- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
Sağol tatlım :) darısı başına olsun . Belirtilerim ateş basması ve gögüs uclarım çok acıyordu bunlarla basladı midem falan hala bulanmıyo çok sukur . Kasıklarımda garip batmalar oluyodu adet gibi değldi farklıydı . Dayanamadım adetime 2 gun kala hassas testle yaptım öğrendim :)Gözünaydın canım tebrikler. Çoğul gebelik belirtilerini veya değerlerini bilmiyorum. Ama belirtilerin ne zaman başladı ve neydi yazarsan sevinirim :)
kafana çok takmamaya çalışsan sitres takıntı insanı hep 1 adım geri atar hiç bir engel olmasada pisikolojik olarak yıpratır benim ilk denemem bu ay bakayım olur mu olmaz mı herkes kendinin doktorudur bunu unutma iyi düşün ki olsun herşey
Öff teşekkür ederim canım Hayırlı güzel müjdeli haberler olsun hepimize inşaallah.az kaldı çok var çok var dedik üstte dişikartalada yazdım aynısını bak 3-5 gün kaldı hafta sonu zaman daha çabuk geçiyor anlamazsın bile :)
amin canım inşallah senin olmaycak gibi korkuların var mı acaba ? ben bir kaç birşey duydum da onu paylaşmak istiyorum seninle bir yerden okumuştum sanırım hamile kalmak isteyen bir bayan bu ay hamile kalamıycam kesin gözüyle o ayı geçirdiğinde piskolojik bünye kabul etmiyormuş gebelik oluşumunu ama ben hamileyim moduna sokunca o ay vücut kendini gebeliğe hazırlıyormuş ama çokta bağlanmamak lazım bu durumda kesin olacak şeyineönemli olan vücudunu hazırlamakmışmuhakkak öyledir ama insan kendine engel olamıyor maalesef. çok istiyorum takmamak. ama aklımdan çıkmıyor ki. eşim bile görevini stresten tam anlamıyla icra edemiyorrabbim kimseye aratmasın her isteyene nasip etsin. sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah
göğsümün ucuna dokunduğumda veya sıktığında feci acıyor. peki senin göğsünün tamamıda hassasmıydı yoksa sadece ucu mu ?Sağol tatlım :) darısı başına olsun . Belirtilerim ateş basması ve gögüs uclarım çok acıyordu bunlarla basladı midem falan hala bulanmıyo çok sukur . Kasıklarımda garip batmalar oluyodu adet gibi değldi farklıydı . Dayanamadım adetime 2 gun kala hassas testle yaptım öğrendim :)
Iki koyu cizgiyi mi sabah gordun cnm. Iki koyu cizgiyi gorunce mi degerlendirdin. Peki ertesi gun silik gordugunde degerlendirdin mi bi daha yoksa 1 kere mi degerlendirdinVallacanım sabahın köründe gördüm ben gece kalkınca yanı sabah 6 gibi benim herifi uyandırdım dedim kalkertesi gunu yaptum bu sefer yumurta yok gösteriyodu iyiki ıyandırmısım
amin inşallahÖff teşekkür ederim canım Hayırlı güzel müjdeli haberler olsun hepimize inşaallah.
Ucu ve kahverengi alanı çok hassastı ustune bile yatamıyodumgöğsümün ucuna dokunduğumda veya sıktığında feci acıyor. peki senin göğsünün tamamıda hassasmıydı yoksa sadece ucu mu ?
evet canım sabah tesadufen çişe kalkmıştım dedimki su testi bi yapayımhalbuki 10. Gunumdu ilk adet gunumden itibaren . Erken ama yapayım dedıydım anaaa bı baktım yukurta cıktı esimde uyuyodu 8 de uyanıyor normalde dedim kalkIki koyu cizgiyi mi sabah gordun cnm. Iki koyu cizgiyi gorunce mi degerlendirdin. Peki ertesi gun silik gordugunde degerlendirdin mi bi daha yoksa 1 kere mi degerlendirdin
canım bişey sormak istiyorum hamile olduğunu ne zaman öğrendin yani adetinden önce mi önceyse kaç gün önce bide idrarda adetten önce yaptıysan hiç silik çıktı mı yoksa bembeyazmıydı ?Ucu ve kahverengi alanı çok hassastı ustune bile yatamıyodumhala oyle gerci
evet canım sabah tesadufen çişe kalkmıştım dedimki su testi bi yapayımhalbuki 10. Gunumdu ilk adet gunumden itibaren . Erken ama yapayım dedıydım anaaa bı baktım yukurta cıktı esimde uyuyodu 8 de uyanıyor normalde dedim kalkertesi gunude denedık sonra bır gun ara bı daha bır gun ara bı daha derken öyle oldu canısı
Ucu ve kahverengi alanı çok hassastı ustune bile yatamıyodumhala oyle gerci
serenay-ys
aynen benimde öyle kendiside acıyo sıkınca ama özellikle ucunu sanki koparıyolar gibi bide etrafı kahverengi olan yerrrrr
Canım ben hassas testle yaptım orda hamile cıktı halbuki aynı gun hemen 1 saat sonrasına kan verdim hcg degerim 16 idi . O degerde bile hamileliğimi hassas testte gördüm ben . Adetime 2 gun kala . Clearblue testin markası o marka çok guzel dijital olanı 3 hun kala bile gösteriyorcanım bişey sormak istiyorum hamile olduğunu ne zaman öğrendin yani adetinden önce mi önceyse kaç gün önce bide idrarda adetten önce yaptıysan hiç silik çıktı mı yoksa bembeyazmıydı ?
