- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Bende bu ay deneyim inşallah. Peki sen tecrübelisin sana sorayım bata 9 gün var bugün sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı var arada vajinamın üst tarafına doğru yayılan bi ağrı. Sence gebelik olabilir mi yani belirti için erken mi yoksa üşüttüm mü? Böyle ovulasyon ağrısı gibi canım.sweetdreams1985
İlk hamile kaldığım ay polen yemiştikkkk.şimdii hatırladım ve doğum kontrol hapı kullanıyordum.tahminen yumurtlamadan 1 hafta önce bırakmıştım ama.hamile kalmam diye düşünmüştük ve hamile kalmıştım.
bursaFarketmez canım nereye bağlı ilçeysen o ili seç.sen ili söyle ben bakıp bulayım nerden bakıldığına
Ay canım inşallahhhhhsweetdreams1985
İlk hamile kaldığım ay polen yemiştikkkk.şimdii hatırladım ve doğum kontrol hapı kullanıyordum.tahminen yumurtlamadan 1 hafta önce bırakmıştım ama.hamile kalmam diye düşünmüştük ve hamile kalmıştım.
Benim belirtim adetime 3 gün kala başladı bir anda kasıklarıma adet sancısı giriyor 20 saniye boyunca diyorum tamam adet olcam hoppp gidiyor yani böle ilginç belirti var . Bide buaralar tansiyonum düşük ya 9-6 çıktı bugunTamam canım o zaman bende bu ay alıp başlayım inşallahbu arada gebeliğe dair en belirgin belirtin nedir?? Benim bugün sabahtan beri sol kasıkta başlayıp arada vajinamın üst tarafına doğru yayılan bi sancı var merak ediyorum üşüttüm mi yoksa gebelik belirtim olabilir mi?? Bata 9 gün var
Bilmiyorum ki canım..Bende bu ay deneyim inşallah. Peki sen tecrübelisin sana sorayım bata 9 gün var bugün sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı var arada vajinamın üst tarafına doğru yayılan bi ağrı. Sence gebelik olabilir mi yani belirti için erken mi yoksa üşüttüm mü? Böyle ovulasyon ağrısı gibi canım.
Insallah cnm da benim bu adet agrisi gibi agrinin bugun baslamasi moralimi bozdu acikcasi yarin sabah atesten belli olur nasilsa. Ama bence yarin sabh atesim dusuk cikcakinsallah adet olmayiz hamileyizdir
Dijital derece kullaniyorum her sabah yataktan kalmadan yapiorum 7 bucuk gibimrb canım , ben de olmazsa bidaha ki ay ateş ölçme yapacagım hangi saatlerde yazıyorsun , dijital mi kullanıyorsun
Anladım canım daha erken belkide benimkinin sebebi başka olabilir hakkımızda hayırlısı inşallah :)Benim belirtim adetime 3 gün kala başladı bir anda kasıklarıma adet sancısı giriyor 20 saniye boyunca diyorum tamam adet olcam hoppp gidiyor yani böle ilginç belirti var . Bide buaralar tansiyonum düşük ya 9-6 çıktı bugun
Benim belirtim adetime 3 gün kala başladı bir anda kasıklarıma adet sancısı giriyor 20 saniye boyunca diyorum tamam adet olcam hoppp gidiyor yani böle ilginç belirti var . Bide buaralar tansiyonum düşük ya 9-6 çıktı bugun
Canım sana gunaydın burda akşamda canını sıkma artık öteki ay denersiniz. Hem pcos falan yok dimi bide yaşın kaç
Hatlarda sorun vardi simdi duzeldi. Moralim sifir. Adet sancim basladi bugun
Valla burda gidenler hep adetin 3.gunu gidiolar doktora. Herhalde yumurta daha iyi mi belli oluo bilemiorumneden adetim 3. günü gidiyosun canım ?disikartal87
Anladım canım benim sol kasıkta sızı var adete de 9 gün var en iyisi biraz daha beklemek :)Bilmiyorum ki canım..
Benim hatırladığım kadarıyla rahimde tam orta kısımda yani adet sancısı gibi sızlama vardı..adetime çok var neden sancı var fln demiştim.
Iste benimde bugun sol tarafimdan baslayip vajinaya dogru inen yerde agri siskinlik basladi. Adet agrisi gibi bi tuhaf bi agrio bi agirmio. Ama kokulu bi akintim da basladi beraberinde bugun. Ateste 36.8den 36.7ye dusunce umutler sifirlandi benimAnladım canım benim sol kasıkta sızı var adete de 9 gün var en iyisi biraz daha beklemek :)
Bilmiyorum canım akşam kan sonucu belli olcak inşallah hamileyimdirHamile misin cnm den. Benimde adete 3-4 gun kaldi ve bugun adet agrisi gibi bi agri basladi bugune kadar yoktu bufun basladi ve sanki akinti artmis gibi hissediyorum
Insallah hamilesindir cnm. Benim bugun adet agrisi gibi agrim basladi yaninda da kokulu akintiBilmiyorum canım akşam kan sonucu belli olcak inşallah hamileyimdir
Adete 3-4 gun var bu arada. Herhalde adet belirtileri belli olmaya basladiBilmiyorum canım akşam kan sonucu belli olcak inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?