- 24 Aralık 2015
- 281
- 176
- 18
inşallah sağol batım bugün ,yarın. ateşim çok yükseldi dün gece sıtma tuttu 37 buçuğu geçikti kendimde değildim vallaHadi bakalim hayirlisi olsun hayirli haberlerini aliriz insallah seninadet tarihin ne zamandi bi de atewini fln olcuomuydub
Aşırı dıygusallak ilk belirtim..sık idrar...uyku..bu kadar hatırlıyorum canım.sen 2 kez anne olmuşssun canım kendinin tanırsın nasıl dı gebeliklerin, belirtilerin hissetmiyormusun benim 7 yıl geçti tam hatırlayamıyorum ama hiç belirtim yoktu
sen 2 kez anne olmuşssun canım kendinin tanırsın nasıl dı gebeliklerin, belirtilerin hissetmiyormusun benim 7 yıl geçti tam hatırlayamıyorum ama hiç belirtim yoktu
Aksamlari banada ates basio 37.5ti aksam ve onan onceki aksam ama sabah 36.8 bu sabahta 36.7 ciktiinşallah sağol batım bugün ,yarın. ateşim çok yükseldi dün gece sıtma tuttu 37 buçuğu geçikti kendimde değildim valla
Senin adete ne kadar kaldiinşallah sağol batım bugün ,yarın. ateşim çok yükseldi dün gece sıtma tuttu 37 buçuğu geçikti kendimde değildim valla
herkesin bünyesi farklı ben normalde hiç ısınmam bana çok geldi bu ateş. hiç mecalim yok. işe zor geldimAksamlari banada ates basio 37.5ti aksam ve onan onceki aksam ama sabah 36.8 bu sabahta 36.7 cikti
yarın yada cuma günüSenin adete ne kadar kaldi
benimde akşam 37,2 36,8 böyle oluyor ama akşam ölçümün doğru değil deniyorAksamlari banada ates basio 37.5ti aksam ve onan onceki aksam ama sabah 36.8 bu sabahta 36.7 cikti
Hayırlı olsun canım bende bugun kan verdim akşam üstü bakcam internettenkızlar kan verdim yarın öğlende alıcam inşallah
Sabahları ve aynı saatte ölçmek gerekiyor canlarbenimde akşam 37,2 36,8 böyle oluyor ama akşam ölçümün doğru değil deniyor
Canim bende gogus ucu hassasiyeti falan yok ama dedigim gibi adet sasirtti beni aytica uyku uyku uykh yani bunu yazarken bile esnedim simdi sabah uyuyorum ogleden sonra yine uyuyorum kalkamaiykrum esime yemek falan hazirlmak olmasa yani aksama kadar uyuyacaktim son gunlerde boyle hayirlisi..çocuk denemeye başladığımız için mi acaba?? benimde öyle bugün adetin 3. günü azcık yani günlük ped taksam yetecek neredeyse dün ve ilk gün yoğundu çok bugün baya az. birazdan doktora gidicem hormon testi için bakalım ne çıkacak.
işin ilginç yanı bendede sürekli uyuma isteği sende de varmış sanırım. göğüs uçlarım halen acıyor şaka gibi ya adet olmasam dicem ki hamileyim.
amin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicemHayırlı olsun canım bende bugun kan verdim akşam üstü bakcam internetten
Bende hiç bişey yokakıntı hiç yok
Tek istediğim şey sürekli uyumak.
İnşallah canım.başka hiç belirti yok.akıntının olması lazımoda yok
Canlarim akinti olmamasi bi alamet belirti olabilir inanin herkesin vucudu ayri yalida ama bunu kabullenemeiyoruz bi turlu istiyoruz ki ayni belirtileri bizde yasayalim hayra yoralim farkli hamilesinizdir sizde olamaz mi bence olurben de kupkuruyum vala ama o yorgunluk uyku isteği bende de var sabah yataktan kalkasım gelmiyo.. göğüs ağrım felan gitti arada bi sızlıyo kasığımda minik bi batma var bi de belim ağrıyo o kadar
inşallah hayırlısı olsun yaa bugun çıkar sonuç heralde bakalım :)
Hayirli sonuclar olur inseallah canimamin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicembelirtileri neler regli tarihin bugun mü ?
sağol inşşallahhhHayirli sonuclar olur inseallah canim
22 şubattı canım 3 gün geçti bugun o yüzden kan testi verdim sağlık ocagında bugun akşam yada yarın sabah çıkar dedi seninde barkod numaran varsa bak internetten canımamin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicembelirtileri neler regli tarihin bugun mü ?
benimde akşam 37,2 36,8 böyle oluyor ama akşam ölçümün doğru değil deniyor
ben sağlık ocağına gittim hastane değil canım
22 şubattı canım 3 gün geçti bugun o yüzden kan testi verdim sağlık ocagında bugun akşam yada yarın sabah çıkar dedi seninde barkod numaran varsa bak internetten canım
amin senin için de hayırlısı olsun sen yine bugun alıyosun ben yarını beklicembelirtileri neler regli tarihin bugun mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?