Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çook sevindim canım hadi gözün aydın adet geçmişmiydi
evet canim gecen aya gore bat pazartesiydi kan verdim ama gec yumurtlamistim yumurtlamamin uzerinden 1 hafta gecince yaptirmis oldum.. yunurtlamama gore asil bat bu pazar.. pazartesi bi daha kan tahlili yaptircam hayirlisi olsun tesekkur ederim :))

Wuwwww hadi bakalım ilk açılış senden bakalım arkandan kim gelecek bizede bizede bizede
ilk acilis disikartal87 sonra ben :))

Ay sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsam
olme dur dahaaa :)))

Canım lütfen yumurlamadan bu yana ilk belirtini yaz ve ne zaman başladı bu belirtiler aciiiiiillll bekliyorum
ay hep ben sorardim simdi bana sorulunca garip oldum :))
yumurtlamami takip ettim en basta.. gec yumurtladim.. o gunlerde iliski oldu.. o gunlerden beri goguslerimin ucu cok acidi sonra dindi ama elledigimde ici dolu dolu olmustu.. kasik agrim vardi ama sanki icinde bi top varmis da o batiyomus gibiydi oturunca felan yada comelince batiyodu.. bi de hep basindan beri surekli olan bel agrisi... son gunlerde de cok acikiyorum hala acim :) sabah kalkinca midem kaziniyodu sabah kahvalti ediyorum bi saat sonra yine acikiyorum ve yorgunluk var surekli kafami koysam uyucakmisim gibi :)) bi netlessin yine anlatirim :))

Tamam canım çok sağol

ayy canim ya nasil sevindim bu ay belliydi sende bişeyler olacağı vücut bile resmen bağırdi bişeler oluyorrrrrreeee diye güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

evet canım silik var yarın da yap bakalım inşallah hadii

Kasıklarda ağrı falan olmadı?? Birde akıntı bata ne kadar kala başladı
Daha benim bat cumartesi pazar yani 3-4 gun var cnm bugune kadar kasik agrim oldu ama hep cok azdi. Hatta burda yazdim hep belirtim yok die. Goguslerimde agri aci olmadi sadece yandi icten icten cok. Sadece bugun sabah kalktigim gibi adet agrisiyla uyandim. Ve akinto artmisti. Halada adet olcam hissi var agrisi var. Belkide yarin sabahki testte hic cikmicaz emin degilim yani

gözünüz aydın kızlar darısı bizim başımıza ben bu ay relaxım sadece kafam 4 gündür bariz belirgin olan ovulasyon testine gitti
Cnm valla benimde oyle oldu bu ay gecen ay bi gun iki kirmiziydi sabahinda siliklesmeye baslamisti bu ay ne oldu bilmem yumurta catlamadi mi acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…