Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım sıfır olsaydı hamilelik söz konusu değildi ama bu durumda gebelik olabilir bir kaç gün sonra tekrar test yap tür eğer yükseliyorsa gebelik kesin var demek bende de öyle olmustu
Yarin progesteron sonucum cikcak onda da artis coksa supheli der doktor da zaten bi kac gun sonra gel der belki ama demese bile ben haftaya pazartesi tekrar giderim bakalim hayirlisi olsun :)) umudu yitirmek yok

Sende durumlar nasil cnm .bende hala ayni ovulasyon desen yine silik cikti. Persembeye kadar fln yapmam bidaha moralim bozuluo :)
Bende bugün yaptım.aynı siliklikte 1 tanecik gebelik testim var.26 sında yapıcam.
Belirti falan hiç bir şey yok.akıntı bile yok bu ay diş çektirdim bugün.onun uyuşturucu etkisi değilse uyku modundayım ayakta uyuyorummmmm
Sende durumlar nasıl

Bende de bisey yok ya moral bozuklugu basladi arada ates basio

Farkli saatlerde mi yaptin testi peki. Ben.hep sabah yapiorum. Iki kere tekrarliorum ayni cikio. Ama mesela bu aksamda yaptim 37.6 cikti az once yaptim 37.1 cikti. Ama sabah cikan onemliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…