Adete 5 gün kala başladı cnm aslında hiç hamileliğe yormadım çünkü gazım çoktu brnde her ay oluyo bu gaz akıntım biraz fazlaydı hiç aklıma gelmedi ama :)Canım öncelikle hayırlı olsunbelirtilerin akıntın ve kasık ağrın afete kaç gün kala başladı??
Kız bi yapsana sen belli mi olur ben bu ay hiç beklemiyodum adet 4 gün geçti test yaptım bekleme yapadet olacakmış gibi kasık ağrısı var ve ara ara akıntı da oluyor test yapmaya gerek varmı ki acaba yoksa adet mi geliyor ayy insan ne ikilemde kalıyorr yaa
Aynı sıkıntı hamile kalınca bende de oldu yaYa allahım size bağışlasın bende o kadar çok korkuyorum ki bişey olucak diye çok gaz problemim var sürekli sancı
günaydın :) senin bhcg değerlerin nasıl olmuştuAynı sıkıntı hamile kalınca bende de oldu ya
Tabiki sabah en az 3 sastlik uykuyla olacskta brn sabah yapmadim canim daha oncedencyapmistim cunku insanin sinirleri bozuluyorFarkli saatlerde mi yaptin testi peki. Ben.hep sabah yapiorum. Iki kere tekrarliorum ayni cikio. Ama mesela bu aksamda yaptim 37.6 cikti az once yaptim 37.1 cikti. Ama sabah cikan onemliymis
Gunaydin canim. Aynen sabirsizlik cok zor. Allahim insallah bu ay hepimizin yuzunu guldurur. Benim ates bugun de 36.8 ciktiGünaydın kızlarrsabırsızlık ne zor bişey.bu ay bol bol hamiş haberi alırız inşallah
Anladim cnm bende bi sorun cikmadi hep duzgun gosterio. Dedigim gibi tekrarliorum emin olmak icin yine ayni cikio. Bugunde 36.8 . Uc gunden beri bu derecede. Insallah dusmez yaa.Tabiki sabah en az 3 sastlik uykuyla olacskta brn sabah yapmadim canim daha oncedencyapmistim cunku insanin sinirleri bozuluyor
Gunaydin. Evet 5 gun kaldi ama belirti yok ya bende hala sinirim bozuldu artik belirti aramaktanGunaydin hanimlar bat bugunu saymassak 5 gun var :))
Bende myom ameliyati oldum bendemi bekleyecegim boylee daha 3ay oldu benim ameliyatim suan bende adet olmayi bekliyorum ve inankii seni oyle iyi anliyorumkiiiOf kızlar of..geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım miyom yüzünden..ameliyata aldılar beni sezeryan 7cm miyomu çıkardılar..6ay korunma süresi vermişti.ağustosta süre bitmişti.kontrole gittim.miyom tekrarlayabilir sesi..korunmayı bırak demişti..6aydır korunmuyorum ama bişi yok..üzüntüden ölücemher ay bu sayfaları geziyorum acaba belirtiler gebelik mi diye ama yok..ağlıyorum artık..şimdi doktora gidicem rahim filmi istiyecek biliyorum off onu Nasıl çektiricem..ağlamaktan içim dışıma çıktı..ilk hamilelikte isteyerek kaldım ama miyom izin vermedi şimdi adetim bir gün gecikti Miğdem bulanıyor ağzıma sular geliyor ekşi..göğüsler bomba gibi şiş..15gün boyunca Full yumurta akı gibi akıntılarım oldu bu ay kasık ağrılarım..şu an bile akıntım var..inşallah hamileyimdir..ama her ay böyleyim ben zaten psikolojik olarak 10tane doğurdum kesin..biliyorum çok uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim ama çok doluyum ..ALLAH sağ salim Bebek nasip etsin bizlere inşallah amin
günaydın :)Günaydın
bata 6 gün var belirti olur mu yoksa kafamdan belirti mi uyduruyorum
karın agrım vardı. kabız oldum bı de idrarda değişik bir koku var
internette hepsi hamileliğe bağlanıyor aslında başka şeylerde diyolar ben onları görmüyorum :)
günaydın :)
benim de idrarda koku vardı bu günlerde azaldı.onun dışında göğüs ucum çok acıyor ve kasıklarda sancı ara ara oluyor.
cuma gününe geliyor hafta sonu evde test yaparım diyorum pazartesi de kan veririm tabi inşallah regli olmazsam :)inşallah hamilelik belirtisidir :)
senin bata az kalmış test ne zaman yapıcaksın canım
cuma gününe geliyor hafta sonu evde test yaparım diyorum pazartesi de kan veririm tabi inşallah regli olmazsam :)
bu ay bi değişik hissediyorum inşallah yanılmam :) sen ne zamandan beri istiyorsun kaçıncı denemeniz ?inşallah olmayız :) en zoru da bu beklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?