Ayrıca kan testine ne zaman gittin bu bilgiler çok önemli aslındabizim için sen tecrübelisin bize göre
Çok soru sordum kusura bakma
canım peki bunlar ne zaman başladı yani yumurtlamadan kaç gün sonra ??Sağol tatlım :) darısı başına olsun . Belirtilerim ateş basması ve gögüs uclarım çok acıyordu bunlarla basladı midem falan hala bulanmıyo çok sukur . Kasıklarımda garip batmalar oluyodu adet gibi değldi farklıydı . Dayanamadım adetime 2 gun kala hassas testle yaptım öğrendim :)
ben ona baktım baya bi pahalı 40 tl olması gerekiyor internet fiyatı bende de erken gebelik var ama dijital değil bakalım bi cesaret günümü bekliyorum 3 gün sonra adet gösteriyor takvimim ama inşallah o gebe olarak değişir :)Canım ben hassas testle yaptım orda hamile cıktı halbuki aynı gun hemen 1 saat sonrasına kan verdim hcg degerim 16 idi . O degerde bile hamileliğimi hassas testte gördüm ben . Adetime 2 gun kala . Clearblue testin markası o marka çok guzel dijital olanı 3 hun kala bile gösteriyor
Aslında adetime 1 hafta kala başladı ozellikle ates basmalarım . Gogus hassasıyetı yumurtlama gununden beri devam etti hep .canım peki bunlar ne zaman başladı yani yumurtlamadan kaç gün sonra ??
Burda bile pahalı canım hadı hayırlısı olsun 3 gun kalmıs :)))) 2 gun sonra test yap bence :)ben ona baktım baya bi pahalı 40 tl olması gerekiyor internet fiyatı bende de erken gebelik var ama dijital değil bakalım bi cesaret günümü bekliyorum 3 gün sonra adet gösteriyor takvimim ama inşallah o gebe olarak değişir :)
bende hiç bir belirti yok adet olcakmışım gibi sadece kasık ağrım var 10 gündür o yani ne ateş göğüs hassasiyeti bel ağrısı hiç bişey yok bakalım hayırlısıBurda bile pahalı canım hadı hayırlısı olsun 3 gun kalmıs :)))) 2 gun sonra test yap bence :)
benim yumurtlamamın üstünden 5 gün geçti ve o günleri hergün değerlendirdik o zaman şu an belirti için erken mi diyorsun?? benim şu an en büyük sıkıntım göğüs uçlarıma dokunamıyorum sanki çimdik atılıyo gibi acıyı atleri giyerken bile sürtünmeden dolayı bi acı var sence bu belirti olabilir mi ve bu kadar erken başlar mı??Canım ben hassas testle yaptım orda hamile cıktı halbuki aynı gun hemen 1 saat sonrasına kan verdim hcg degerim 16 idi . O degerde bile hamileliğimi hassas testte gördüm ben . Adetime 2 gun kala . Clearblue testin markası o marka çok guzel dijital olanı 3 hun kala bile gösteriyor
kacıncı gunun bugun ???benim yumurtlamamın üstünden 5 gün geçti ve o günleri hergün değerlendirdik o zaman şu an belirti için erken mi diyorsun?? benim şu an en büyük sıkıntım göğüs uçlarıma dokunamıyorum sanki çimdik atılıyo gibi acıyı atleri giyerken bile sürtünmeden dolayı bi acı var sence bu belirti olabilir mi ve bu kadar erken başlar mı??
Hayırlısı olsun canını sıkma kalbini ferah tutbende hiç bir belirti yok adet olcakmışım gibi sadece kasık ağrım var 10 gündür o yani ne ateş göğüs hassasiyeti bel ağrısı hiç bişey yok bakalım hayırlısı
Hayirlisi olsun cnm bende kirmizi gunu ve ertesi gunu degerlendirdim. Yalniz dun aksamdan ozellikle bugun daha cok farkettim sey var. Idrar. Tuvaleye gidiorum idrari yapiorum. Geliorum 5 dk sonra bi daha varmis gibi gelio. Ve boyle gisiklanma gibi bisey oluo. Idrari yaparken yanma olmuoUcu ve kahverengi alanı çok hassastı ustune bile yatamıyodumhala oyle gerci
evet canım sabah tesadufen çişe kalkmıştım dedimki su testi bi yapayımhalbuki 10. Gunumdu ilk adet gunumden itibaren . Erken ama yapayım dedıydım anaaa bı baktım yukurta cıktı esimde uyuyodu 8 de uyanıyor normalde dedim kalkertesi gunude denedık sonra bır gun ara bı daha bır gun ara bı daha derken öyle oldu canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?