Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benimde garip bi hareketlilik var ama goguslerde hafif bi dolgunluk disinda bisey yok

kızlar merhaba ya bu testle ilgili bilgi istesem yardım edermisiniz bana

Benimde o tarihte 27si veya 28i ama silik cikti bende
Canm herkesin bedeni farklı oldugu gbi hamileliklrri de farklı. eğer hamileysem bu benm ikinci hamileliğim olacak ilki düştü. Benm ilkinde de aynı belirtiler vardı m yani belki senın idrarnına gec gecicek hen idrar önemli değil. Önemli olan eger hamileysen kanda hızla yükselmesi ve sağlıklı bi hamilelik gecşrmen. O yuzden bence Persembe gunune kadar bekle ozaman gene bi test yap bakalım. İnşallah hamilesindir ve hepimiz inşallah

Ama hic mi belirti olmaz yaa. Hic biseyim yok. Gecen ay dha cok belirtim vardi adet oldum :)

Ama hic mi belirti olmaz yaa. Hic biseyim yok. Gecen ay dha cok belirtim vardi adet oldum :)
Canm hakkımızda hayırlısı olsun belki belirtisiz gelir cüceler :) benm ilk hamileliğimde sırtım çok ağırmıştı. göğüslerim çok acıdı. İdrarım kopkuyu oldı. Bide sureklı yumurtlama dönemi gbi akıntı geliyordu. Şimdi de bu belirtiler oldugu için şüphelendm. Dediğim gbi hakkımızda hayırlısı olsun

Yardimci olmaya calisiriz tabi :)
teşekkür ederimm...cannım şöyle kısaltayım ben adet günü geçti dr a gittim adetin 35. günüydü günüm geçti derken dr vajinal muayenede yum 21 mm ve 19 mm olmuş dedi ilişki günü önerdi dr dan geldikten bu yana 13 gün geçti hala regl yok.öteki adet döngüsünden 48 gün geçti.ne zaman test yapsam ki.gebelik tutmadıysa şimdiye adet olmak gerekmiyormuydu

Kızlar bat a bir hafta kala ovulasyon testinde ikinci çizginin izi bile yoktu tamamen tek çizgi..şimdi Bata 5 gün var silik çizgi çıktı..Bata yaklaşırken koyulaşması durumunda ümit olur mu dersiniz

Yok cnm kan testi yaptırmadım daha idrar testi yaptım iki tane evde ikiside pozitif sağlık ocagına gittim sanırım oda israr testi yaptı idrar aldı çünkü oda pozitif yarın kan vermeye gidicem inş. :) yaşlar kaç bu arada ben 23 1buçuk senedir istiyodum şükür mucize hiç beklemiyodum çünkü

Valla cnm bu konuda cok bilgim yok
Test denedin mi bugun fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…