Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Olabilirrrr kaç gün var adetine canısı
3 gün var göğüslerimde tamamen bir hassaslık yok özellikle ucları ve sağ göğüs sancıyo daha çok kasıklarımda da sancı var ama hafif hafif. dün akşamda yatmadan 3,4 kere wcye gittim afedersin bi damla bi damla idrarım geldi inşallah regli olmam yaa

benim bildiğim kadarıyla 1-)yumurtlama günü takibi için ateş ölçülüyor 2-) 18gün boyunca ateşin devvamlı normalin üstünde çıkarsa hamilesin demek
Canım peki bişey sorcam ben ilk defa bu ay ani sıcak basmaları yaşadım hâlâ ara ara aniden hararet basıyor sonra geçiyor..neden olabilir hamilelik olabilir mi

Canım benim sabah yaptım bişey çıkmadı. Eğer hamileyken 3 haftalık oluyormuş. O zamanda idrar testinde çıkmazmis
Ben adetime 2 gun kala öğrenmiştim bu hassas testle hemde beta degerim 16 idi düşün .. Onlardan yap kızzz :)) inşallah hamilesindir
peki ateş durumu nasıl ter basmıyomu birden

Canım peki bişey sorcam ben ilk defa bu ay ani sıcak basmaları yaşadım hâlâ ara ara aniden hararet basıyor sonra geçiyor..neden olabilir hamilelik olabilir mi
Sabah ateşini ölçüyon mu ?? Bende ilk belirti ateş basmasıydı her sabah ateşim 37.1 çıkıyodu

Sabah ateşini ölçüyon mu ?? Bende ilk belirti ateş basmasıydı her sabah ateşim 37.1 çıkıyodu
Canım ben hiç ölçmedim ama dediğin gibi bikaç gün yataktan ateş gibi kalktım ve gün içerisinde sıcak basması yaşadım. Bu ara ise sabah o kadar sıcak kalkmıyorum ama iş yaparken arada hararet basıyor malum kış ayı. Normal gelmedi bana.inş hamileliktir cnm. Ćunkü bu belirtiyi ilk defa bu ay yaşadım

Sabah çişiyle yap yada gece bile kalksan birikmiş çiş olsun en az 4 saat birikmiş olcakmış burdaki doktor öyle dedi. Hadi hayırlısı bakalım yarın yap. Clearblue idi benim testin markası varsa onu al o çok güzel ama dijital yada haassas dersin alırken

Yarın sabaha ölç balakım zaten adetinede az varsa yüksekse bu belirti olabilir . İnşallah aramıza katılırsınız allahım size bebiş nasip etsin banada kucağıma almayı... Evlat kokusu çekelim içimize...

Canım benim çok teşekkür ederim . Eger hamileysem ilk burada paylaşacam.

Bakalım düşücekmi . Benimde bazen şu an 36.8 36.9 çıkıyo ama gnelde 37 hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Ben adet gununden beri olcuorum 36.3ten basladi bi indi bi cikti iste dedigim gibi 36.8 de uc gundur. Ama gen ayda adete 3-4 gun kala birden 36.5e dusmustu. O yuzden yarin veya persembe dusme olabilir yine hamilelik yoksa. Bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim. 13 subatta iki koyu cizgi cikti o aksami degerlendirdik 14 subatta ikinci cizgi acilmisti biraz o aksamda calistik bakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…