- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
Benimki clearblue digital olandı tatlım .tek kullanımlık mı o test canım ya? ben de şimdi onu araştırıyodum.. clearblue digital mi bi de clearblue plus digital var ama hangisi ki?
yaa ciddi misiiinnbi yandan da umutlanmıyım diyorum da kasıklarımdaki garip ağrı dürtüyo sürekli..
2 gunde tamm diosun :) peki bnm adet pazar gunu cuma cumartesi dusmez miAteş cidden gebeliğin anahtarı eger yarında sonraki gğnde atesin 36.8 olursa bence hamilesin :)
Of kızlar of..geçen nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım miyom yüzünden..ameliyata aldılar beni sezeryan 7cm miyomu çıkardılar..6ay korunma süresi vermişti.ağustosta süre bitmişti.kontrole gittim.miyom tekrarlayabilir sesi..korunmayı bırak demişti..6aydır korunmuyorum ama bişi yok..üzüntüden ölücemher ay bu sayfaları geziyorum acaba belirtiler gebelik mi diye ama yok..ağlıyorum artık..şimdi doktora gidicem rahim filmi istiyecek biliyorum off onu Nasıl çektiricem..ağlamaktan içim dışıma çıktı..ilk hamilelikte isteyerek kaldım ama miyom izin vermedi şimdi adetim bir gün gecikti Miğdem bulanıyor ağzıma sular geliyor ekşi..göğüsler bomba gibi şiş..15gün boyunca Full yumurta akı gibi akıntılarım oldu bu ay kasık ağrılarım..şu an bile akıntım var..inşallah hamileyimdir..ama her ay böyleyim ben zaten psikolojik olarak 10tane doğurdum kesin..biliyorum çok uzun yazdım okuyanlara teşekkür ederim ama çok doluyum ..ALLAH sağ salim Bebek nasip etsin bizlere inşallah amin
Yaa allah bize bağışlasın cnm kan verdim beta hcg 231.00 düşük gibi geldi banaAynı sıkıntı hamile kalınca bende de oldu ya
Yok valla bence duserse simdi duser zaten 1. Gunde 36.5 la adet olmussun adet sıcaklıgın o . Hele 36.9 a falan cıkarsa bilemiyorum yaniiiiii2 gunde tamm diosun :) peki bnm adet pazar gunu cuma cumartesi dusmez mi
Ay agzindan bal damlio kiz senin :)) istermisin bide yarin 36.9 37 goriyim :) ya goguslerimde agri yok benim ama yaniolar resmen ozellikle uclari yanioYok valla bence duserse simdi duser zaten 1. Gunde 36.5 la adet olmussun adet sıcaklıgın o . Hele 36.9 a falan cıkarsa bilemiyorum yaniiiiii
Yok valla bence duserse simdi duser zaten 1. Gunde 36.5 la adet olmussun adet sıcaklıgın o . Hele 36.9 a falan cıkarsa bilemiyorum yaniiiiii
tek kullanımlık değil mi oBenimki clearblue digital olandı tatlım .
Cnm ovulasyonların adete yakın nasıl çıkıyordu. Benim bat 4 silik ćıkıyor. Bata yakın koyulaşma şart değil herhalde değil mi12. Gun yumurtlamıssın herhalde ovu testinde kaçıncı gunde görmüştün tatlım ? Yanı uyusuyormu
ne yaptum canım bide idrarda hcg yapsaydın belki çıkar artıktek kullanımlık değil mi o
bilmiyorum ki.. daha progesteron sonucum çıkmamış o bi çıksın da belki yarın sabah yaparım inşallah :)ne yaptum canım bide idrarda hcg yapsaydın belki çıkar artık
kız ben eczacı olsam dükkanda test bırakmambilmiyorum ki.. daha progesteron sonucum çıkmamış o bi çıksın da belki yarın sabah yaparım inşallah :)
Hayırlısı olsun bakalım tatlım kaç aydır deniyosunuzDedigin gibi gecen ayda bu zamanlarda dusmeye baslamisti atesim
Evet canım tek kullanımlıktek kullanımlık değil mi o
Benim bu ay 3.denemem ama ilk iki ayinda da hastalandim grup oldum yumurtlama gunlerini hep kacirdim. Bu ay ilk defa ovu ile yumurtlamayi yakaladim bakalim artik :)Hayırlısı olsun bakalım tatlım kaç aydır deniyosunuz
12.gunum 14 subat oluo yani cnmdisikartal87 sen geçmiş bat nezamandı benim 1 şubat 28 günde oluyorum, Eğer sende 01 şubatda regl olduysan 12. günü yumurtladıysan daha erken olman gerekirdi
kanda daha yüksek değil ki idrarda çıkmaz diye yapmıyorum ne bileyimkız ben eczacı olsam dükkanda test bırakmam
Evet canim ki bence hamilesin umudunu kayıp etme bana herkes yok hamile değilsin çok düşük kimyasal gebelik tir vs vs konustular ama ben hep orda olduğuna inandım sende öyle yap canim insallah hcg yükselirtek kullanımlık mı o test canım ya? ben de şimdi onu araştırıyodum.. clearblue digital mi bi de clearblue plus digital var ama hangisi ki?
yaa ciddi misiiinnbi yandan da umutlanmıyım diyorum da kasıklarımdaki garip ağrı dürtüyo sürekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?