldugu gbi hamileliklrri de farklı. eğer hamileysem bu benm ikinci hamileliğim olacak ilki düştü. Benm ilkinde de aynı belirtiler vardı m yani belki senın idrarnına gec gecicek hen idrar önemli değil. Önemli olan eger hamileysen kanda hızla yükselmesi ve sağlıklı bi hamilelik gecşrmen. O yuzden bence Persembe gunune kadar bekle ozaman gene bi test yap bakalım. İnşallah hamilesindir ve hepimiz inşallahBenimde o tarihte 27si veya 28i ama silik cikti bende
Heyecandan ellerim buz kestiKorkma canım kan testide iste mutlaka eğer 16 da yumurtlama olduysa kan değerinde az çok yükselme olmuş olabilir.ultrasonla gözükmez.
Ama hic mi belirti olmaz yaa. Hic biseyim yok. Gecen ay dha cok belirtim vardi adet oldum :)Canm herkesin bedeni farklı oldugu gbi hamileliklrri de farklı. eğer hamileysem bu benm ikinci hamileliğim olacak ilki düştü. Benm ilkinde de aynı belirtiler vardı m yani belki senın idrarnına gec gecicek hen idrar önemli değil. Önemli olan eger hamileysen kanda hızla yükselmesi ve sağlıklı bi hamilelik gecşrmen. O yuzden bence Persembe gunune kadar bekle ozaman gene bi test yap bakalım. İnşallah hamilesindir ve hepimiz inşallah
Ben bile heyecanladim kiz:)Heyecandan ellerim buz kesti(
Canimmm :))) Rabb im hayirlisini versin :))Ben bile heyecanladim kiz:)
Canm hakkımızda hayırlısı olsun belki belirtisiz gelir cüceler :) benm ilk hamileliğimde sırtım çok ağırmıştı. göğüslerim çok acıdı. İdrarım kopkuyu oldı. Bide sureklı yumurtlama dönemi gbi akıntı geliyordu. Şimdi de bu belirtiler oldugu için şüphelendm. Dediğim gbi hakkımızda hayırlısı olsunAma hic mi belirti olmaz yaa. Hic biseyim yok. Gecen ay dha cok belirtim vardi adet oldum :)
Yardimci olmaya calisiriz tabi :)kimse cvp yazmicak mı
Yardimci olmaya calisiriz tabi :)
Yok cnm kan testi yaptırmadım daha idrar testi yaptım iki tane evde ikiside pozitif sağlık ocagına gittim sanırım oda israr testi yaptı idrar aldı çünkü oda pozitif yarın kan vermeye gidicem inş. :) yaşlar kaç bu arada ben 23 1buçuk senedir istiyodum şükür mucize hiç beklemiyodum çünkühayırlı evlat olsun inşallah canım :)
benim de bat bugun.. doktora gidicem ama iki kere yumurtladım ikincisi 1 hafta önce olmuştu yine de çıkar mı ki? sana ultrasonla mı baktı yoksa kan testi mi yaptı? beta hcg kaç çıktı?
Valla cnm bu konuda cok bilgim yokteşekkür ederimm...cannım şöyle kısaltayım ben adet günü geçti dr a gittim adetin 35. günüydü günüm geçti derken dr vajinal muayenede yum 21 mm ve 19 mm olmuş dedi ilişki günü önerdi dr dan geldikten bu yana 13 gün geçti hala regl yok.öteki adet döngüsünden 48 gün geçti.ne zaman test yapsam ki.gebelik tutmadıysa şimdiye adet olmak gerekmiyormuydu
Teşekkür ederim cnm allah herkese nasip etsin inşallahhhAllah kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim hayırlı olsun
yok kasık ağrısı var şu an adet olacakmış gibi göğüsde arada sızlıyorValla cnm bu konuda cok bilgim yok
Test denedin mi bugun fln
Teşekkür ederim sende alırsın inş sağ sağlim kucagına daha kan vermedim idrar testi yaptım :)Hayirli olsun canım Allah kucagina almayi nasip etsin :)B hcg kaç çıktı
Aminn inşallah çok iyi bilirim beklemeyi 1 buçuk sene sonra olan mucize :)Ayyy hadi gozun aydin canim saglikla kucagina al inseallah hamis haberleri senden sonra corap sokugu gibi gelsin inseallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?