Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen dusuo adete yakin zamanda benim su anda 36.8. Uc gunden beri syni cikio bakalim adete az kala duscek mi dusmicek mi belli olur zaten ordan

belli olmaz canım inşallah düşmez ha düşse bile hamile değilsin anlamına gelmez ama içini ferah tut. ben çok şükür diyorum fazla umutlanmadan adetime 3 gün kala erken adet oldum. eğerki gecikme olsaydı daha çok ümitlenip üzülürdüm. Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah. yarın hormon testi yaptırıcam dua edin bişi çıkmasın (

canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun hiç düşünme bunları eşinde önümüzdeki ay sanırım şehir dışına olmasını dert etme rabbim nasip ettikten sonra herşey olur eşinle git sende kız takıl peşine

Insallah cnm yaaa insallah olmustur. Peki sen nasil denedin testi yani kirmizi iki cizgiyi gordugunde mi calisma oldu
Vallacanım sabahın köründe gördüm ben gece kalkınca yanı sabah 6 gibi benim herifi uyandırdım dedim kalk ertesi gunu yaptum bu sefer yumurta yok gösteriyodu iyiki ıyandırmısım

Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8’ inci günlerde başlar, 9-10’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.

kızlar kadınlar klubunün çok güzel bişeyini buldum gün gün 9 ay 10 gün bebeğin gelişimini anlatıyor. Bu üstte yazdığım da adetin son gününden itibaren 22. gün oluyor :)

21 22 ve 23 şubatı az önce yaptım kızlar hala silikleşmedi ayın 20 -22-ve yarın ilişki olcak 24 ü inşallah tutar bu sefer soğan suyu da içiyorum ay inşallah Allah büyük...

Eklentiler

• 20160223_134901.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
yok canım maalesef ya. hayırlısı artık bu 2. denememiz bakalım kaçıncıya nasip olacak
kafana çok takmamaya çalışsan sitres takıntı insanı hep 1 adım geri atar hiç bir engel olmasada pisikolojik olarak yıpratır benim ilk denemem bu ay bakayım olur mu olmaz mı herkes kendinin doktorudur bunu unutma iyi düşün ki olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…