Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb kızlar Bata 3 ya da 4 gün var test negatif olsa silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum demek ki bu ayda yok..çok moralim bozuldu. Bütün belirtiler olmasına rağmen negatif çıkması çok kötü oluyor göğüs ağrısından duramadığım halde. Keşke hiçbir belirti yaşamasam da umutlanmasam

Al bendende o kadar sanki adet olacakmışım gibi sancı girer

B bulem belki gögüs agrısı senin adet belirtin canım , belki senin gebe kaldıgın zaman farklı bi belirti olabilir.
mesela benim adet dönemi hiç gogüslerim agrımaz , mide bulantısı ve karın agrısı olur .

denemeye devam edeceğiz yapacak birsey yok , benim de yumrutlamadan sonra bbazı belirtilerim oldu
ama şuan hiç bir şey yok sıfır belirti

Benim bugun adet agrim basladi cnm. Atesimde 36.8den 36.7ye dusmus bugun. Muhtemelen yarin yine gecen aydaki gibi 36.5 e duser. Adetin 3.gunu doktora gitcem bu sefer bi kontrol etsin bakalim adet olursam

mrb canım , ben de olmazsa bidaha ki ay ateş ölçme yapacagım hangi saatlerde yazıyorsun , dijital mi kullanıyorsun

kızlar selam,daha öncesinde polip'i olup hamile kalan var mı? yada aldırdıktan sonra hamile kalanlar var mı? bende tam 3 tane varmış. mart nisan gibi aldırmayı düşünüyorum. inşallah hemen hamile kalırım sonrasında..

Cnm öyle de ben zaten hiç yaşamadığım belirtileri bu ay yaşamıştım çok fazla sıcak basıyor du belki de başka sorun var bilemiyorum

canım senin kanama olmuştu biraz şikayetlerin falan da hamile belirtisiydi şimdi biitti mi belirtiler ne durumdasın ?? bende senden umutluydum

Kızlar ben de yumurtlama sorunu yok ama klomen denesem mi acaba.. yan etkileri neler? hiçbir sorunum yokken kullansam hormonlarımın düzenini bozar mıyım acaba..

Kızlar ben de yumurtlama sorunu yok ama klomen denesem mi acaba.. yan etkileri neler? hiçbir sorunum yokken kullansam hormonlarımın düzenini bozar mıyım acaba..
Eger hiç sorunun yoksa sakın deneme. Doktor tavsiye etmeden sakın dneme canım ben 4 ay içtim çocuk k şğkür onunla hamile kaldım ama ilk ay kaşıntıdan ve ateşden geberiyodum kiloda aldırıyor çünkü . Sadece sbr et dua et gerisini allaha bırak

Tmm cnm sağol. Ne bileyim belki yumurta uyarımı işe yarar bir nebze diye düşündüm. İlaçlar bende çok çabuk yan etki yapıyor zaten.

canım senin kanama olmuştu biraz şikayetlerin falan da hamile belirtisiydi şimdi biitti mi belirtiler ne durumdasın ?? bende senden umutluydum

sweetdreams1985 evet sık idrara cıkma yumurtalık agrısı 4 gün sürdü , şuan hiç bişey yok hatta silik cizgi cıktı iki gün
dün aksam da ovulasyon testi denedim elimde 1 - 2 tane kalmıştı , ovulsyon da cok silik cıktı
4 gebelik testi daha var elimde yarın deniyim tekrar ama şuan hiç belirti yaşamıyorum
1- 2 martta adet olmam lazım , geçen ay adet belirtim de hiç olmamıştı agrısız sızısız bi adet dönemi geçirmiştim

onumuzdeki ay da olmazsa doktora gideyim , 28 yaşındayım , 30dan sonra daha zor diyolar

Gebelik testinde mi silik ćıktı. Eğer öyleyse ümit var cnm belirtinin işe yaramadığını görüyoruz.

Anladım canım belki sessiz sedasız hamile olacan bazıları adet geçince anlıyormuş... bende ovulasyon testi yinede yapıyorum belki ikinci defa yumurtlama olur diye ama ikinci çizgi hala silik herhalde bi kere yumurtladım başka olmayacak. Ama bugün sol kasığımda bi sızı var neye bağlı bilmiyorum gebeliğe yorup kendimi umutlandırmak istemiyorum adete 9 gün var kasıklarım ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi bu dönemde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…