- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
Aynen dusuo adete yakin zamanda benim su anda 36.8. Uc gunden beri syni cikio bakalim adete az kala duscek mi dusmicek mi belli olur zaten ordan
Insallah cnm yaaa insallah olmustur. Peki sen nasil denedin testi yani kirmizi iki cizgiyi gordugunde mi calisma olduBende hamile kaldığım ay ilk kez yakalamıştım belkide kaderimiz aynı olur sende hamile kalırsın :))
Cumartesi pazar benimbatları yaklaşan kızlar test yapan oldu mu hiç güzel haberi olan yok mu aranızda ?
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun hiç düşünme bunları eşinde önümüzdeki ay sanırım şehir dışına olmasını dert etme rabbim nasip ettikten sonra herşey olur eşinle git sende kız takıl peşinebelli olmaz canım inşallah düşmez ha düşse bile hamile değilsin anlamına gelmez ama içini ferah tut. ben çok şükür diyorum fazla umutlanmadan adetime 3 gün kala erken adet oldum. eğerki gecikme olsaydı daha çok ümitlenip üzülürdüm. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah. yarın hormon testi yaptırıcam dua edin bişi çıkmasın(
28 şubat pazar bekliyoruz umarım iyi haberler veririzbatları yaklaşan kızlar test yapan oldu mu hiç güzel haberi olan yok mu aranızda ?
benim cuma günü bakalım 3 gün var zaman geçmiyor dedik 10 gündür burda beraber bekliyoruz valla buda geçti sayılır geri sayım başlasınnnnnnnnnnBenim
Cumartesi pazar benim
28 şubat pazar bekliyoruz umarım iyi haberler veririz
batları yaklaşan kızlar test yapan oldu mu hiç güzel haberi olan yok mu aranızda ?
bat'a ne kadar var bugün mü ?ben biraz önce yaptım tek çizgi maalesef
bat'a ne kadar var bugün mü ?
Vallacanım sabahın köründe gördüm ben gece kalkınca yanı sabah 6 gibi benim herifi uyandırdım dedim kalkInsallah cnm yaaa insallah olmustur. Peki sen nasil denedin testi yani kirmizi iki cizgiyi gordugunde mi calisma oldu
canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah yanlıyorsundur testte yanılıyordur iyice inceledin mi ufacık bi pembelikte mi yok testteevet bugünzaten adet olacakmışım gibi sancım var.
Gözünaydın canım tebrikler. Çoğul gebelik belirtilerini veya değerlerini bilmiyorum. Ama belirtilerin ne zaman başladı ve neydi yazarsan sevinirim :)Kızlar bugun kan testi yaptırdım beta 12107 cıktı tam 6 hafta bugun oldu çoğul olablir mi sizce ????
Hadi insallah yaaaabenim cuma günü bakalım 3 gün var zaman geçmiyor dedik 10 gündür burda beraber bekliyoruz valla buda geçti sayılır geri sayım başlasınnnnnnnnnn
son : 3
kafana çok takmamaya çalışsan sitres takıntı insanı hep 1 adım geri atar hiç bir engel olmasada pisikolojik olarak yıpratır benim ilk denemem bu ay bakayım olur mu olmaz mı herkes kendinin doktorudur bunu unutma iyi düşün ki olsun herşeyyok canım maalesef ya. hayırlısı artık bu 2. denememiz bakalım kaçıncıya nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?