Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızla testin zaman geçtikçe koyulasmasi sa gebelik sayılır mi yoksa bozuluyor mu . Çift çizgi 1-2 saat sonra belirginlesip gebe olan var mi
Çok çıktı canım.ama hep kırmızıları gördüm bugünde şaşı oldum bakmaktan sanki var gibiydi.bekledikce belirdi çizgi.ben onu negatif olarak görünüyorum.dayanabilirsem 26 sında tekrar yapıcam

Ya kızlar ıkı gundur kasıklarım agrıyor sıdettlı bı sekılde. Bugunde bıraz pembe akıntım oldu. Adetımden 18 gun gectı. Hamıle olabılırmıyım kı erkn sanırım ama :|:|

Eki Görüntüle 1781207

Eki Görüntüle 1781208
Bekledikce beliriyo...ama bu test markası güvenilir değil.daha öncede çift çizgi çıkarmıştı.
Selam canım öncelikle test güvenilir mi değil mi çok bilmiyorum ama benim bat 22 şubattı normalde adetim gecikmez ama hala gelmdi 22 şubatta test yaptım negatif çıktı
Yarın kan testine gidicem onda bile doğru sonuç gelmeye biliyor
O yüzden üzülme canım kan da bile sat'tan 30 gün sonra gelin diyorlar

Anladım tamam :) ıns gebelık vrdr cok ıstıyorum. Yasım 20 erkn bı yas ama gecıktrmk te ıstemıyorum. Cocugumun torunlarını grmk ıstıom

İki çocuğum var. Onları 1 hafta kala net çift çizgiyle öğrenmiştim kan testinde 40-50 aralıpındaydı ikisi de.26 sında tekrar yapıcam dayanabilirsem tabi 1 testim var.onu kullanırsam yenisini ancak pazartesi alabilirim.zaten pazartesi bat

Aslında kafama takmamaya calısıyorum ıkı aydr bu gunu bklıom. Bı ısaret bıde bgun ruyamda yumurtadan cıvcıv cıkıo fln onu sewıyorum. Derkn anlamıda gebelıge ısret oldugunu okuyunca heyecan bastı. Kımseyede hbr vrmıom erkn dıom. Ne bılım kndımı kaptrmkta ıstemıom hyl kırıklıgı kotu

Adetimin üstünden 2gün geçti..bu sabah idrar testi yaptım bişi çıkmadı..içimden bişiler kopuyor koşuyorum gidiyorum tuvalete akıntı ..çok akıntım var..adet beklerken akıntım oluyor..off inşallah adet olmam ..ovulasyon testi kullandım bu ay..inşallah tutmuştur..paso ağlıyorum tv de bişi görsem ağlıyorum hemen..baygınlık geçiyorum sanki elim ayağım boşalıyor..daha önce düşük yaptım miyom ameliyatı oldum falan falan..bu ARalar rüyalarımda devamlı doğum yapıyorum..ne olcak bu halim benim

Canm bnm sadece kasıklarımda agrı var pembe akıntı fln ama korkudan test ypmadım. Yanı derdıme care bulamadım kı sanada yardımcı olayım ınss gebelık vrdr. Rabbım yrdımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…