Kızlar lütfen cevap. .ben ovulasyon a bu ay başladığım için anlayamıyorum sizlerin nasıl oluyor geneldeKızlar bat a bir hafta kala ovulasyon testinde ikinci çizginin izi bile yoktu tamamen tek çizgi..şimdi Bata 5 gün var silik çizgi çıktı..Bata yaklaşırken koyulaşması durumunda ümit olur mu dersiniz
Madley hayırlı olsun bebişin cnm ovulasyon takibi yaptın mı özellikle son günlerde nasıl sonuç veriyorduTeşekkür ederim cnm allah herkese nasip etsin inşallahhh
Istersen bi test.dene o kadar gun gecmisseyok kasık ağrısı var şu an adet olacakmış gibi göğüsde arada sızlıyor
Herkese nasip etsin inş cnm benim. Yok canım yapmadım pepapp diye bi uygulama. Var onu takip ediyodum iki aydır son ayda yumurtlama günümü kaçırmıştım 1 gün sonra olmuştu beklemiyodum aslındaMadley hayırlı olsun bebişin cnm ovulasyon takibi yaptın mı özellikle son günlerde nasıl sonuç veriyordu
Benim hamilelik belirtim çok fazla akıntım oldu kasığımda gaz sancısı gibi ara ara girip çıkan sancım oldu şöle söylim sanki adet olmuşum birden ve 5 dk sonra sanki adete çok varmış gibi normale döndü göğüslerimde sadece göğüs uclarım felaket acıdı ve kaşındılar adet 4 gün geciktiteşekkür ederimm...cannım şöyle kısaltayım ben adet günü geçti dr a gittim adetin 35. günüydü günüm geçti derken dr vajinal muayenede yum 21 mm ve 19 mm olmuş dedi ilişki günü önerdi dr dan geldikten bu yana 13 gün geçti hala regl yok.öteki adet döngüsünden 48 gün geçti.ne zaman test yapsam ki.gebelik tutmadıysa şimdiye adet olmak gerekmiyormuydu
Hadi inşallahhhhhhKizlaaarrrdisikartal87 VuslatimLee AnaPatron yunus_ciklet :)))
16.gun yumurtlamisim ve iyi degerlendirmistik zaten :)) soldan zannederken sagimdan yumurtlamisim meger
Ultrasonda bisiy gozukmedi tabi :))
Hem bhcg hem progesteron testi istedi.. kan verdim :)
Bhcg 5ustu progesteron 10ustu cikarsa ihtimal cok yuksekmis :))
Bhcg saat aksam 10da progesteron yarin 6da cikacak internetten bakicaammm
Dua ediiiinnnn
Canım ovulasyon testinin gebeliği belirlemek gibi bi fonksiyonu yok bildiğim kadarıyla çok merak ettiysen kan ver net sonuç al :)Kızlar lütfen cevap. .ben ovulasyon a bu ay başladığım için anlayamıyorum sizlerin nasıl oluyor genelde
Öğrenince etiket yap yine canımmm.uyuyakalabilirim yineKizlaaarrrdisikartal87 VuslatimLee AnaPatron yunus_ciklet :)))
16.gun yumurtlamisim ve iyi degerlendirmistik zaten :)) soldan zannederken sagimdan yumurtlamisim meger
Ultrasonda bisiy gozukmedi tabi :))
Hem bhcg hem progesteron testi istedi.. kan verdim :)
Bhcg 5ustu progesteron 10ustu cikarsa ihtimal cok yuksekmis :))
Bhcg saat aksam 10da progesteron yarin 6da cikacak internetten bakicaammm
Dua ediiiinnnn
adet olacakmış gibi kasık ağrısı var ve ara ara akıntı da oluyor test yapmaya gerek varmı ki acaba yoksa adet mi geliyor ayy insan ne ikilemde kalıyorr yaaBenim hamilelik belirtim çok fazla akıntım oldu kasığımda gaz sancısı gibi ara ara girip çıkan sancım oldu şöle söylim sanki adet olmuşum birden ve 5 dk sonra sanki adete çok varmış gibi normale döndü göğüslerimde sadece göğüs uclarım felaket acıdı ve kaşındılar adet 4 gün gecikti
Sende durumlar nasil cnm .bende hala ayni ovulasyon desen yine silik cikti. Persembeye kadar fln yapmam bidaha moralim bozuluo :)Hadi inşallahhhhhh
Ya ben uyuyakalmışımbelirti olabilir
Canım eğer eşinin sperm değerleri normalse üst üste yapmak kaliteyi etkilemiyor sperm sayısı az ise gün aşırı mantıklı. Bende 3 gün üst üste yaptım ovulasyondan bi gün önce o gün ve bi gün sonra yani kendini çok da şartlama olursa olur diye rahat bırakValla ben 2 gun ust uste olunca bi kerede kalite bozulmaz die oyle yaptim ama hic bir belirtim yok tutmadi galiba
Canım öncelikle hayırlı olsunYok cnm kan testi yaptırmadım daha idrar testi yaptım iki tane evde ikiside pozitif sağlık ocagına gittim sanırım oda israr testi yaptı idrar aldı çünkü oda pozitif yarın kan vermeye gidicem inş. :) yaşlar kaç bu arada ben 23 1buçuk senedir istiyodum şükür mucize hiç beklemiyodum çünkü
Ah bi kendimi rahat birakabilseeeemmm :) az kaldiya simdi bi de gunler gecmek bilmio kafam hep ay acaba nolcak adet olcam mi die dusunmekte. Bakal yarin sabah ki atesim ne durumda olcak.Canım eğer eşinin sperm değerleri normalse üst üste yapmak kaliteyi etkilemiyor sperm sayısı az ise gün aşırı mantıklı. Bende 3 gün üst üste yaptım ovulasyondan bi gün önce o gün ve bi gün sonra yani kendini çok da şartlama olursa olur diye rahat bırak
Hayirli olsun cnm simdiden :) hemen sorular gelsin :) ovu testi kullandinmi kullandiysan ne zaman calisma oldu. Belirtiler ne zaman belli olmaya basladi. Bende belirti yokta gerginim :)Aminn inşallah çok iyi bilirim beklemeyi 1 buçuk sene sonra olan mucize :)
Valla ben bilmiorum cnm bu konuyu. Ama bence iki gun sonra bidaha yaptir artis oluomus ya hergun iki katina diolardiKizlaarr bhcg 3.2 cikmissupheli mi sizce?
disikartal87 AnaPatron VuslatimLee yunus_ciklet sweetdreams1985
Hmm bi an once kan ver canım hcg ne baktır ihamale gelmez :) inşallah canım ya bizimki biraz korkuttu bugün bizi ama iyiyimis çok şükür ☺Teşekkür ederim sende alırsın inş sağ sağlim kucagına daha kan vermedim idrar testi yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?