- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
Yok canim negatif supheli icin 5 den buyuk olmali degerKizlaarr bhcg 3.2 cikmissupheli mi sizce?
disikartal87 AnaPatron @VuslatimLee yunus_ciklet sweetdreams1985
Canım sıfır olsaydı hamilelik söz konusu değildi ama bu durumda gebelik olabilir bir kaç gün sonra tekrar test yap tür eğer yükseliyorsa gebelik kesin var demek bende de öyle olmustuKizlaarr bhcg 3.2 cikmissupheli mi sizce?
Ben hiç ateş ölçmüyorum hangi saatlerde ölçüyorsun canım birde derecen nasıl resmi varsa atabilir misin??Ah bi kendimi rahat birakabilseeeemmm :) az kaldiya simdi bi de gunler gecmek bilmio kafam hep ay acaba nolcak adet olcam mi die dusunmekte. Bakal yarin sabah ki atesim ne durumda olcak.
Canım ben pek anlamam ama bence bi kaç gün sonra yine yaptır. 0 lı bi değer çıkmadığı sürece umut var demektir bence :)Kizlaarr bhcg 3.2 cikmissupheli mi sizce?
Yarin progesteron sonucum cikcak onda da artis coksa supheli der doktor da zaten bi kac gun sonra gel der belki ama demese bile ben haftaya pazartesi tekrar giderim bakalim hayirlisi olsun :)) umudu yitirmek yokCanım sıfır olsaydı hamilelik söz konusu değildi ama bu durumda gebelik olabilir bir kaç gün sonra tekrar test yap tür eğer yükseliyorsa gebelik kesin var demek bende de öyle olmustu
Normal digital derece cnm. Her sabah 7 bucukta olcuyorum. Bakalim 36.8di dun dusmemesi lazimmis hamilelik icin benim gecen sy dusmustu adette once.Ben hiç ateş ölçmüyorum hangi saatlerde ölçüyorsun canım birde derecen nasıl resmi varsa atabilir misin??
Bende bugün yaptım.aynı siliklikteSende durumlar nasil cnm .bende hala ayni ovulasyon desen yine silik cikti. Persembeye kadar fln yapmam bidaha moralim bozuluo :)
Dil altindan olcuyorum resmi yuklemio cnm su andaBen hiç ateş ölçmüyorum hangi saatlerde ölçüyorsun canım birde derecen nasıl resmi varsa atabilir misin??
Eczaneden bide ben alsam yapsam mı markası ne canım??Normal digital derece cnm. Her sabah 7 bucukta olcuyorum. Bakalim 36.8di dun dusmemesi lazimmis hamilelik icin benim gecen sy dusmustu adette once.
Aynen canım git :) inşallah vardır sonucu yaz merak ederiz :)Yarin progesteron sonucum cikcak onda da artis coksa supheli der doktor da zaten bi kac gun sonra gel der belki ama demese bile ben haftaya pazartesi tekrar giderim bakalim hayirlisi olsun :)) umudu yitirmek yok
Bende de bisey yok ya moral bozuklugu basladi arada ates basioBende bugün yaptım.aynı siliklikte1 tanecik gebelik testim var.26 sında yapıcam.
Belirti falan hiç bir şey yok.akıntı bile yok bu aydiş çektirdim bugün.onun uyuşturucu etkisi değilse uyku modundayım ayakta uyuyorummmmm
Sende durumlar nasıl
Markayi bilmiorum ki farketmez ya 5 tl ye aldim benEczaneden bide ben alsam yapsam mı markası ne canım??
Ben hiç ateş ölçmüyorum hangi saatlerde ölçüyorsun canım birde derecen nasıl resmi varsa atabilir misin??
[/QUOTEbendede var bundan sacmaliyo mskina surekli bsska dger bugun 36,8 ve 37,2 cikardi hangisi dogru anlamadim.
Bndede aynı sorun var canım yaa gögüslerde ağrı sol kasık ağrısıKizlar gogusler sismeye basladi ayaklarim agrimaya basladi bat 6 gun var ve usuyorum her regl ye yakin oldugu gibi
Hakkinda hayirlisi canim Hayirli haberler.mYok canim negatif supheli icin 5 den buyuk olmali deger
Ben bi usuorum bi yaniorum gogusler sis biraz ama agrisi yokKizlar gogusler sismeye basladi ayaklarim agrimaya basladi bat 6 gun var ve usuyorum her regl ye yakin oldugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?