Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bende gogus ucu hassasiyeti falan yok ama dedigim gibi adet sasirtti beni aytica uyku uyku uykh yani bunu yazarken bile esnedim simdi sabah uyuyorum ogleden sonra yine uyuyorum kalkamaiykrum esime yemek falan hazirlmak olmasa yani aksama kadar uyuyacaktim son gunlerde boyle hayirlisi..

Bende hiç bişey yok akıntı hiç yok
Tek istediğim şey sürekli uyumak.

İnşallah canım.başka hiç belirti yok.akıntının olması lazım oda yok

Canlarim akinti olmamasi bi alamet belirti olabilir inanin herkesin vucudu ayri yalida ama bunu kabullenemeiyoruz bi turlu istiyoruz ki ayni belirtileri bizde yasayalim hayra yoralim farkli hamilesinizdir sizde olamaz mi bence olur

amin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicem belirtileri neler regli tarihin bugun mü ?
22 şubattı canım 3 gün geçti bugun o yüzden kan testi verdim sağlık ocagında bugun akşam yada yarın sabah çıkar dedi seninde barkod numaran varsa bak internetten canım

Niye atni gun vermuolar ki bu test sonucunu insani merakta birakiolar. Benim ates bugun 36.8den 36.7ye dusmeseydi bende test denicektim ama azda olsa dusmus die yapmadim yarini bekliorum. Biraz bekirti olsa kan testi yaptiririrdim bende ama yok malesef aksine bugun adet agrilarim basladi ve akinti artti
amin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicem belirtileri neler regli tarihin bugun mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…