- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Yarin cikmicak belkide hic cizgiKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
olumsuz dusunme simdi varsa yarin sabah daha da koyu cikaarr :))Yarin cikmicak belkide hic cizgi
Anladım canım eksikliğini hissediyorum hele forumda alışmışım bi kaç kişi var olmayınca onlar bi tuhaf oluyo. İnşallah tedavini ol canım ve bomba gibi dön aramıza sabrın sonu selametcanim artk pek fazla girmiyorum d.kont.hapi midemi de bulandurdi bian önce bitsede de artk.sonucu görsem diyorum esimde nisan ayinda gidiyor hersey nasip mart 6 olmasi lazim bat onu bekliyorum sen nasılsın naptin durumlar ne
çook sevindim canım hadi gözün aydın adet geçmişmiydiKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
@ceyagemVuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 yunus_ciklet ruzgargullu
Wuwwww hadi bakalım ilk açılış senden bakalım arkandan kim gelecek bizede bizede bizedeKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
Kizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
22. Günde lh yükselmiş bariz o belli canım yani ertesi günde çatlamıştor. Diğer günlerin öyle çıkması çok anormal değil benimde iki gün çok belli çizgimden vardıIyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??
Ay sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsamKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
bende ilk defa böyle bişey oluyor canım ya çok belirgin çizgi çıkar sonra çok silik olurdu ertesi gün 1 yıldır tutuyorum ilk defa böyle oldu acaba iki kere mi yumurtluyorum,yumurtam çatlasa çok silik olurdu ama bariz çizgi var bugün de bilmiyorum22. Günde lh yükselmiş bariz o belli canım yani ertesi günde çatlamıştor. Diğer günlerin öyle çıkması çok anormal değil benimde iki gün çok belli çizgimden vardı
Gordun mu cizgiyi cnmWuwwww hadi bakalım ilk açılış senden bakalım arkandan kim gelecek bizede bizede bizede
Benim 3-4 gunum var daha bugun adet sancisi gibi agriyla uyandim bi de akinti sinirim bozuldu butun gun eve geldim oylesine yapiyim dedim nasilsa yok ay sanki silik ikinci cizgi cikti. Yukledim burayada baksana sende bakalim :) ama fotoda belli olmuo gibiçook sevindim canım hadi gözün aydın adet geçmişmiydi
Fotosunu yukledim buraya bi baksana bakalim fotoda silik die belli olmuo amadisikartal87 yoksa sende de mi gebelik var amaaaaann allahıııımmm
Gözünaydın canım tebrikler bu ay ne güzel oldu herkes hamişKizlar yaptim 1. Dk da bu cikti hayal mi buuuuu
Kizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
valla aylardır test yapıyorum hiiiic gölge bile çıkmadı canim bence var inşallah yapılmıyoruzdur hadi bakalimmmmmYa esimde bakti bende baktim o da cok silik var dio ama ay anlamadim ki ben bu sabah adet sancisiyla uyandim moralim cok bozuktu akinti da artmisti. Oylesine yaptim yani ovu de yaptim o da silik cikti dur dedim bi de bunu deniyim. 5 dk icinde gordum sanki. Pazarteside ayni markadan yapmistim onda hicbisey gozukmemisti. Baksana belli olmuo fotoda ama
Ard arda hemen yumurtlama olur mu onu bilmiyorum canım bi araştırmak lazım :)bende ilk defa böyle bişey oluyor canım ya çok belirgin çizgi çıkar sonra çok silik olurdu ertesi gün 1 yıldır tutuyorum ilk defa böyle oldu acaba iki kere mi yumurtluyorum,yumurtam çatlasa çok silik olurdu ama bariz çizgi var bugün de bilmiyorum
Canım çok silik şekilde gözüküyorArkadaslar bi hepiniz bakarmisiniz fotografta belli olmuo sanki ama yine de bi bakin noluuuuuuurrrr :)
Çok hafif gibi başka bi açıdan daha çeker misin canım ve daha yakından??Gordun mu cizgiyi cnm
inşallah canim benim cok sagol inşallah güzel şeyler olacak senden iyi haberler alirim bu ay mutlaka bakarim zaten seni merak ediyorum takipdesin canim benimAnladım canım eksikliğini hissediyorum hele forumda alışmışım bi kaç kişi var olmayınca onlar bi tuhaf oluyo. İnşallah tedavini ol canım ve bomba gibi dön aramıza sabrın sonu selametbende yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti yani 19. Gündeyim bugün bi sol kasık ağrısı başladı hala devam ediyo hafif sızı gibi adım atarken daha da artıyor öyle olunca kas ağrısı mı diye düşünmeye başladım başka da bi belirtim yok canım bakalım beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?