Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aslında adetime 1 hafta kala başladı ozellikle ates basmalarım . Gogus hassasıyetı yumurtlama gununden beri devam etti hep .
Ates basmasi bende de oluo bi usuorum bi ates basio resmen goguslerim ozellikle atesten yanio gibi oluo icten icten. Ama goguslerimde aci fln yok benim bi yan kisimlari agrio dokununca o da bence sutyenden kaynakli. Bugun karnimin alt tarafi hafif sol kismindaki agri artti afet olcakmisim gibi

Yani onu sormadım tatlım ilk adet tarihin den bu yana kaçıncı gunun 15- 16 mı ?

Bendede aynısı oldu gebelerde hormondan dolayı olurmus kız hadı ınsallah sende hamiş olcan
Benimki mi gebelerde oluomus etkiet yapmamissin ya anlamadim :) seninde boyle alt taraf kimil kimil oldu mu peki. Bende o da basladi bugun. Ya idrari yapiorum geliorum sanki boyle icten bi gidiklanma gibi kasinma gibi yine tuvaletim gelmis gibi oluo daha onceden yoktu.

Sana dedim tatlım . Evet oluyodu zırt pırt tuvalete gidesim geliyodu

şehir dışı olsa iyi adam yurtdışına gidio iş yerimden izin alabilsem takılcam da artık napalım ovulasyon testi alcaktım ama adam burda olmucakki boşunada almak istemiorm belki bi şans başka bir gün hamile kalırım yoksa Mart da bana boş açıkçası yaza istiyorduk zaten belkide nasibimizde hakkaten yaza hamile kalıcam. aman geç olsun da olsun yani yinede napalım.. tek üzüldüğüm belirtilerim vardı yani psikolojik değil kesinlikle ateş basması sol kasık batması göğüs ucumun yumurtlamadan hemen sonra acımaya başlaması (normalde adete 2-3 gün kala başlardı) kesinlikle psikolojik değil ona üzüldüm sadece... olmasaydı belirtim zaten acaba mı bile demezdim

tek kullanımlık mı o test canım ya? ben de şimdi onu araştırıyodum.. clearblue digital mi bi de clearblue plus digital var ama hangisi ki?

yaa ciddi misiiinn bi yandan da umutlanmıyım diyorum da kasıklarımdaki garip ağrı dürtüyo sürekli..

yok canım aksine hep olacakmış hamileymişim gibi geliyo. ben sadece sonradan üzülmemek için kendimi motive etmeye çalışıyorum. ama bana kalsa hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…