Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bakalim cnm yarin belli olur artik atesin dusuklugu. Ama bugun her ay oldugu gibi olan adet agrim var. Akinti da basladi
Canım ümitsizliğe kapılma 0,1 düşmesi adet gelcek demek değil ama 0,3 gibi bir düşüş oluyorsa adet geliyor üzme kendini bende bekliyorummm

Kizlar bende yine hic belirti yok disikartal87 bwn bu aydan umidim ivyitirdim .Ne zormus hamile kalmak meger.
Demi yaa bizde evlenirken 6 ay bebek dusunmuyoruz sonrasinda inseallah diyorduk sanki hemen hik demeyle olcakmis gibi Allahim nasipnetsin nisanda 1 yil olacak evleneli hic korunmadik baslangicta oyle dedik ama sonra vazgectik yine de yok

Rabbim guzel haberler aldirain canim sonucu alinca hemen yaz buraya merakta birakma

Benim bu defaki adetim degisik kizlar ya her zaman cok yogun olurdu ilk 2 yada 3 gun bu defa ilk biraz yogunluk vardi 2.gun normal bugun 3.gun iyice azalmis sasirdim bakalim ne zaman tamamen bitecek...

Bende hiç bişey yok akıntı hiç yok
Tek istediğim şey sürekli uyumak.

Bende hiç bişey yok akıntı hiç yok
Tek istediğim şey sürekli uyumak.
ben de kupkuruyum vala ama o yorgunluk uyku isteği bende de var sabah yataktan kalkasım gelmiyo.. göğüs ağrım felan gitti arada bi sızlıyo kasığımda minik bi batma var bi de belim ağrıyo o kadar

Hayirli sonuc olur inseallah bunda da vardir bir hayr :)
inşallah hayırlısı olsun yaa bugun çıkar sonuç heralde bakalım :)

Benim bu defaki adetim degisik kizlar ya her zaman cok yogun olurdu ilk 2 yada 3 gun bu defa ilk biraz yogunluk vardi 2.gun normal bugun 3.gun iyice azalmis sasirdim bakalim ne zaman tamamen bitecek...

çocuk denemeye başladığımız için mi acaba?? benimde öyle bugün adetin 3. günü azcık yani günlük ped taksam yetecek neredeyse dün ve ilk gün yoğundu çok bugün baya az. birazdan doktora gidicem hormon testi için bakalım ne çıkacak.
işin ilginç yanı bendede sürekli uyuma isteği sende de varmış sanırım. göğüs uçlarım halen acıyor şaka gibi ya adet olmasam dicem ki hamileyim.

hadi inşallah hayırlı haberler ver :)
amin.. gece bi gram uyumadık ateşten öldüm yandım cayır cayır 37bucuğu falan geçti o derece yani.hala ateşim var. göğüs uçlarım kopcak gibi. üşüme geliyo ama ateşim var. hal böyle olunca gittim kan verdim. yarını bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…