- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bi de goguslerim nasil yanio var ya. Elliorum oyle sicaklik yok ama octen icten yanio sanki goguslerim ozellikle uclariHakkinda hayirlisi canim Hayirli haberler.m
Yazdi cnm 3.2 cikmis degeri bide bi test sonucu daha varmis o yarin aksam ustu cikcakmis progestironmu ne
Hatta supheli mi die sordu. Sence supheli mi deneyimlisin sen
Ya yerleşti yayerleşcek bizim bebeler tabi döllenme olmuşsa..anca yükselir.umudu kaybetmek yokYazdi cnm 3.2 cikmis degeri bide bi test sonucu daha varmis o yarin aksam ustu cikcakmis progestironmu ne
Bide sende boyunla gogus arasindaki kaburga kisminda goguslere dogru uzanan damarlar var mi. Benim boynumdan goguslere dogru her iki tarafta da inen damarlar cikmis. Ama onceden de varmiydi onu bilmiorum iste
Şuan negatif haliyle ama testi sonra tekrarlamakta fayda var.belli olmaz.Hatta supheli mi die sordu. Sence supheli mi deneyimlisin sen
Ay ne bileyim agri sizi olmayinca tutmadi gibime gelio uzuluorum valla yaaaYa yerleşti yayerleşcek bizim bebeler tabi döllenme olmuşsa..anca yükselir.umudu kaybetmek yok
Bende oyle dedim tekrarla testi dedimŞuan negatif haliyle ama testi sonra tekrarlamakta fayda var.belli olmaz.
Yok canım ben esmer ve zayıfım kolumdaki damarlar hariç gözükmez hiç..9 aylık gebişken bile gözükmediBide sende boyunla gogus arasindaki kaburga kisminda goguslere dogru uzanan damarlar var mi. Benim boynumdan goguslere dogru her iki tarafta da inen damarlar cikmis. Ama onceden de varmiydi onu bilmiorum iste
Bak şimdi geçen ay bir sürü belirtim vardı.en önemlisi akıntı gebeliğe işaretti.bu ay yumurtlama günü bile akıntım olmadı.hala kuruyum..ne kasık ağrısı ne göğüste acı hiç bişey yok..Ay ne bileyim agri sizi olmayinca tutmadi gibime gelio uzuluorum valla yaaa
Biliosun bende gecen ay oyleydim hatta ikimizinde belirtileri ayni diodukBak şimdi geçen ay bir sürü belirtim vardı.en önemlisi akıntı gebeliğe işaretti.bu ay yumurtlama günü bile akıntım olmadı.hala kuruyum..ne kasık ağrısı ne göğüste acı hiç bişey yok..
Bugün uyku basıyo sürekli ama dedimya diş çektirdim onun narkozunun etkisi olabilirgüzel uyuşturmuş doktor.boğazım dilim komple uyuşmuştu 4 saatte geçti..bir iki gün daha devam ederse uykuyu belirti olarak sayıcam
Goguslere bakip bakip duruorum. Simdide sag gogus ucu var cevresi de kahverengi. O kahverengiligin disinda sanki bi yuvarlikta ekleniomus gibi geldi. Yani sag gosumun kahverengi yuvarlik kisminin bi kismi genisliomus cizgi kahverengilik belirmis gibi ama isiktan yanilmada olabilir tabi yada ben baka baka uyduruorum. Cunku yuvsrlagin bitti yerde mor bi damar vardi. Damarin diger tarafida kabarmaya baslamis sanki yeni bi halka olusuo. Yarin gun isiginda bi daha bakayim belli olur :)Bak şimdi geçen ay bir sürü belirtim vardı.en önemlisi akıntı gebeliğe işaretti.bu ay yumurtlama günü bile akıntım olmadı.hala kuruyum..ne kasık ağrısı ne göğüste acı hiç bişey yok..
Bugün uyku basıyo sürekli ama dedimya diş çektirdim onun narkozunun etkisi olabilirgüzel uyuşturmuş doktor.boğazım dilim komple uyuşmuştu 4 saatte geçti..bir iki gün daha devam ederse uykuyu belirti olarak sayıcam
Var dimi yaaa sabredicem hayirlisi olsuunn :))Canım ben pek anlamam ama bence bi kaç gün sonra yine yaptır. 0 lı bi değer çıkmadığı sürece umut var demektir bence :)
Yazarsin tabiii :)))Aynen canım git :) inşallah vardır sonucu yaz merak ederiz :)
3.2 canim
Umudu kaybetmek yooookkkk tabiii yarin aksam progesteron degerimden sonra doktorla konuscam ne zaman geleyim diye :))Ya yerleşti yayerleşcek bizim bebeler tabi döllenme olmuşsa..anca yükselir.umudu kaybetmek yok
Asıl şimdi bol bol dua etme zamanı canım Rabbim ne eylerse güzel eylerVar dimi yaaa sabredicem hayirlisi olsuunn :))
Yazarsin tabiii :)))
3.2 canimdisikartal87 yazmis sagolsun
Umudu kaybetmek yooookkkk tabiii yarin aksam progesteron degerimden sonra doktorla konuscam ne zaman geleyim diye :))
Ayy mesajlari sonuna kadar okuyup mesaj yazayim dedim bu mesaja dayanamadim inseallah guzel haber vermissin simdi devam ediyorum heyecan tavan yapti heeeKizlaaarrrdisikartal87 VuslatimLee AnaPatron @yunus_ciklet :)))
16.gun yumurtlamisim ve iyi degerlendirmistik zaten :)) soldan zannederken sagimdan yumurtlamisim meger
Ultrasonda bisiy gozukmedi tabi :))
Hem bhcg hem progesteron testi istedi.. kan verdim :)
Bhcg 5ustu progesteron 10ustu cikarsa ihtimal cok yuksekmis :))
Bhcg saat aksam 10da progesteron yarin 6da cikacak internetten bakicaammm
Dua ediiiinnnn
Canim hemen moral bozmak yok sonucta 16 sinda yumurtlama olduysa erken degil mi daha boyle cikmasi normal olabilir bencede 2 gun sonra falan tekrar kan testi yaptir bakalim sonuc nolucakKizlaarr bhcg 3.2 cikmissupheli mi sizce?
disikartal87 AnaPatron VuslatimLee @yunus_ciklet sweetdreams1985
Ya allahım size bağışlasın bende o kadar çok korkuyorum ki bişey olucak diye çok gaz problemim var sürekli sancıHmm bi an once kan ver canım hcg ne baktır ihamale gelmez :) inşallah canım ya bizimki biraz korkuttu bugün bizi ama iyiyimis çok şükür ☺
Teşekkür ederim cnm umarım hepiniz en kısa zamanda hamile kalırsınız bunu o kadar çok isterim ki :) benim adete 10 kala ara ara giren adet sancım vardı son 5 gün kala gaz sancım oldu yani normalden fazlaydı 5 dk adet olcakmışım gibi felaket sancı giriyo sonra adet olmuş bitmiş gibi normale dönüyo akıntım çoktu göğüslerim acımadı sadece uclarında acı ve kaşıntı oldu mide bulantısı koku hassadiyeti henüz yok :)Canım öncelikle hayırlı olsunbelirtilerin akıntın ve kasık ağrın afete kaç gün kala başladı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?