Sağlık ocağı sonuçlarına tc no ad soyad ile bakılabiliyor.akşam 4-5 gibi çıkar senin sonucunben sağlık ocağına gittim hastane değil canım
valla öyle bir sistem var mı bilmiyodum bakarım o zamanSağlık ocağı sonuçlarına tc no ad soyad ile bakılabiliyor.akşam 4-5 gibi çıkar senin sonucun
Ayyy heyecanlandım test vr ede ne zamn yapım. :)
acele etme adet olmazsan ozaman yap yani adet gecikmesi olunca yap:)Ayyy heyecanlandım test vr ede ne zamn yapım. :)
ben sağlık ocağına gittim hastane değil canım
valla ateşi zırp pırt ölçmemek lazım bence. benim hiç normal değildi eşim bile endişelendi. göğüs ucu ve ateş olayı tahlil yapmama sebep olduNiye atni gun vermuolar ki bu test sonucunu insani merakta birakiolar. Benim ates bugun 36.8den 36.7ye dusmeseydi bende test denicektim ama azda olsa dusmus die yapmadim yarini bekliorum. Biraz bekirti olsa kan testi yaptiririrdim bende ama yok malesefaksine bugun adet agrilarim basladi ve akinti artti
hmm onu bilmiyorum ki :/ ben aile hekimime gittim direk :/bişey sorabilir miyim?
illa bağlı oldugun saglık ocagına mı gitmelisin?
benim çalıştıgım yer uzak ama iş yerime yakın bir saglık ocagı var ona gitsem olmaz mı? sonuçta sadece tahlil.
Bağlı olduğuna gitmen gerek..bişey sorabilir miyim?
benim çalıştıgım yer uzak ama iş yerime yakın bir saglık ocagı var ona gitsem olmaz mı? sonuçta sadece tahlil.
bişey sorabilir miyim?
Bağlı olduğuna gitmen gerek..
Google sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz ilk çıkana gir böyle bütün iller sıra sıra turuncu kutucukta o siteden bakıyorum ben.valla öyle bir sistem var mı bilmiyodum bakarım o zaman
Direk yapmazlar sanırım.kayıt yaptırıp doktora git 1 hafta geciktim de.direk beta testi istiyo zatenpeki devlet hastanesine gitsem illa doktora mı görünmem gerek gidip test yapmak istiyorum desem yaparlar mı?
Bağlı olduğunuz sağlık ocağı yapar.misafiri çok çok uzaksa kabul ediyolar.anneme yarım saat uzaklıktayım.oğlumu misafirim diye orda götürdüm.bakmadılaraynı soruyu ben de sorucaktım, iş yerime yakın olana gitsem misafir hasta diye alamazlar mı acaba?
ay canım bende bütün siteleri karıştırıyodum şimdi site ismi verebilir misinGoogle sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz ilk çıkana gir böyle bütün iller sıra sıra turuncu kutucukta o siteden bakıyorum ben.
ama ben ilçedeyimGoogle sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz ilk çıkana gir böyle bütün iller sıra sıra turuncu kutucukta o siteden bakıyorum ben.
Benim bugun adet agrim basladi cnm. Atesimde 36.8den 36.7ye dusmus bugun. Muhtemelen yarin yine gecen aydaki gibi 36.5 e duser. Adetin 3.gunu doktora gitcem bu sefer bi kontrol etsin bakalim adet olursamkizlar sol kasigim agridi dun ama meme uclarim daha fazla sizlamaaya basladi umitlenmek hic istemiyorum sonra cok uzuluyorum neyapacagimi bilmiyorum artik sastim kaldim
Bağlı olduğunuz sağlık ocağı yapar.misafiri çok çok uzaksa kabul ediyolar.anneme yarım saat uzaklıktayım.oğlumu misafirim diye orda götürdüm.bakmadılar
Bende sağlık ocagına gittim canım barkod no mu istedimben sağlık ocağına gittim hastane değil canım
Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?