- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Canım ümitsizliğe kapılma 0,1 düşmesi adet gelcek demek değil ama 0,3 gibi bir düşüş oluyorsa adet geliyor üzme kendini bende bekliyorummm
Demi yaa bizde evlenirken 6 ay bebek dusunmuyoruz sonrasinda inseallah diyorduk sanki hemen hik demeyle olcakmis gibiKizlar bende yine hic belirti yokdisikartal87 bwn bu aydan umidim ivyitirdim .Ne zormus hamile kalmak meger.
Rabbim guzel haberler aldirain canim sonucu alinca hemen yaz buraya merakta birakmaKızlar sağlık ocağına gidiyorum şimdi kan testi vericem benim için dua edin lütfen bat 3 gün geçti
22 şubat 36,7
23 şubat 36,8
24 şubat 36,7 Bunlarda vucut ısım arkadaslar
Bide dün gece bir akıntım geldi içinde kırmızı kılcal damar gibi kan vardı inşallah yerleşme kanamasıdır
Canim dur hele inseallah vardir sende de belki dusmez umitsizlige kapilmaBende de belirti hic yok cnm. Hatta adet agrisi gibi agrim basladi skinti artmis gibime gelio. Yanima ped bile aldim nolur nolmaz die oyle bi his var cunku. Ateste 36.7 olmus bugun dun 36.8di
hayır ya güya dün çıkcaktı ama hala yok internetten bakıyorum.. ben de aramadım doktoru daha.. ama haftaya pazartesiye kadar beklicem adet olmazsam yine kan testi yaptırcam bakalımbhchrk senin sonuc cikmadi mi?
Bende hiç bişey yokCnm belki erkendir daha yapmak icin cuma yapcaz demistik ya. Muhtelemen bnm yapnama gerek kamucak yarin daha da duserse. Bi umut diorum belki cok az bi dusus. Gecen sefer 36.8den direkt 36.5e inmisti. Belki diorum boyle kalir belki yarin yine yukselir die umut ediorum ama. Bugun karnimda adet olcakmisin gibi bi agrim var. Akintimda artti sanki bugun
Hayirli sonuc olur inseallah bunda da vardir bir hayr :)hayır ya güya dün çıkcaktı ama hala yok internetten bakıyorum.. ben de aramadım doktoru daha.. ama haftaya pazartesiye kadar beklicem adet olmazsam yine kan testi yaptırcam bakalım
Canim yaa sorma ben adetim ama uyku nasil var anlatamam gozumu acamiyorum resmen yani adet olmasaydim kesin derdim ben hamileyim diye inseallah seninki ona alamettirBende hiç bişey yokakıntı hiç yok
Tek istediğim şey sürekli uyumak.
İnşallah canım.başka hiç belirti yok.akıntının olması lazımCanim yaa sorma ben adetim ama uyku nasil var anlatamam gozumu acamiyorum resmen yani adet olmasaydim kesin derdim ben hamileyim diye inseallah seninki ona alamettir
ben de kupkuruyum vala ama o yorgunluk uyku isteği bende de var sabah yataktan kalkasım gelmiyo.. göğüs ağrım felan gitti arada bi sızlıyo kasığımda minik bi batma var bi de belim ağrıyo o kadarBende hiç bişey yokakıntı hiç yok
inşallah hayırlısı olsun yaa bugun çıkar sonuç heralde bakalım :)Hayirli sonuc olur inseallah bunda da vardir bir hayr :)
Benim bu defaki adetim degisik kizlar ya her zaman cok yogun olurdu ilk 2 yada 3 gun bu defa ilk biraz yogunluk vardi 2.gun normal bugun 3.gun iyice azalmis sasirdim bakalim ne zaman tamamen bitecek...
Ama bende adete yakin zamanda da boyle artio mesela akinti. Anlayamiorum o yuzdenİnşallah canım.başka hiç belirti yok.akıntının olması lazımoda yok
bi de bir acıkıyorum anlatamam :Sİnşallah canım.başka hiç belirti yok.akıntının olması lazımoda yok
hadi inşallah hayırlı haberler ver :)kızlar kan verdim yarın öğlende alıcam inşallah
Hadi bakalim hayirlisi olsun hayirli haberlerini aliriz insallah seninadet tarihin ne zamandi bi de atewini fln olcuomuydubkızlar kan verdim yarın öğlende alıcam inşallah
sen 2 kez anne olmuşssun canım kendinin tanırsın nasıl dı gebeliklerin, belirtilerin hissetmiyormusun benim 7 yıl geçti tam hatırlayamıyorum ama hiç belirtim yoktuBende hiç bişey yokakıntı hiç yok
amin.. gece bi gram uyumadık ateşten öldüm yandım cayır cayır 37bucuğu falan geçti o derece yani.hala ateşim var. göğüs uçlarım kopcak gibi. üşüme geliyo ama ateşim var. hal böyle olunca gittim kan verdim. yarını bekliyorum sabırsızlıklahadi inşallah hayırlı haberler ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?