- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Canım lütfen yumurlamadan bu yana ilk belirtini yaz ve ne zaman başladı bu belirtiler aciiiiiillll bekliyorumKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
@ceyagem @VuslatimLee @sihirlilambacinisweetdreams1985 @yunus_ciklet ruzgargullu
Ben pazartesi de yaptim bu testten hic bisey yoktu ama cok silik simdiki devalla aylardır test yapıyorum hiiiic gölge bile çıkmadı canim bence var inşallah yapılmıyoruzdur hadi bakalimmmmm
bence ilk isin yarin sabah yap ve yine çıkarsa kan ver hemenBen pazartesi de yaptim bu testten hic bisey yoktu ama cok silik simdiki de
Valla bama.dediysen bende hiiic belirti olmadi. Sadece bugun akintim cok kokulu ve adet agrisi gibi agriCanım lütfen yumurlamadan bu yana ilk belirtini yaz ve ne zaman başladı bu belirtiler aciiiiiillll bekliyorum
Ki hala da emin degilimCanım lütfen yumurlamadan bu yana ilk belirtini yaz ve ne zaman başladı bu belirtiler aciiiiiillll bekliyorum
Aynen yarin sabahta yine cikarsa giderim saglik ocagina ya da hastaneyr insallah varsa yarin daha da koyu cikarbence ilk isin yarin sabah yap ve yine çıkarsa kan ver hemen
evet canim gecen aya gore bat pazartesiydi kan verdim ama gec yumurtlamistim yumurtlamamin uzerinden 1 hafta gecince yaptirmis oldum.. yunurtlamama gore asil bat bu pazar.. pazartesi bi daha kan tahlili yaptircam hayirlisi olsun tesekkur ederim :))çook sevindim canım hadi gözün aydın adet geçmişmiydi
ilk acilisWuwwww hadi bakalım ilk açılış senden bakalım arkandan kim gelecek bizede bizede bizede
olme dur dahaaa :)))Ay sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsam
ay hep ben sorardim simdi bana sorulunca garip oldum :))Canım lütfen yumurlamadan bu yana ilk belirtini yaz ve ne zaman başladı bu belirtiler aciiiiiillll bekliyorum
Bu kadar oluo cnm bak bakalim cok yakinlastirinca bulanik oluoÇok hafif gibi başka bi açıdan daha çeker misin canım ve daha yakından??
Kasıklarda ağrı falan olmadı?? Birde akıntı bata ne kadar kala başladıValla bama.dediysen bende hiiic belirti olmadi. Sadece bugun akintim cok kokulu ve adet agrisi gibi agri
Tamam canım çok sağolevet canim gecen aya gore bat pazartesiydi kan verdim ama gec yumurtlamistim yumurtlamamin uzerinden 1 hafta gecince yaptirmis oldum.. yunurtlamama gore asil bat bu pazar.. pazartesi bi daha kan tahlili yaptircam hayirlisi olsun tesekkur ederim :))
ilk acilisdisikartal87 sonra ben :))
olme dur dahaaa :)))
ay hep ben sorardim simdi bana sorulunca garip oldum :))
yumurtlamami takip ettim en basta.. gec yumurtladim.. o gunlerde iliski oldu.. o gunlerden beri goguslerimin ucu cok acidi sonra dindi ama elledigimde ici dolu dolu olmustu.. kasik agrim vardi ama sanki icinde bi top varmis da o batiyomus gibiydi oturunca felan yada comelince batiyodu.. bi de hep basindan beri surekli olan bel agrisi... son gunlerde de cok acikiyorum hala acim :) sabah kalkinca midem kaziniyodu sabah kahvalti ediyorum bi saat sonra yine acikiyorum ve yorgunluk var surekli kafami koysam uyucakmisim gibi :)) bi netlessin yine anlatirim :))
evet canim gecen aya gore bat pazartesiydi kan verdim ama gec yumurtlamistim yumurtlamamin uzerinden 1 hafta gecince yaptirmis oldum.. yunurtlamama gore asil bat bu pazar.. pazartesi bi daha kan tahlili yaptircam hayirlisi olsun tesekkur ederim :))
ilk acilisdisikartal87 sonra ben :))
olme dur dahaaa :)))
ay hep ben sorardim simdi bana sorulunca garip oldum :))
yumurtlamami takip ettim en basta.. gec yumurtladim.. o gunlerde iliski oldu.. o gunlerden beri goguslerimin ucu cok acidi sonra dindi ama elledigimde ici dolu dolu olmustu.. kasik agrim vardi ama sanki icinde bi top varmis da o batiyomus gibiydi oturunca felan yada comelince batiyodu.. bi de hep basindan beri surekli olan bel agrisi... son gunlerde de cok acikiyorum hala acim :) sabah kalkinca midem kaziniyodu sabah kahvalti ediyorum bi saat sonra yine acikiyorum ve yorgunluk var surekli kafami koysam uyucakmisim gibi :)) bi netlessin yine anlatirim :))
evet canım silik var yarın da yap bakalım inşallah hadiiYa esimde bakti bende baktim o da cok silik var dio ama ay anlamadim ki ben bu sabah adet sancisiyla uyandim moralim cok bozuktu akinti da artmisti. Oylesine yaptim yani ovu de yaptim o da silik cikti dur dedim bi de bunu deniyim. 5 dk icinde gordum sanki. Pazarteside ayni markadan yapmistim onda hicbisey gozukmemisti. Baksana belli olmuo fotoda ama
masalcım nasılsın dayanamadım arada uğruyorum aranıza :)ayy canim ya nasil sevindim bu ay belliydi sende bişeyler olacağı vücut bile resmen bağırdi bişeler oluyorrrrrreeee diye güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Canım hayırlı olsun bence kesin hamilesin hadi hayırlısıııBen ruya mi goruyorum yaaa . canim acilde simdi versem ne zaman cikar sonuc
ayyyy cok seindim insallah hamilesindir insallahKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
@ceyagem @VuslatimLee @sihirlilambacinisweetdreams1985 @yunus_ciklet ruzgargullu
Hayırlı olaun canım benim sonuç hala çıkmadııı bekliyorummmKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
Daha benim bat cumartesi pazar yani 3-4 gun var cnm bugune kadar kasik agrim oldu ama hep cok azdi. Hatta burda yazdim hep belirtim yok die. Goguslerimde agri aci olmadi sadece yandi icten icten cok. Sadece bugun sabah kalktigim gibi adet agrisiyla uyandim. Ve akinto artmisti. Halada adet olcam hissi var agrisi var. Belkide yarin sabahki testte hic cikmicaz emin degilim yaniKasıklarda ağrı falan olmadı?? Birde akıntı bata ne kadar kala başladı
Cnm valla benimde oyle oldu bu ay gecen ay bi gun iki kirmiziydi sabahinda siliklesmeye baslamisti bu ay ne oldu bilmem yumurta catlamadi mi acaba yaagözünüz aydın kızlar darısı bizim başımıza ben bu ay relaxım sadece kafam 4 gündür bariz belirgin olan ovulasyon testine gitti
Yarin sabah yapcam bakalim insallah biraz daha koyu cikar yaa dua edin. Ama sanki yarin hic cikmicak gibime gelio emin olamiorumevet canım silik var yarın da yap bakalım inşallah hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?