Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benm de ovulasyon testim tekrar koyulaşır diye be, bi kac gun daha bekledim ?
olmazsa önümüzdeki ay farklı bi yöntem kullanmalıyız , ben ateş ölçme de deniycem mesela + ovul test
bu arada iki arkadaşım yanlışlıkla hamile kaldıkları söylüyorlar hem de tek seferde
1 kez denemiş bi tanesi , diğeri ikisi ilacını içmeyi unutmuş , bu kadar tesadüf normal mi ? Allah ın takdiri o ayrı
ama bana doktorun ilk muayenede soyledigi bi problem yok gebe kalabilirsindi.biz ay başından sonuna kadar deniyoz
iki ay oldu hiç mi denk gelmiyor

ilk 16 gün düzenli denedim yumurtlamadan sonra baya ara verdik 2 defa falan oldu 30 gun boyunca da gün aşırı
denemek yorucu oluyor görev gibi

Canım kendini hiç sıkma bazı insanların hemen olabiliyor ben yeni evliyim 6 aylık ve 6 aydır deniyoruz elbet bizimde bebegimiz olucak öyle diyenleri çok kafana takma özellikle sana söylüyorlar

kizlar atesim yine 37 ama aksam 22:00 gibi atesim 36:3 dusuyor sabahta 36:9 oglen se hep 37 cikiyor acaba neden boyle oluyorboyle olupta hamile olan varmi acaba

kizlar atesim yine 37 ama aksam 22:00 gibi atesim 36:3 dusuyor sabahta 36:9 oglen se hep 37 cikiyor acaba neden boyle oluyorboyle olupta hamile olan varmi acaba
Canım ateş ölçer hep aynı saatte yapılmalı sabah 06 da yaptıgımda 35,5 çıktı şok oldum sonra uyudum yine sabah 08:30 da baktım 36,7 yani her sabah aynı saatte yap canım ve aynı birimde kalıyorsa hamilelik olabilir ama düşerse adet oluyor o gün

Valla şu tesadüfen hamile kalanlara özeniyorum. Benimde bu 3. Denemem ve ovulasyon testine bakarak daha özen gösteriyorum onun dışında dediğin gibi gün aşırı ilişki oluyo hatta bu ay kaçmasın diye üst üste 3 gün yaptık ve hala da yapmaya devam ediyoruz. Doktora bende gittim bi sıkı tın yok dedi bide eşimle gitcem belki onda bi Problem vardıe

1 yıla kadar olmaması çok normalmiş doktora göre eşin ile ilgilide doktora gitmek istemiyorsa ben sadece takviye olarak polen aldım hersabah 1 kaşık polen bir kaşık bal karıştırıp yiyiyor . Genelde sorun çıkmıyor

ben 30 yaşıma merdiven dayadım ondan dolayı acele ediyorum canım yoksa takmam.. eşm doktora gitmeyi kabul ediyor bu ay regl olursam eğer inş gidicez.. sen poleni ne kadar süre edin ve ne zaman gebe kaldın yani yedikten uzun bi süre sonra mı?

Olayda orda canım.görev gibi düşünüp ilişkiye girdiğinde sitresten olmuyor.düşünmemek gerek.biliyorum çok zor ama gerçek bu..
İkinci çocuğuma yaklaşık bir yıl hamile kalamadım.en son dedimki yeter artık piskolojik olarak çöktüm.bunalıma girdim.biraz ara verelim korunalım dedim.dahada adet olmadım hamile kalmışım öyle düşününce

haklısın canım bebek için ilişki olunca yaptığındanda bişey anlamıyorsun ve eşini de geriyorsun ben bu ay söz vemiştim buraya girmeyecek kendimi dinlemeyecektim yine olmadı hala belirti arıyorumm..

kızlar adetime üç gün var ama sarı akıntı oluştu sizce bu hamilelik mi regl mi lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız g

Canım bende eşimde yiyoruz bayanda yumurtalıkları kolay çatlatıyor erkeginde spermlerini geliştiriyor 1 bucuk aydır yiyoduk 6 ay lık evliyim bu ay günüm geçti canım bugun kan testi verdim inşallah hamileyimdir daha hamilemiyim değilmiyim bilmiyom

haklısın canım bebek için ilişki olunca yaptığındanda bişey anlamıyorsun ve eşini de geriyorsun ben bu ay söz vemiştim buraya girmeyecek kendimi dinlemeyecektim yine olmadı hala belirti arıyorumm..
Ben daha önce dersimi aldım bu konuda o yüzden bebek olsun diye birliktelik yaşamıyoruz.eşim ne zaman isterse birliktelik ona uyuyorum.bana kalırsa dayanamaz hesap yaparım sizde bırakın eşler ne zaman isterse olsun...

sweetdreams1985
İlk hamile kaldığım ay polen yemiştikkkk.şimdii hatırladım ve doğum kontrol hapı kullanıyordum.tahminen yumurtlamadan 1 hafta önce bırakmıştım ama.hamile kalmam diye düşünmüştük ve hamile kalmıştım.

Haklısın canım bnde öyle yapıyorum uzun zamandır eşim ne zaman isterse o zaman oluyor

Tamam canım o zaman bende bu ay alıp başlayım inşallah bu arada gebeliğe dair en belirgin belirtin nedir?? Benim bugün sabahtan beri sol kasıkta başlayıp arada vajinamın üst tarafına doğru yayılan bi sancı var merak ediyorum üşüttüm mi yoksa gebelik belirtim olabilir mi?? Bata 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…