- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Kesin bilmiorum cnm bende burdan duydumCanım koyulaşırsa gebelik vat demek mi emin misin benim bata 9 gün var
Yardimci olmaya calisirim de bende cok tecrubeli sayilmam bu 3.denemem cunku.Kızlar bana fikir verecek olan yok mu
bence yarın ilk iş kan ver 10 gecikti diyosun biz daha gecikmeden gidiyoruz kan vermeyeSlm kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz regilim 10 gecikti ara ara bas donmem ve sancim var bel ve kasiklarda yapsam mi test regil mi geliyor sizce . sabahi mi beklesem
Elimde testte var yapmaya korkuyorum resmenbence yarın ilk iş kan ver 10 gecikti diyosun biz daha gecikmeden gidiyoruz kan vermeyekoş git yarın . hayırlsı hakkında
Yardimci olmaya calisirim de bende cok tecrubeli sayilmam bu 3.denemem cunku.
canim daha once gecikme oldumu olmadiysa yap idrar testiSlm kizlar lutfen bana yardimci olur musunuz regilim 10 gecikti ara ara bas donmem ve sancim var bel ve kasiklarda yapsam mi test regil mi geliyor sizce . sabahi mi beklesem
35.gunde olurdum canim bide kasiklarda hareket ettikce agrim varcanim daha once gecikme oldumu olmadiysa yap idrar testi
merhababote86 , yumurta takibi nasıl oluyor ? her isteyen yaptırabiliyor mu ? bilgi verebilir misin
benimde fsh yüksek çıktı bende ilk öğrendigimde dedim mutlaka gidin diye herkese cok onemli simdi hap kullanıyorum bende mart ayında klomene gececegim inşallah ilaçlar fayda eder bian önce hamile kalırızdoktor kontrolünden geliyorum şidmi yumurtalık ve rahimde sıkıntı yok çok şükür ama hormonda yine var bişiler. Tsh ve prolaktin biraz yüksek çıktı. prolaktini tsh'e bağladı önce bunu düşürmemiz lazım prolaktini tetikliyor olabilir dedi çünkü prolaktin belirtisi hiç yok bende ama neden yüksek çıkıyor anlamadım. Çok şükür sıkıntılı yükseklik değil ama içim bulandı. bu esnada hamile kalabilirsin sorun yok dedi. vajinat fitil verdi akıntı olduğu için. Klomen verdi yardımcı olması açısından bittikten 3 gün sonra gel yumurtta takibi yapalım dedi. bir de TSH hapı verdi. içim rahatladı azıcık en azından tedavi olacağım kızlar gebelik düşünen herkes mutlaka hormon kontrolüne gidin birşey varsa ona göre önlem aldırın. adetin 3. günü gidilmesi gerekiyor. aman ihmal etmeyin
kizzzz ben olsam şimdi ye doktor yolunu bulduydum valla elinde test de varmis yap ama cok üzülüyorum sonuca dersen direk kana git o zman35.gunde olurdum canim bide kasiklarda hareket ettikce agrim var
benimde fsh yüksek çıktı bende ilk öğrendigimde dedim mutlaka gidin diye herkese cok onemli simdi hap kullanıyorum bende mart ayında klomene gececegim inşallah ilaçlar fayda eder bian önce hamile kalırız
Bence hcg yükselmiştir ya sen stres yapma inşallah hamişsindirbakıyorum yok maalesef zaten kanda baktırdım 3.2 çıktı..
7
yumurtam çatlamış zaten de işte..
daha yumurtam çatlayalı 10 felan oldu.. geç yumurtladım.. bat 1 hafta kaydı 28 şubat oldu.. pazartesi tekrar gidicem test için..
ama üzüldüm yaa
Eve geldim hem ovu hem gebelik testi yaptimm ovu cok silik ciktu. ALLAHIM gebelik testinde de cok cok silik ikinci cozgi gordum. Fotografini cektim gozukmuo. Acaba dedim kendimmi uyduruorum. Pazartesi de ayni testi yaptim hic bisey gozukmedi. Bu seferkinde gordum sanki esim geldi ona gosterdim dedim burda ikinci cizgi goruomusun dedim. Aldi bakti cok cok silik bisey gozukuo dedi. Elim ayagim bosaldi resmen ama emin degilim belki de ikimizde uyduruoruz @ceyagemhcg yap baklalım bide geç döllenme olabilir mi?
insallah olmazda hamilesindir canim benim kasiklarimda agri batma yok gibi ama meme uclarim daha fazla sizlamaya basladi gece uyurken sabah kalktigim da disarda dolasirken ve dikatimi ceken sizlama gectikten sonra meme uclarimin rengi cok cok acik renkte oluyor bilmiyorum artik yarin bir test alip denemek istiyorum cikmayacagini biliyorum ama iste kendime soz geciremiyorum adet tarihime daha 7 gun var ama acaba erken gebelik teste cikarmiInsallah cnm da benim bu adet agrisi gibi agrinin bugun baslamasi moralimi bozdu acikcasi yarin sabah atesten belli olur nasilsa. Ama bence yarin sabh atesim dusuk cikcak
D Delikadinnn bi ustte yazdim okusana cnm ya :)[/QU
Baktım canım :) benim adetim nerdeyse bi hafta geçti kan testi ile öğrendim elimde de idrar testi vardı nasıl sa hamileyim boşa gitmesin yapıyım dedi1 hafta geçmesine rağmen çok silik bi cizgi vardı. Bence sende de aynısı vardır yani çok zor görünen bi cizgi ydi içime doğuyor ya var sende çok da ümitlendirmek istemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?