- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
Bat nezaman canımGecıkmedı gectı
Tatlım bat beklenen adet tarihi demek, sat son adet tarihi kadınlar kulübünde kısaltılmış konuşuruz bizler1 subatta adet oldum. Bat. Ne oldugunu tam anlamadım1 sbt baslangc 5 sbt bts
Klomen mi kullandın canım?Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm
7 mart cnm :) ogrenmıs oldum vllha bılmıordum saol canısı :*
Nedemek canım7 mart cnm :) ogrenmıs oldum vllha bılmıordum saol canısı :*
Klomen mi kullandın canım?
O vitamin canın onu demiyorum zaten, yumurta takibi diyince yumurta geliştiren ilaç kullandın doktor kontrolünde zannettim, kimyasal gebelik yeni yaşadığın için doktorun ara vermeni söylemedimi?Hayi hamile kalmak icin birsey kullanmadm fakat 1 ay once kimyasal gebelik yasadim ve bu ay ck istyrm folic-1kullaniyrm bitek
Bende de tık yok napalım oturup ağlayalım mı? Sızlanmak yok Allah büyük sabır canım sabırMoralim sıfırın altında..çocuğum olmuyor..( doktora gidicem
O vitamin canın onu demiyorum zaten, yumurta takibi diyince yumurta geliştiren ilaç kullandın doktor kontrolünde zannettim, kimyasal gebelik yeni yaşadığın için doktorun ara vermeni söylemedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?