- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Ates basmasi bende de oluo bi usuorum bi ates basio resmen goguslerim ozellikle atesten yanio gibi oluo icten icten. Ama goguslerimde aci fln yok benim bi yan kisimlari agrio dokununca o da bence sutyenden kaynakli. Bugun karnimin alt tarafi hafif sol kismindaki agri artti afet olcakmisim gibiAslında adetime 1 hafta kala başladı ozellikle ates basmalarım . Gogus hassasıyetı yumurtlama gununden beri devam etti hep .
geçen hafta perşembe günü ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm cuma yumurtladım canım yani 4 gün oldu hemen hemen.. ama göğüs uçlarım yumurtlamadan beri sızlıyo yani sadece uç kısımları tşörtün sürtünmesine bile tahammül edemiyorum..K
kacıncı gunun bugun ???
Yani onu sormadım tatlım ilk adet tarihin den bu yana kaçıncı gunun 15- 16 mı ?geçen hafta perşembe günü ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm cuma yumurtladım canım yani 4 gün oldu hemen hemen.. ama göğüs uçlarım yumurtlamadan beri sızlıyo yani sadece uç kısımları tşörtün sürtünmesine bile tahammül edemiyorum..
Benimki mi gebelerde oluomus etkiet yapmamissin ya anlamadim :) seninde boyle alt taraf kimil kimil oldu mu peki. Bende o da basladi bugun. Ya idrari yapiorum geliorum sanki boyle icten bi gidiklanma gibi kasinma gibi yine tuvaletim gelmis gibi oluo daha onceden yoktu.Bendede aynısı oldu gebelerde hormondan dolayı olurmus kız hadı ınsallah sende hamiş olcan
bugün 17. gün canımYani onu sormadım tatlım ilk adet tarihin den bu yana kaçıncı gunun 15- 16 mı ?
Sana dedim tatlım . Evet oluyodu zırt pırt tuvalete gidesim geliyoduBenimki mi gebelerde oluomus etkiet yapmamissin ya anlamadim :) seninde boyle alt taraf kimil kimil oldu mu peki. Bende o da basladi bugun. Ya idrari yapiorum geliorum sanki boyle icten bi gidiklanma gibi kasinma gibi yine tuvaletim gelmis gibi oluo daha onceden yoktu.
Bak başlıyor olabilir sen en iyisi her sabah dil altından ateşini mutlaka ölç. 15 gunden fazla suren 37 derecelerdeki ateş kesin hamilelik belirtisibugün 17. gün canım
Benim hcg 39 olmasına rağmen kesin bişey soylemedi Dr ama 1 bile olsa gebelik şüphesi vardır dedi önemli olan yükselmesi dedi bir hafta sonra yine gitim yükselmiş dedi ve artık gebelik var diyebiliriz dedi çok şükür :)günaydın :) senin bhcg değerlerin nasıl olmuştu
ay tamam canım çok sağol zaten düşünüyordum inş bugün kesin alayım :)) hadi hayırlısı..Bak başlıyor olabilir sen en iyisi her sabah dil altından ateşini mutlaka ölç. 15 gunden fazla suren 37 derecelerdeki ateş kesin hamilelik belirtisi
peki hergü saat kaç gibi ne zaman ölçeyim sence ?? gün içinde kaç defa ??Bak başlıyor olabilir sen en iyisi her sabah dil altından ateşini mutlaka ölç. 15 gunden fazla suren 37 derecelerdeki ateş kesin hamilelik belirtisi
Sabah uyanır uyanmaz o çok onemli gun içindekiler degil uyandıgından hemen sonrapeki hergü saat kaç gibi ne zaman ölçeyim sence ?? gün içinde kaç defa ??
Ay Allahim insallah bende de vardir yaaaaa. Bak bu da benim adetin 1.gununden beri yaptigim ates olcumlerSana dedim tatlım . Evet oluyodu zırt pırt tuvalete gidesim geliyodu
12. Gun yumurtlamıssın herhalde ovu testinde kaçıncı gunde görmüştün tatlım ? Yanı uyusuyormuAy Allahim insallah bende de vardir yaaaaa. Bak bu da benim adetin 1.gununden beri yaptigim ates olcumler
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun hiç düşünme bunları eşinde önümüzdeki ay sanırım şehir dışına olmasını dert etme rabbim nasip ettikten sonra herşey olur eşinle git sende kız takıl peşine
tek kullanımlık mı o test canım ya? ben de şimdi onu araştırıyodum.. clearblue digital mi bi de clearblue plus digital var ama hangisi ki?Canım ben hassas testle yaptım orda hamile cıktı halbuki aynı gun hemen 1 saat sonrasına kan verdim hcg degerim 16 idi . O degerde bile hamileliğimi hassas testte gördüm ben . Adetime 2 gun kala . Clearblue testin markası o marka çok guzel dijital olanı 3 hun kala bile gösteriyor
yaa ciddi misiiinnBenim hcg 39 olmasına rağmen kesin bişey soylemedi Dr ama 1 bile olsa gebelik şüphesi vardır dedi önemli olan yükselmesi dedi bir hafta sonra yine gitim yükselmiş dedi ve artık gebelik var diyebiliriz dedi çok şükür :)
amin canım inşallah senin olmaycak gibi korkuların var mı acaba ? ben bir kaç birşey duydum da onu paylaşmak istiyorum seninle bir yerden okumuştum sanırım hamile kalmak isteyen bir bayan bu ay hamile kalamıycam kesin gözüyle o ayı geçirdiğinde piskolojik bünye kabul etmiyormuş gebelik oluşumunu ama ben hamileyim moduna sokunca o ay vücut kendini gebeliğe hazırlıyormuş ama çokta bağlanmamak lazım bu durumda kesin olacak şeyineönemli olan vücudunu hazırlamakmış
Tebrikler 12.gun iki koyu cizgiyi gormustum ovulasyon testinde vallahi bildin :)12. Gun yumurtlamıssın herhalde ovu testinde kaçıncı gunde görmüştün tatlım ? Yanı uyusuyormu
O zaman bi tahmin daha yap hamilemiyim degilmiyim :)12. Gun yumurtlamıssın herhalde ovu testinde kaçıncı gunde görmüştün tatlım ? Yanı uyusuyormu
Ateş cidden gebeliğin anahtarı eger yarında sonraki gğnde atesin 36.8 olursa bence hamilesin :)O
O zaman bi tahmin daha yap hamilemiyim degilmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?