Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

peki idrarda gebelik baktın mı canım ?
bakıyorum yok maalesef zaten kanda baktırdım 3.2 çıktı..

Sonuç güzel canım 6 nın üstünde bile olması iyidir
7
yumurtam çatlamış zaten de işte..

Senin bata var ne de olsa bu degerler yukselebilir canim belli olmaz cuma gunu tekrar test yaptirabilir misin imkanin var mi o zaman b hcg degerinden falan iyice anlasilir eger yukselme varsa ki inseallah oyledir hi ne dersin
daha yumurtam çatlayalı 10 felan oldu.. geç yumurtladım.. bat 1 hafta kaydı 28 şubat oldu.. pazartesi tekrar gidicem test için..

ama üzüldüm yaa

Canim uzulme adet olmadan 4 var dur bakalim gun dogmadan neler dogar bilinmez

Benimde vardı canım agrım ama adet olcakmış gibi arada bir hissettiriyordu
İdrarımın rengi koyu baya canım senin beklenen adet tarihin ne zaman cnm
27-28 subat. Benim idrarim bazen koyu bazen acik 2-3 gunden beri ondan once hep acikti. Hic bir agrim sizimda yoktu taakiii bugune kadar. Bugunle beraber ara ara gelen adet sancisi ve kokulu akinti.

27-28 subat. Benim idrarim bazen koyu bazen acik 2-3 gunden beri ondan once hep acikti. Hic bir agrim sizimda yoktu taakiii bugune kadar. Bugunle beraber ara ara gelen adet sancisi ve kokulu akinti.
Yani benim belirtilerimle neredeyse aynı canım işte benim hala sonucum çıkmadı ama adetimi 3 gün geçti inşallah sendede bendede isteyen herkeste olsun

Kokulu akinti oldu mu sende peki 3 gun kalaa artti mi akinti peki
İdrarda koyulaşma oldu , sık idrara çıkma akıntım oldu hafif koku vardı. Hep orda ıslaklık hissediyordum birde adet sancısı olur gibi oluyordu ve sonra geçiyorsu canım ama sakın idrar teati falan yapma çıkmıyor çünkü

Yok cikmaz biliorum cnm. Yarin sabahi bekliorum atesle her sey ortaya cikar

Iste benimde bugun sol tarafimdan baslayip vajinaya dogru inen yerde agri siskinlik basladi. Adet agrisi gibi bi tuhaf bi agrio bi agirmio. Ama kokulu bi akintim da basladi beraberinde bugun. Ateste 36.8den 36.7ye dusunce umutler sifirlandi benim
Canım 0,1 derece düşmüş o kadar takılma bence dediğim gibi bekle biraz az kaldı. Benimki de adet ağrısı gibi dwğil canım yumurtlama ağrısı gibi ama ovulasyon testi yaptım silik çıktı bugün 19. Gün bak gönderiyorum testimi ne sancısı bu anlamadım

Eklentiler

• IMG-20160224-WA0000.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben pazartesi gunu yapmistim bundan daha acik cikmisti rengi insallah koyulasir

hcg yap baklalım bide geç döllenme olabilir mi?
geç yumurtladım işte üstünden 10 gün geçti.. pazartesi bhcg 3.2ydi.. 6günde 12 olması lazım eğer varsa.. 3 günde 2 katına çıkıyomuş ya pazartesi günü tekrar test yaptırcam tabi adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…