Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla ateşi zırp pırt ölçmemek lazım bence. benim hiç normal değildi eşim bile endişelendi. göğüs ucu ve ateş olayı tahlil yapmama sebep oldu

kizlar sol kasigim agridi dun ama meme uclarim daha fazla sizlamaaya basladi umitlenmek hic istemiyorum sonra cok uzuluyorum neyapacagimi bilmiyorum artik sastim kaldim

bişey sorabilir miyim?

illa bağlı oldugun saglık ocagına mı gitmelisin?
benim çalıştıgım yer uzak ama iş yerime yakın bir saglık ocagı var ona gitsem olmaz mı? sonuçta sadece tahlil.

aynı soruyu ben de sorucaktım, iş yerime yakın olana gitsem misafir hasta diye alamazlar mı acaba?

aynı soruyu ben de sorucaktım, iş yerime yakın olana gitsem misafir hasta diye alamazlar mı acaba?
Bağlı olduğunuz sağlık ocağı yapar.misafiri çok çok uzaksa kabul ediyolar.anneme yarım saat uzaklıktayım.oğlumu misafirim diye orda götürdüm.bakmadılar

kizlar sol kasigim agridi dun ama meme uclarim daha fazla sizlamaaya basladi umitlenmek hic istemiyorum sonra cok uzuluyorum neyapacagimi bilmiyorum artik sastim kaldim
Benim bugun adet agrim basladi cnm. Atesimde 36.8den 36.7ye dusmus bugun. Muhtemelen yarin yine gecen aydaki gibi 36.5 e duser. Adetin 3.gunu doktora gitcem bu sefer bi kontrol etsin bakalim adet olursam

Bağlı olduğunuz sağlık ocağı yapar.misafiri çok çok uzaksa kabul ediyolar.anneme yarım saat uzaklıktayım.oğlumu misafirim diye orda götürdüm.bakmadılar

baksalar nolur sanki
bir de adetten bir kaç gün sonra gitsek doktor sonra gel falan der mi
bin kere bin kere işten izin almak istemiyorum

Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm

merhaba bote86 , yumurta takibi nasıl oluyor ? her isteyen yaptırabiliyor mu ? bilgi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…