Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetimin üstünden 2gün geçti..bu sabah idrar testi yaptım bişi çıkmadı..içimden bişiler kopuyor koşuyorum gidiyorum tuvalete akıntı ..çok akıntım var..adet beklerken akıntım oluyor..off inşallah adet olmam ..ovulasyon testi kullandım bu ay..inşallah tutmuştur..paso ağlıyorum tv de bişi görsem ağlıyorum hemen..baygınlık geçiyorum sanki elim ayağım boşalıyor..daha önce düşük yaptım miyom ameliyatı oldum falan falan..bu ARalar rüyalarımda devamlı doğum yapıyorum..ne olcak bu halim benim

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm

Hayi hamile kalmak icin birsey kullanmadm fakat 1 ay once kimyasal gebelik yasadim ve bu ay ck istyrm folic-1kullaniyrm bitek
O vitamin canın onu demiyorum zaten, yumurta takibi diyince yumurta geliştiren ilaç kullandın doktor kontrolünde zannettim, kimyasal gebelik yeni yaşadığın için doktorun ara vermeni söylemedimi?

Bende kimyasal gebelik yaşadım miyom yüzünden sezaryena aldılar..6ay korunma süresi vermişti ..süreyi doldurdum hatta korunmayalı 7 ay geçti ama hala hamile kalamadım ovulasyon testi kullanmama rağmen

Başıma gelmeyen kalmadı çok üzülüyorum .. Ameliyat yüzünden olmuyor..ilk gebeliğimde istediğimde kaldım ama olmadı düştü ..miyom 7cm oldu ..aldılar..1 sene olucak olmuyor..herşeye ağlıyorum psikolojim çok bozuldu

Artık doktoruma gidicem..çünkü ameliyattan sonra dedi ki miyom çok yer kaplamış bir Seneye yakın daha bekleseydin komple rahmi alırdık dedi.. şimdide olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…