Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canim artk pek fazla girmiyorum d.kont.hapi midemi de bulandurdi bian önce bitsede de artk.sonucu görsem diyorum esimde nisan ayinda gidiyor hersey nasip mart 6 olmasi lazim bat onu bekliyorum sen nasılsın naptin durumlar ne
Anladım canım eksikliğini hissediyorum hele forumda alışmışım bi kaç kişi var olmayınca onlar bi tuhaf oluyo. İnşallah tedavini ol canım ve bomba gibi dön aramıza sabrın sonu selamet bende yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti yani 19. Gündeyim bugün bi sol kasık ağrısı başladı hala devam ediyo hafif sızı gibi adım atarken daha da artıyor öyle olunca kas ağrısı mı diye düşünmeye başladım başka da bi belirtim yok canım bakalım beklemedeyim

Iyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??
22. Günde lh yükselmiş bariz o belli canım yani ertesi günde çatlamıştor. Diğer günlerin öyle çıkması çok anormal değil benimde iki gün çok belli çizgimden vardı

22. Günde lh yükselmiş bariz o belli canım yani ertesi günde çatlamıştor. Diğer günlerin öyle çıkması çok anormal değil benimde iki gün çok belli çizgimden vardı
bende ilk defa böyle bişey oluyor canım ya çok belirgin çizgi çıkar sonra çok silik olurdu ertesi gün 1 yıldır tutuyorum ilk defa böyle oldu acaba iki kere mi yumurtluyorum,yumurtam çatlasa çok silik olurdu ama bariz çizgi var bugün de bilmiyorum

çook sevindim canım hadi gözün aydın adet geçmişmiydi
Benim 3-4 gunum var daha bugun adet sancisi gibi agriyla uyandim bi de akinti sinirim bozuldu butun gun eve geldim oylesine yapiyim dedim nasilsa yok ay sanki silik ikinci cizgi cikti. Yukledim burayada baksana sende bakalim :) ama fotoda belli olmuo gibi

valla aylardır test yapıyorum hiiiic gölge bile çıkmadı canim bence var inşallah yapılmıyoruzdur hadi bakalimmmmm

Ard arda hemen yumurtlama olur mu onu bilmiyorum canım bi araştırmak lazım :)

inşallah canim benim cok sagol inşallah güzel şeyler olacak senden iyi haberler alirim bu ay mutlaka bakarim zaten seni merak ediyorum takipdesin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…