- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Gebelik testinimo yaptin. Koz dene bi daha cekmeyi belki gozukur fotoda daSizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptımsanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı
Kiz gozukuo sanki ikinci cizgi baska marka test al bence yarin onu deneEki Görüntüle 1781207
Eki Görüntüle 1781208
Bekledikce beliriyo...ama bu test markası güvenilir değil.daha öncede çift çizgi çıkarmıştı.
Kiz benide paniklettin simdi bende mi yapsam yarin sabah yoksa beklesem mi bilemedin. Ay olmazsa yaein sabah atesimi olccem eger dusmemisse yapsam mi ki yaaa :)Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptımsanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı
Haydi hayırlısı allah hayırlı evlatlar nasip eylesin kalbini ferah tut :))) bekliyoruz
Kendi kendime hesap yapiyorum sorma yaa 3gun sonra 6 olursa 6 gun sonra 12 olur belki o zaman idrarda cikar felan diyeEvet canim ki bence hamilesin umudunu kayıp etme bana herkes yok hamile değilsin çok düşük kimyasal gebelik tir vs vs konustular ama ben hep orda olduğuna inandım sende öyle yap canim insallah hcg yükselir
Yarin sabah yapicamkız olsun ben yinede yapardım ya dayanamayıp ne bileyim.Hayırlısı Cuma günü zaten yapacağız ya.
Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptımsanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı
Hamileeesiiiiiinnnnn sabah bi daha test yaaappppEki Görüntüle 1781207
Eki Görüntüle 1781208
Bekledikce beliriyo...ama bu test markası güvenilir değil.daha öncede çift çizgi çıkarmıştı.
3 haftalıkmoş cnm daha çok yeniymiş 2 hafts sonra gel dedi bu 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum :)Kac haftalik ki
Yarın ilk idrar ile başka bir marka dene istersen hadi inşallah gelmiştir bebiş
Kiz gozukuo sanki ikinci cizgi baska marka test al bence yarin onu dene
Kızlar bu markaya hiç güvenim yok.heyecan yaptırmayınKendi kendime hesap yapiyorum sorma yaa 3gun sonra 6 olursa 6 gun sonra 12 olur belki o zaman idrarda cikar felan diye
Yarin sabah yapicamama cikmicak bence daha idrarda
Hamileeesiiiiiinnnnn sabah bi daha test yaaapppp
Bende gecen ay o markadan yapmistim hic cizgi belirmemisti hemde 3 kere sende cozgi cikmis bakKızlar bu markaya hiç güvenim yok.heyecan yaptırmayınmiratech markası..evde başka marka test var ama 26 sını beklicem..
Eki Görüntüle 1781260
Şuan bu halde
Amiiiinnnnnayyyy insallah hepimiz hamileyizdir hadi Allahim duy sesimi
Senin yumurtlama ne zamandiKızlar bu markaya hiç güvenim yok.heyecan yaptırmayınmiratech markası..evde başka marka test var ama 26 sını beklicem..
Eki Görüntüle 1781260
Şuan bu halde
Yapma bence ben bu markaya hiç inanmıyorumKiz benide paniklettin simdi bende mi yapsam yarin sabah yoksa beklesem mi bilemedin. Ay olmazsa yaein sabah atesimi olccem eger dusmemisse yapsam mi ki yaaa :)
15 şubat canımSenin yumurtlama ne zamandi
Ne biliyim ya daha öncede böyle oldu.koştum kan verdim negatifBende gecen ay o markadan yapmistim hic cizgi belirmemisti hemde 3 kere sende cozgi cikmis bak
İnsallah canim tumundevgorursun darisi basimiza insallahYapma bence ben bu markaya hiç inanmıyorum
Tebrik ederim canım,sağ salim kucağına almanı dilerim.2 gün sonra tam 1 yil olcak bebegim karnimda ölmüstü. O zaman daha adetim gecikmeden cok midem bulaniyordu ordan hemen anladim hamile oldugumu degisik bir bulantiydi. Bi kac gün oldu tekrar hamile oldugumu ögrendim bu kez cok iyiyim bulantimda fakat cok basim dönüyor. Allahim insallah bu defa saglikli hayirli evlat verir bana:)
üzerinde maksimum 20 dk yazıyo çoğu testin.fazlasını dikkate almayın diye de belirtiyolar canım.Kızla testin zaman geçtikçe koyulasmasi sa gebelik sayılır mi yoksa bozuluyor mu . Çift çizgi 1-2 saat sonra belirginlesip gebe olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?