Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim daha ilk ay :)
o yüzden çok heyecanlıyım ama bu ay olmazsa çok fazla düşünmemeye çalışıcam
her ay her ay insan kafayı yer valla
senin heyecanını anlayabiliyorum :) benim de 2. deneme geçen ay çok üzüldüm ama bu ay farklı :) inşallah gönlündeki olur senin de :)

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bnde anne olmayı cok isteyenlerdenim ama denememe ragmen RABBİM henüz nasip etmedi ama adetime bir gün var bu sabah test yaptim negatif nedense icime bu ay his dogmuştu belirtilerimde vardı en som adetimi oldugum tarihten beri gecmeyen gögüs agısı doktoro gittim ultrson vs bakıldı birsey yoktu allaha şükür ve tek taraflı bir agrı sag göğsüm dokunulmuyo bile ama umutsuzluga kapıldım sabah sizce bu ay bnde o güzel haberi alırmyım böyle durum yasayan ardasları merak ettm var mı?

merhaba,
benimde bugün adet günüm. insan ister istemez stres oluyor. bakalım ne olacak. bekliyoruz.
2. denememiz. bendede gögüs agrısı var ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor.

merhaba,
benimde bugün adet günüm. insan ister istemez stres oluyor. bakalım ne olacak. bekliyoruz.
2. denememiz. bendede gögüs agrısı var ama sanki adet olacakmışım gibi geliyor.
dogru söylüyorsun birazda psikolojik oluyor ama beklemek cok yoruyo umarım seninde bebiş vardır :)) ve isteyen herkesin

bat 2 gün : normal belirtilerim göğüslerde dolgunluk hassasiyet karnımda şişlik hissi, farklı olarak tek kabızlık sorunum var çok su içmeme ve daha önce hiç böyle sorun olmadığı halde..
benimde bir iki gün kaldı inanımısın aynı sorunlar bnde dekabızlık kasıklarda ani batma ve asırı göğüs agrısı ama ne yazıkki sabah acele ettim test negatif cıktı tek umudum kaldı adet olmamak

bende test yapmaya korkuyorum valla ama ne yalan söyliyim hiç hamile gibi hissetmiyorum

kızlar bir şey sorucam gebe arkadaşlar: gebe kaldığınız ay adet tarihine yakın üşüme falan oluyormuydu yoksa hep ateş basıyor hissi mi vardı?

Benim adete 3 gün kaldı kasiklarim ve surtim acayip ağrıyor hissediyorum hastalanacagim ya

Canm inşallah gerek kalmaz neden olmuyor tedavi gördn mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…