Benimde vardı canım agrım ama adet olcakmış gibi arada bir hissettiriyorduInsallah hamilesindir cnm. Benim bugun adet agrisi gibi agrim basladi yaninda da kokulu akinti
kızlar sonucum çıktıdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 ve yazamadıklarım...
progesteron 9.98
10 ve üstü olması lazım ne bahsızım.. 10 sayılır mı bu ya??
Sonuç güzel canım 6 nın üstünde bile olması iyidirkızlar sonucum çıktıdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 ve yazamadıklarım...
progesteron 9.98
Senin bata var ne de olsa bu degerler yukselebilir canim belli olmaz cuma gunu tekrar test yaptirabilir misin imkanin var mi o zaman b hcg degerinden falan iyice anlasilir eger yukselme varsa ki inseallah oyledir hi ne dersinkızlar sonucum çıktıdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 ve yazamadıklarım...
progesteron 9.98
bakıyorum yok maalesef zaten kanda baktırdım 3.2 çıktı..peki idrarda gebelik baktın mı canım ?
7Sonuç güzel canım 6 nın üstünde bile olması iyidir
daha yumurtam çatlayalı 10 felan oldu.. geç yumurtladım.. bat 1 hafta kaydı 28 şubat oldu.. pazartesi tekrar gidicem test için..Senin bata var ne de olsa bu degerler yukselebilir canim belli olmaz cuma gunu tekrar test yaptirabilir misin imkanin var mi o zaman b hcg degerinden falan iyice anlasilir eger yukselme varsa ki inseallah oyledir hi ne dersin
Canim uzulme adet olmadan 4 var dur bakalim gun dogmadan neler dogar bilinmezbakıyorum yok maalesef zaten kanda baktırdım 3.2 çıktı..
7
yumurtam çatlamış zaten de işte..
daha yumurtam çatlayalı 10 felan oldu.. geç yumurtladım.. bat 1 hafta kaydı 28 şubat oldu.. pazartesi tekrar gidicem test için..
ama üzüldüm yaa
27-28 subat. Benim idrarim bazen koyu bazen acik 2-3 gunden beri ondan once hep acikti. Hic bir agrim sizimda yoktu taakiii bugune kadar. Bugunle beraber ara ara gelen adet sancisi ve kokulu akinti.Benimde vardı canım agrım ama adet olcakmış gibi arada bir hissettiriyordu
İdrarımın rengi koyu baya canım senin beklenen adet tarihin ne zaman cnm
Yani benim belirtilerimle neredeyse aynı canım işte benim hala sonucum çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti inşallah sendede bendede isteyen herkeste olsun27-28 subat. Benim idrarim bazen koyu bazen acik 2-3 gunden beri ondan once hep acikti. Hic bir agrim sizimda yoktu taakiii bugune kadar. Bugunle beraber ara ara gelen adet sancisi ve kokulu akinti.
Kokulu akinti oldu mu sende peki 3 gun kalaa artti mi akinti pekiYani benim belirtilerimle neredeyse aynı canım işte benim hala sonucum çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti inşallah sendede bendede isteyen herkeste olsun
İdrarda koyulaşma oldu , sık idrara çıkma akıntım oldu hafif koku vardı. Hep orda ıslaklık hissediyordum birde adet sancısı olur gibi oluyordu ve sonra geçiyorsu canım ama sakın idrar teati falan yapma çıkmıyor çünküKokulu akinti oldu mu sende peki 3 gun kalaa artti mi akinti peki
hcg yap baklalım bide geç döllenme olabilir mi?kızlar sonucum çıktıdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 ve yazamadıklarım...
progesteron 9.98
İdrarda koyulaşma oldu , sık idrara çıkma akıntım oldu hafif koku vardı. Hep orda ıslaklık hissediyordum birde adet sancısı olur gibi oluyordu ve sonra geçiyorsu canım ama sakın idrar teati falan yapma çıkmıyor çünkü
Sıkma canını canım hamilelik belirtisi dw adet belirtisi gibi olurmus kırmızıları görmeden pes etmek yokHatlarda sorun vardi simdi duzeldi. Moralim sifir. Adet sancim basladi bugun
Canım 0,1 derece düşmüş o kadar takılma bence dediğim gibi bekle biraz az kaldı. Benimki de adet ağrısı gibi dwğil canım yumurtlama ağrısı gibi ama ovulasyon testi yaptım silik çıktı bugün 19. Gün bak gönderiyorum testimi ne sancısı bu anlamadımIste benimde bugun sol tarafimdan baslayip vajinaya dogru inen yerde agri siskinlik basladi. Adet agrisi gibi bi tuhaf bi agrio bi agirmio. Ama kokulu bi akintim da basladi beraberinde bugun. Ateste 36.8den 36.7ye dusunce umutler sifirlandi benim
10 A bişey kalmamış canım doktor nasıl yorumladıkızlar sonucum çıktıdisikartal87 @ceyagem VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 ve yazamadıklarım...
progesteron 9.98
Ben pazartesi gunu yapmistim bundan daha acik cikmisti rengi insallah koyulasirCanım 0,1 derece düşmüş o kadar takılma bence dediğim gibi bekle biraz az kaldı. Benimki de adet ağrısı gibi dwğil canım yumurtlama ağrısı gibi ama ovulasyon testi yaptım silik çıktı bugün 19. Gün bak gönderiyorum testimi ne sancısı bu anlamadım
geç yumurtladım işte üstünden 10 gün geçti.. pazartesi bhcg 3.2ydi.. 6günde 12 olması lazım eğer varsa.. 3 günde 2 katına çıkıyomuş ya pazartesi günü tekrar test yaptırcam tabi adet olmazsamhcg yap baklalım bide geç döllenme olabilir mi?
daha aramadım doktoru akşam arıcam10 A bişey kalmamış canım doktor nasıl yorumladı
canim artk pek fazla girmiyorum d.kont.hapi midemi de bulandurdi bian önce bitsede de artk.sonucu görsem diyorum esimde nisan ayinda gidiyor hersey nasip mart 6 olmasi lazim bat onu bekliyorum sen nasılsın naptin durumlar ne
Canım koyulaşırsa gebelik vat demek mi emin misin benim bata 9 gün varBen pazartesi gunu yapmistim bundan daha acik cikmisti rengi insallah koyulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?