Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yarın ben de yapıcam tekrar 2 defa yaptıgımda silik cizgi cıktı da 6-7 gün var diye henuz inanasım gelmiyo

inşallah fsh yüksek değildir canim ya benim 15.8 canin fsh simdi birde doğum kontrol hapı verdi baskilayalim dedi çünkü bu seikde yumurta gelişmez dedi bide testere dişli aslan pencere onun çayını iciyorum fsh a iyi geliyrmus bide e2 de yüksek bende

içime bi kurt düşmedi değil 1 hafta nası beklicem hey Allahım yaaa neler çekiyoruz neler...

içime bi kurt düşmedi değil 1 hafta nası beklicem hey Allahım yaaa neler çekiyoruz neler...
hormon testini adette vermedin mi canim neden o kadar bekliyorsun ayni gün çıkması lazim..ama sen niye icine kurt düşürdun ki kötüyü düşünme canim

canim orda gölge mi var ben mi yanlış gördüm yoksa
Ya esimde bakti bende baktim o da cok silik var dio ama ay anlamadim ki ben bu sabah adet sancisiyla uyandim moralim cok bozuktu akinti da artmisti. Oylesine yaptim yani ovu de yaptim o da silik cikti dur dedim bi de bunu deniyim. 5 dk icinde gordum sanki. Pazarteside ayni markadan yapmistim onda hicbisey gozukmemisti. Baksana belli olmuo fotoda ama

Eklentiler

• 20160224_180513.webp
    10 KB · Görüntüleme: 95
Iyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??

Eklentiler

• 20160224_155824.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…