- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
Cnm gunaydin. Yaptim ben atesi olcumunu simdi malesef 36.7 cikmis . Uc gunden beri 36.8di. Muhtelemen dusmeye basladi.yarin yaptigimda da 36.5i gorurum artikAteş cidden gebeliğin anahtarı eger yarında sonraki gğnde atesin 36.8 olursa bence hamilesin :)
Bende dayanamadım test yaptım.Cnm gunaydin. Yaptim ben atesi olcumunu simdi malesef 36.7 cikmis . Uc gunden beri 36.8di. Muhtelemen dusmeye basladi.yarin yaptigimda da 36.5i gorurum artik
Cnm belki erkendir daha yapmak icin cuma yapcaz demistik ya. Muhtelemen bnm yapnama gerek kamucak yarin daha da duserse. Bi umut diorum belki cok az bi dusus. Gecen sefer 36.8den direkt 36.5e inmisti. Belki diorum boyle kalir belki yarin yine yukselir die umut ediorum ama. Bugun karnimda adet olcakmisin gibi bi agrim var. Akintimda artti sanki bugunBende dayanamadım test yaptım.
NEGATİFFFF
Normal bence canın :) bende öyleydim bak şimdi 6+3 günlüğüz artık büyüdük abla yada abi olduk3 haftalıkmoş cnm daha çok yeniymiş 2 hafts sonra gel dedi bu 2 hafta nasıl geçicek bilmiyorum :)
daha erkeeeennn :)Bende dayanamadım test yaptım.
NEGATİFFFF
Bende de belirti hic yok cnm. Hatta adet agrisi gibi agrim basladi skinti artmis gibime gelio. Yanima ped bile aldim nolur nolmaz die oyle bi his var cunku. Ateste 36.7 olmus bugun dun 36.8diKizlar bende yine hic belirti yokdisikartal87 bwn bu aydan umidim ivyitirdim .Ne zormus hamile kalmak meger.
Canım ümitsizliğe kapılma 0,1 düşmesi adet gelcek demek değil ama 0,3 gibi bir düşüş oluyorsa adet geliyor üzme kendini bende bekliyorummmCnm gunaydin. Yaptim ben atesi olcumunu simdi malesef 36.7 cikmis . Uc gunden beri 36.8di. Muhtelemen dusmeye basladi.yarin yaptigimda da 36.5i gorurum artik
Bende aksine adet agrisi bile yok gecencay bu zamanlar gogsler sismisti coktan yok yok yok ama daha 28 4 gun var erkwn test icin benceBende de belirti hic yok cnm. Hatta adet agrisi gibi agrim basladi skinti artmis gibime gelio. Yanima ped bile aldim nolur nolmaz die oyle bi his var cunku. Ateste 36.7 olmus bugun dun 36.8di
Dualarimiz seninle cnm insallah hyurli haberlerini duyarizKızlar sağlık ocağına gidiyorum şimdi kan testi vericem benim için dua edin lütfen bat 3 gün geçti
22 şubat 36,7
23 şubat 36,8
24 şubat 36,7 Bunlarda vucut ısım arkadaslar
Bide dün gece bir akıntım geldi içinde kırmızı kılcal damar gibi kan vardı inşallah yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?