- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Kac haftalik kiYaa allah bize bağışlasın cnm kan verdim beta hcg 231.00 düşük gibi geldi bana
kız olsun ben yinede yapardım ya dayanamayıp ne bileyim.Hayırlısı Cuma günü zaten yapacağız ya.kanda daha yüksek değil ki idrarda çıkmaz diye yapmıyorum ne bileyim
tamam yarın yapayım :)
yoksa bak bu kadar gebelik testim var
Cnm okudun mu benim yazdigimikız olsun ben yinede yapardım ya dayanamayıp ne bileyim.Hayırlısı Cuma günü zaten yapacağız ya.
okudum canım da geçmiş bat ne zamandı diyorum onu anlamadım bi yazarsan benim 1.de oldu 28 de regl tam 14. günü yumurtladım.Seninkini hesaplamaya çalışıyorum tam 27/02 da olabilirsin(inş olmazssında bat ı hesaplıyorum)Cnm okudun mu benim yazdigimi
Yazdimda etiketlemeden yazdim galiba :) ben 2 subatta adet oldum en son. 25-26 gunde bir adet oluorum. 12.gun test koyu iki cizgi oldu 13.gun ikinci cizginin rengi acilmisti. 13.gunde tarih olarak 14 subattiokudum canım da geçmiş bat ne zamandı diyorum onu anlamadım bi yazarsan benim 1.de oldu 28 de regl tam 14. günü yumurtladım.Seninkini hesaplamaya çalışıyorum tam 27/02 da olabilirsin(inş olmazssında bat ı hesaplıyorum)
tamam canım kusura bakma ozaman 27 si sende cuma günü hcg testi yapacaksın değil mi?Yazdimda etiketlemeden yazdim galiba :) ben 2 subatta adet oldum en son. 25-26 gunde bir adet oluorum. 12.gun test koyu iki cizgi oldu 13.gun ikinci cizginin rengi acilmisti. 13.gunde tarih olarak 14 subatti
canım ben çok hcg testi yaptım ama hamile kaldığım ay regl günümde çizgi hayelet gibi yok denecek kadar azdı yapalım belki hepsi bir olmaz hormona ne kadar sürede salgıladığına bakar bide ben öğlen yapmıştım.Evet cnm yaparim bende cuma sabahi. Benim takvimim programi yumurtlamayi 13 subat gosteriodu adet tarihinide 27 subat. Ben 14 subatta yumurtladiysam 28 subat adet tarihim olur. Bakalim cuma gunu 2 gun kalmis oluo belli olur mu ki gerci o zamana kadar ates dusmezse tabi :)
Yapariz cnm hamilelik testi var zaten 4-5tanecanım ben çok hcg testi yaptım ama hamile kaldığım ay regl günümde çizgi hayelet gibi yok denecek kadar azdı yapalım belki hepsi bir olmaz hormona ne kadar sürede salgıladığına bakar bide ben öğlen yapmıştım.
ohh benim bitane o da hergün dürtüyor 26/02 sabahına saklıyorumYapariz cnm hamilelik testi var zaten 4-5tane
Sakla sakla var daha :)ohh benim bitane o da hergün dürtüyor 26/02 sabahına saklıyorum
Insallah cnm. Bende de az az agri var ama yanma cok fala gogus uclarimda ozellikle. Bugunde durmadan idrarim geliomus gibi oluo. Tuvalete gidiorum geliorum 5 dk sonra sanki yine varmis hissi gelio. Altta boyle bi gidiklanma gibi bisey oluo. Enfeksiyon desem idrar yapinca yanma olur o da yok.kizalar bu kez de sol kasigim agrimaya basladi ve meme uclari daha cok sizlamaya basladi insallah belirtiler yine bos cimkaz
Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptımSakla sakla var daha :)
Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptımsanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı
29 şubat canımBat ne zaman ?
Eki Görüntüle 1781207
Eki Görüntüle 1781208
Bekledikce beliriyo...ama bu test markası güvenilir değil.daha öncede çift çizgi çıkarmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?