Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptım sanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı
Kiz benide paniklettin simdi bende mi yapsam yarin sabah yoksa beklesem mi bilemedin. Ay olmazsa yaein sabah atesimi olccem eger dusmemisse yapsam mi ki yaaa :)

Evet canim ki bence hamilesin umudunu kayıp etme bana herkes yok hamile değilsin çok düşük kimyasal gebelik tir vs vs konustular ama ben hep orda olduğuna inandım sende öyle yap canim insallah hcg yükselir
Kendi kendime hesap yapiyorum sorma yaa 3gun sonra 6 olursa 6 gun sonra 12 olur belki o zaman idrarda cikar felan diye

kız olsun ben yinede yapardım ya dayanamayıp ne bileyim.Hayırlısı Cuma günü zaten yapacağız ya.
Yarin sabah yapicam ama cikmicak bence daha idrarda

Sizin yorumları okuyunca bir şey dürttü kalktım yaptım sanki var yok arası hayali bişey var. Reamini çekiyorum gözükmüyo tirileylemmm
Ahh şu sabırsızlığımı

Eki Görüntüle 1781207

Eki Görüntüle 1781208
Bekledikce beliriyo...ama bu test markası güvenilir değil.daha öncede çift çizgi çıkarmıştı.
Hamileeesiiiiiinnnnn sabah bi daha test yaaapppp

Yarın ilk idrar ile başka bir marka dene istersen hadi inşallah gelmiştir bebiş

Kiz gozukuo sanki ikinci cizgi baska marka test al bence yarin onu dene

Kendi kendime hesap yapiyorum sorma yaa 3gun sonra 6 olursa 6 gun sonra 12 olur belki o zaman idrarda cikar felan diye

Yarin sabah yapicam ama cikmicak bence daha idrarda

Hamileeesiiiiiinnnnn sabah bi daha test yaaapppp
Kızlar bu markaya hiç güvenim yok.heyecan yaptırmayın miratech markası..evde başka marka test var ama 26 sını beklicem..

Şuan bu halde

Bat a 6 gün var arada kasık sancısı ve gögüs dolgunluğu var acı yok Bu ayda ümidim kalmadı .ates ölçümlerim henüz düşmedi.offf offf

Kızla testin zaman geçtikçe koyulasmasi sa gebelik sayılır mi yoksa bozuluyor mu . Çift çizgi 1-2 saat sonra belirginlesip gebe olan var mi

Tebrik ederim canım,sağ salim kucağına almanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…