Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adet olacakmış gibi kasık ağrısı var ve ara ara akıntı da oluyor test yapmaya gerek varmı ki acaba yoksa adet mi geliyor ayy insan ne ikilemde kalıyorr yaa
Kız bi yapsana sen belli mi olur ben bu ay hiç beklemiyodum adet 4 gün geçti test yaptım bekleme yap

Of kızlar of..geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım miyom yüzünden..ameliyata aldılar beni sezeryan 7cm miyomu çıkardılar..6ay korunma süresi vermişti.ağustosta süre bitmişti.kontrole gittim.miyom tekrarlayabilir sesi..korunmayı bırak demişti..6aydır korunmuyorum ama bişi yok..üzüntüden ölücem her ay bu sayfaları geziyorum acaba belirtiler gebelik mi diye ama yok..ağlıyorum artık..şimdi doktora gidicem rahim filmi istiyecek biliyorum off onu Nasıl çektiricem..ağlamaktan içim dışıma çıktı..ilk hamilelikte isteyerek kaldım ama miyom izin vermedi şimdi adetim bir gün gecikti Miğdem bulanıyor ağzıma sular geliyor ekşi..göğüsler bomba gibi şiş..15gün boyunca Full yumurta akı gibi akıntılarım oldu bu ay kasık ağrılarım..şu an bile akıntım var..inşallah hamileyimdir..ama her ay böyleyim ben zaten psikolojik olarak 10tane doğurdum kesin..biliyorum çok uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim ama çok doluyum ..ALLAH sağ salim Bebek nasip etsin bizlere inşallah amin

Farkli saatlerde mi yaptin testi peki. Ben.hep sabah yapiorum. Iki kere tekrarliorum ayni cikio. Ama mesela bu aksamda yaptim 37.6 cikti az once yaptim 37.1 cikti. Ama sabah cikan onemliymis
Tabiki sabah en az 3 sastlik uykuyla olacskta brn sabah yapmadim canim daha oncedencyapmistim cunku insanin sinirleri bozuluyor

Mrb kızlar benim son adetimden bu yana 41.gunum kan ve idrarda bisey yok adetlerim duzensiz zaten bir arkadsim son adetinden sonra 56.gun hamile oldugunu anladi doktor adet sokturucu vermisti onu da kullandı olmayinca tekrar kan verdi dun belli oldu deger de epey yuksek ins ben de oyle olurim umut ediyorum gec döllenme olmuş

Tabiki sabah en az 3 sastlik uykuyla olacskta brn sabah yapmadim canim daha oncedencyapmistim cunku insanin sinirleri bozuluyor
Anladim cnm bende bi sorun cikmadi hep duzgun gosterio. Dedigim gibi tekrarliorum emin olmak icin yine ayni cikio. Bugunde 36.8 . Uc gunden beri bu derecede. Insallah dusmez yaa.

Bende myom ameliyati oldum bendemi bekleyecegim boylee daha 3ay oldu benim ameliyatim suan bende adet olmayi bekliyorum ve inankii seni oyle iyi anliyorumkiii

Günaydın
bata 6 gün var belirti olur mu yoksa kafamdan belirti mi uyduruyorum
karın agrım vardı. kabız oldum bı de idrarda değişik bir koku var
internette hepsi hamileliğe bağlanıyor aslında başka şeylerde diyolar ben onları görmüyorum :)

günaydın :)
benim de idrarda koku vardı bu günlerde azaldı.onun dışında göğüs ucum çok acıyor ve kasıklarda sancı ara ara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…