Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende bu ay deneyim inşallah. Peki sen tecrübelisin sana sorayım bata 9 gün var bugün sol kasığımda sızlama gibi bi ağrı var arada vajinamın üst tarafına doğru yayılan bi ağrı. Sence gebelik olabilir mi yani belirti için erken mi yoksa üşüttüm mü? Böyle ovulasyon ağrısı gibi canım.

Benim belirtim adetime 3 gün kala başladı bir anda kasıklarıma adet sancısı giriyor 20 saniye boyunca diyorum tamam adet olcam hoppp gidiyor yani böle ilginç belirti var . Bide buaralar tansiyonum düşük ya 9-6 çıktı bugun

Bilmiyorum ki canım..
Benim hatırladığım kadarıyla rahimde tam orta kısımda yani adet sancısı gibi sızlama vardı..adetime çok var neden sancı var fln demiştim.

Anladım canım daha erken belkide benimkinin sebebi başka olabilir hakkımızda hayırlısı inşallah :)

Hamile misin cnm den. Benimde adete 3-4 gun kaldi ve bugun adet agrisi gibi bi agri basladi bugune kadar yoktu bufun basladi ve sanki akinti artmis gibi hissediyorum

Anladım canım benim sol kasıkta sızı var adete de 9 gün var en iyisi biraz daha beklemek :)
Iste benimde bugun sol tarafimdan baslayip vajinaya dogru inen yerde agri siskinlik basladi. Adet agrisi gibi bi tuhaf bi agrio bi agirmio. Ama kokulu bi akintim da basladi beraberinde bugun. Ateste 36.8den 36.7ye dusunce umutler sifirlandi benim

Hamile misin cnm den. Benimde adete 3-4 gun kaldi ve bugun adet agrisi gibi bi agri basladi bugune kadar yoktu bufun basladi ve sanki akinti artmis gibi hissediyorum
Bilmiyorum canım akşam kan sonucu belli olcak inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…