Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bide sende boyunla gogus arasindaki kaburga kisminda goguslere dogru uzanan damarlar var mi. Benim boynumdan goguslere dogru her iki tarafta da inen damarlar cikmis. Ama onceden de varmiydi onu bilmiorum iste
Yok canım ben esmer ve zayıfım kolumdaki damarlar hariç gözükmez hiç..9 aylık gebişken bile gözükmedi

Ay ne bileyim agri sizi olmayinca tutmadi gibime gelio uzuluorum valla yaaa
Bak şimdi geçen ay bir sürü belirtim vardı.en önemlisi akıntı gebeliğe işaretti.bu ay yumurtlama günü bile akıntım olmadı.hala kuruyum..ne kasık ağrısı ne göğüste acı hiç bişey yok..
Bugün uyku basıyo sürekli ama dedimya diş çektirdim onun narkozunun etkisi olabilir güzel uyuşturmuş doktor.boğazım dilim komple uyuşmuştu 4 saatte geçti..bir iki gün daha devam ederse uykuyu belirti olarak sayıcam

Biliosun bende gecen ay oyleydim hatta ikimizinde belirtileri ayni dioduk
Bu ay ikimizinde belirtisi yok vay bee :)

Goguslere bakip bakip duruorum. Simdide sag gogus ucu var cevresi de kahverengi. O kahverengiligin disinda sanki bi yuvarlikta ekleniomus gibi geldi. Yani sag gosumun kahverengi yuvarlik kisminin bi kismi genisliomus cizgi kahverengilik belirmis gibi ama isiktan yanilmada olabilir tabi yada ben baka baka uyduruorum. Cunku yuvsrlagin bitti yerde mor bi damar vardi. Damarin diger tarafida kabarmaya baslamis sanki yeni bi halka olusuo. Yarin gun isiginda bi daha bakayim belli olur :)

Canım ben pek anlamam ama bence bi kaç gün sonra yine yaptır. 0 lı bi değer çıkmadığı sürece umut var demektir bence :)
Var dimi yaaa sabredicem hayirlisi olsuunn :))

Aynen canım git :) inşallah vardır sonucu yaz merak ederiz :)
Yazarsin tabiii :)))

bhchrk canım çıkmadımı sonuç...uyucam seni bekliyorum hadi hayırlı haberle gel
3.2 canim disikartal87 yazmis sagolsun

Ya yerleşti yayerleşcek bizim bebeler tabi döllenme olmuşsa..anca yükselir.umudu kaybetmek yok
Umudu kaybetmek yooookkkk tabiii yarin aksam progesteron degerimden sonra doktorla konuscam ne zaman geleyim diye :))

Var dimi yaaa sabredicem hayirlisi olsuunn :))

Yazarsin tabiii :)))

3.2 canim disikartal87 yazmis sagolsun

Umudu kaybetmek yooookkkk tabiii yarin aksam progesteron degerimden sonra doktorla konuscam ne zaman geleyim diye :))
Asıl şimdi bol bol dua etme zamanı canım Rabbim ne eylerse güzel eyler

Ayy mesajlari sonuna kadar okuyup mesaj yazayim dedim bu mesaja dayanamadim inseallah guzel haber vermissin simdi devam ediyorum heyecan tavan yapti heee

Kızlar catlatma ignesi nin 12. Gunu beta 2 çıktı adeti 2 gün geçti böyle çıktı sizce varmi

Eklentiler

• 20160222_234904.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 50
Of kızlar of..geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım miyom yüzünden..ameliyata aldılar beni sezeryan 7cm miyomu çıkardılar..6ay korunma süresi vermişti.ağustosta süre bitmişti.kontrole gittim.miyom tekrarlayabilir sesi..korunmayı bırak demişti..6aydır korunmuyorum ama bişi yok..üzüntüden ölücem her ay bu sayfaları geziyorum acaba belirtiler gebelik mi diye ama yok..ağlıyorum artık..şimdi doktora gidicem rahim filmi istiyecek biliyorum off onu Nasıl çektiricem..ağlamaktan içim dışıma çıktı..ilk hamilelikte isteyerek kaldım ama miyom izin vermedi şimdi adetim bir gün gecikti Miğdem bulanıyor ağzıma sular geliyor ekşi..göğüsler bomba gibi şiş..15gün boyunca Full yumurta akı gibi akıntılarım oldu bu ay kasık ağrılarım..şu an bile akıntım var..inşallah hamileyimdir..ama her ay böyleyim ben zaten psikolojik olarak 10tane doğurdum kesin..biliyorum çok uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim ama çok doluyum ..ALLAH sağ salim Bebek nasip etsin bizlere inşallah amin

Canım öncelikle hayırlı olsun belirtilerin akıntın ve kasık ağrın afete kaç gün kala başladı??
Teşekkür ederim cnm umarım hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız bunu o kadar çok isterim ki :) benim adete 10 kala ara ara giren adet sancım vardı son 5 gün kala gaz sancım oldu yani normalden fazlaydı 5 dk adet olcakmışım gibi felaket sancı giriyo sonra adet olmuş bitmiş gibi normale dönüyo akıntım çoktu göğüslerim acımadı sadece uclarında acı ve kaşıntı oldu mide bulantısı koku hassadiyeti henüz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…