- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
CANIM Allahtan ümit kesilmez bekle vardır bi hayır inş en kısa zamanda kucağın dolarMoralim sıfırın altında..çocuğum olmuyor..( doktora gidicem
insallah adet olmayiz hamileyizdirBenim bugun adet agrim basladi cnm. Atesimde 36.8den 36.7ye dusmus bugun. Muhtemelen yarin yine gecen aydaki gibi 36.5 e duser. Adetin 3.gunu doktora gitcem bu sefer bi kontrol etsin bakalim adet olursam
Al bendende o kadar sanki adet olacakmışım gibi sancı girerCnm belki erkendir daha yapmak icin cuma yapcaz demistik ya. Muhtelemen bnm yapnama gerek kamucak yarin daha da duserse. Bi umut diorum belki cok az bi dusus. Gecen sefer 36.8den direkt 36.5e inmisti. Belki diorum boyle kalir belki yarin yine yukselir die umut ediorum ama. Bugun karnimda adet olcakmisin gibi bi agrim var. Akintimda artti sanki bugun
Benim bugun adet agrim basladi cnm. Atesimde 36.8den 36.7ye dusmus bugun. Muhtemelen yarin yine gecen aydaki gibi 36.5 e duser. Adetin 3.gunu doktora gitcem bu sefer bi kontrol etsin bakalim adet olursam
1 hafta geciktim dersin.bazı doktorlar 1 hafta gecikme olmadan kanda bile bakmıyobaksalar nolur sanki
bir de adetten bir kaç gün sonra gitsek doktor sonra gel falan der mi
bin kere bin kere işten izin almak istemiyorum
Farketmez canım nereye bağlı ilçeysen o ili seç.sen ili söyle ben bakıp bulayım nerden bakıldığınaama ben ilçedeyim
Onu bilmiyorum canım ne desem yalan olurpeki devlet hastanesine gitsem illa doktora mı görünmem gerek gidip test yapmak istiyorum desem yaparlar mı?
Cnm öyle de ben zaten hiç yaşamadığım belirtileri bu ay yaşamıştım çok fazla sıcak basıyor du belki de başka sorun var bilemiyorumB bulem belki gögüs agrısı senin adet belirtin canım , belki senin gebe kaldıgın zaman farklı bi belirti olabilir.
mesela benim adet dönemi hiç gogüslerim agrımaz , mide bulantısı ve karın agrısı olur .
denemeye devam edeceğiz yapacak birsey yok , benim de yumrutlamadan sonra bbazı belirtilerim oldu
ama şuan hiç bir şey yok sıfır belirti
Canım sana gunaydın burda akşamda canını sıkma artık öteki ay denersiniz. Hem pcos falan yok dimi bide yaşın kaçCnm gunaydin. Yaptim ben atesi olcumunu simdi malesef 36.7 cikmis . Uc gunden beri 36.8di. Muhtelemen dusmeye basladi.yarin yaptigimda da 36.5i gorurum artik
canım senin kanama olmuştu biraz şikayetlerin falan da hamile belirtisiydi şimdi biitti mi belirtiler ne durumdasın ?? bende senden umutluydumB bulem belki gögüs agrısı senin adet belirtin canım , belki senin gebe kaldıgın zaman farklı bi belirti olabilir.
mesela benim adet dönemi hiç gogüslerim agrımaz , mide bulantısı ve karın agrısı olur .
denemeye devam edeceğiz yapacak birsey yok , benim de yumrutlamadan sonra bbazı belirtilerim oldu
ama şuan hiç bir şey yok sıfır belirti
Eger hiç sorunun yoksa sakın deneme. Doktor tavsiye etmeden sakın dneme canım ben 4 ay içtim çocuk k şğkür onunla hamile kaldım ama ilk ay kaşıntıdan ve ateşden geberiyodum kiloda aldırıyor çünkü . Sadece sbr et dua et gerisini allaha bırakKızlar ben de yumurtlama sorunu yok ama klomen denesem mi acaba.. yan etkileri neler? hiçbir sorunum yokken kullansam hormonlarımın düzenini bozar mıyım acaba..
Tmm cnm sağol. Ne bileyim belki yumurta uyarımı işe yarar bir nebze diye düşündüm. İlaçlar bende çok çabuk yan etki yapıyor zaten.Eger hiç sorunun yoksa sakın deneme. Doktor tavsiye etmeden sakın dneme canım ben 4 ay içtim çocuk k şğkür onunla hamile kaldım ama ilk ay kaşıntıdan ve ateşden geberiyodum kiloda aldırıyor çünkü . Sadece sbr et dua et gerisini allaha bırak
canım senin kanama olmuştu biraz şikayetlerin falan da hamile belirtisiydi şimdi biitti mi belirtiler ne durumdasın ?? bende senden umutluydum
Gebelik testinde mi silik ćıktı. Eğer öyleyse ümit var cnm belirtinin işe yaramadığını görüyoruz.sweetdreams1985 evet sık idrara cıkma yumurtalık agrısı 4 gün sürdü , şuan hiç bişey yok hatta silik cizgi cıktı iki gün
dün aksam da ovulasyon testi denedim elimde 1 - 2 tane kalmıştı , ovulsyon da cok silik cıktı
4 gebelik testi daha var elimde yarın deniyim tekrar ama şuan hiç belirti yaşamıyorum
1- 2 martta adet olmam lazım , geçen ay adet belirtim de hiç olmamıştı agrısız sızısız bi adet dönemi geçirmiştim
onumuzdeki ay da olmazsa doktora gideyim , 28 yaşındayım , 30dan sonra daha zor diyolar
Anladım canım belki sessiz sedasız hamile olacan bazıları adet geçince anlıyormuş... bende ovulasyon testi yinede yapıyorum belki ikinci defa yumurtlama olur diye ama ikinci çizgi hala siliksweetdreams1985 evet sık idrara cıkma yumurtalık agrısı 4 gün sürdü , şuan hiç bişey yok hatta silik cizgi cıktı iki gün
dün aksam da ovulasyon testi denedim elimde 1 - 2 tane kalmıştı , ovulsyon da cok silik cıktı
4 gebelik testi daha var elimde yarın deniyim tekrar ama şuan hiç belirti yaşamıyorum
1- 2 martta adet olmam lazım , geçen ay adet belirtim de hiç olmamıştı agrısız sızısız bi adet dönemi geçirmiştim
onumuzdeki ay da olmazsa doktora gideyim , 28 yaşındayım , 30dan sonra daha zor diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?