insallah olmazda hamilesindir canim benim kasiklarimda agri batma yok gibi ama meme uclarim daha fazla sizlamaya basladi gece uyurken sabah kalktigim da disarda dolasirken ve dikatimi ceken sizlama gectikten sonra meme uclarimin rengi cok cok acik renkte oluyor bilmiyorum artik yarin bir test alip denemek istiyorum cikmayacagini biliyorum ama iste kendime soz geciremiyorum adet tarihime daha 7 gun var ama acaba erken gebelik teste cikarmi
Hayirli olsun hamilesin kos doktora :)Kizlar yaptim 1. Dk da bu cikti hayal mi buuuuu
Ben ruya mi goruyorum yaaa . canim acilde simdi versem ne zaman cikar sonucHayirli olsun hamilesin kos doktora :)
Test gerçek diyor acilden kan verince en gec 1 saate çıkıyor ama özeldeBen ruya mi goruyorum yaaa . canim acilde simdi versem ne zaman cikar sonuc
inşallah fsh yüksek değildir canim ya benim 15.8 canin fsh simdi birde doğum kontrol hapı verdi baskilayalim dedi çünkü bu seikde yumurta gelişmez dedi bide testere dişli aslan pencere onun çayını iciyorum fsh a iyi geliyrmus bide e2 de yüksek bendeya FSH sonucu haftaya çıkıcakmış aslında ona bi kıl oldum bugüne kadar o hormonum hep normaldi TSH ve Prolaktin hep sorundu ama bu sefer belki ondada çıkacak bilinmez ki. doktor gerek görmedi heralde bişi de demedi anlamadım ya. valla klomen kullanığ hamile kalan baya varmış umarım bizdede işe yarar ya. çok mu yüksek FSH değerin?
inşallah fsh yüksek değildir canim ya benim 15.8 canin fsh simdi birde doğum kontrol hapı verdi baskilayalim dedi çünkü bu seikde yumurta gelişmez dedi bide testere dişli aslan pencere onun çayını iciyorum fsh a iyi geliyrmus bide e2 de yüksek bende
wuhuuuuuuuu hayal değil gerçek tatlimmmm hayırlı Olsun inşallah tez zamnda kan ver canimm ay iyi yaptın aferin valla kizzz cok sevindimKizlar yaptim 1. Dk da bu cikti hayal mi buuuuu
hormon testini adette vermedin mi canim neden o kadar bekliyorsun ayni gün çıkması lazim..ama sen niye icine kurt düşürdun ki kötüyü düşünme canimiçime bi kurt düşmedi değil 1 hafta nası beklicem hey Allahım yaaa neler çekiyoruz neler...
canim orda gölge mi var ben mi yanlış gördüm yoksaAy olcem heyecandan nasil bir umutsuzlukla yaptim varya agrilarim basladi die.benim 3-4 gun var
İnsss vardi kuzummm yawuhuuuuuuuu hayal değil gerçek tatlimmmm hayırlı Olsun inşallah tez zamnda kan ver canimm ay iyi yaptın aferin valla kizzz cok sevindim
vardır vardır inşallah baksana teste nasıl kırmızı hemen çıkmış bide kan verince haber ver mutlaka canımİnsss vardi kuzummm ya
vardır vardır inşallah baksana teste nasıl kırmızı hemen çıkmış bide kan verince haber ver mutlaka canım[/QUOTE
Tamam kuzum babamla gideyim simdi
Ya esimde bakti bende baktim o da cok silik var dio ama ay anlamadim ki ben bu sabah adet sancisiyla uyandim moralim cok bozuktu akinti da artmisti. Oylesine yaptim yani ovu de yaptim o da silik cikti dur dedim bi de bunu deniyim. 5 dk icinde gordum sanki. Pazarteside ayni markadan yapmistim onda hicbisey gozukmemisti. Baksana belli olmuo fotoda amacanim orda gölge mi var ben mi yanlış gördüm yoksa
Kiz dur heyecanlandirma beni daha da :) belki yanlis goruoruzdur esimde bende :)Kizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
Cnm baksana gorebiliomusun cok silik die gozukmuo ya fotograftaaa.Hayirli olsun hamilesin kos doktora :)
Cnm hayirli olsuuunnnn. Kac gun gecti adetinden benim 3-4 gun var ben de yaptim ama cok silik die belli olmuoKizlar yaptim 1. Dk da bu cikti hayal mi buuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?