insallah hamilesindir :)) benkm en net pazartesi belli olacak insallah tabi o vakte kadar idrar testinde gorursem ne alaHayırlı olaun canım benim sonuç hala çıkmadııı bekliyorummm
Değerlerin kaç canım bakabildin miinsallah hamilesindir :)) benkm en net pazartesi belli olacak insallah tabi o vakte kadar idrar testinde gorursem ne ala
Anladım canım bu da son sorum kasık ağrın ne zaman başladı daha doğrusu kasıkta sızı gibi mi??Daha benim bat cumartesi pazar yani 3-4 gun var cnm bugune kadar kasik agrim oldu ama hep cok azdi. Hatta burda yazdim hep belirtim yok die. Goguslerimde agri aci olmadi sadece yandi icten icten cok. Sadece bugun sabah kalktigim gibi adet agrisiyla uyandim. Ve akinto artmisti. Halada adet olcam hissi var agrisi var. Belkide yarin sabahki testte hic cikmicaz emin degilim yani
Amannn allah ımmmm sanki sankiiii ay hadi inşallah canım sabahta yap.çok ümitlenme ama..beni biliyosunYa esimde bakti bende baktim o da cok silik var dio ama ay anlamadim ki ben bu sabah adet sancisiyla uyandim moralim cok bozuktu akinti da artmisti. Oylesine yaptim yani ovu de yaptim o da silik cikti dur dedim bi de bunu deniyim. 5 dk icinde gordum sanki. Pazarteside ayni markadan yapmistim onda hicbisey gozukmemisti. Baksana belli olmuo fotoda ama
cok tesekkurler :) pazartesi bhcg 3.2ydi progesteron 9.98 cikti.. bakalim bu pazartesi ne cikcak bhcg :)Değerlerin kaç canım bakabildin mi
Buarada çok çok sevindimmm
Cnm hayırlı olsun benimde bat ya cumartesi ya da pazar bugün yaptım hiç iz yok. Yani regl bekliyorum ümidim yokBu kadar oluo cnm bak bakalim cok yakinlastirinca bulanik oluo
Yumurtladiktan 4-5 gun sonradan itibaren cok azda olsa sizi vardi cnm ama hep degil arada arada. Ay kiz sanki hamileymisim gibi oldu cevaplayinca :)Anladım canım bu da son sorum kasık ağrın ne zaman başladı daha doğrusu kasıkta sızı gibi mi??
Biliorum cnm o yuzden de tedirginim zaten. Ayni testle pazartesi de yapmistim hic bisey yoktu hatta cok beklettim ama cikmadi. Bu 5 dk icinde boyle oluverdi oylesine yapmistim adet agrisi olunca yoktur die ovuyu denemekti amacim. Ikisinide yaptim 5dk olmadan bu belirince elim ayagim tutmadiAmannn allah ımmmm sanki sankiiii ay hadi inşallah canım sabahta yap.çok ümitlenme ama..beni biliyosunbende de adet sancısı başladı 1 saattir var
Cnm belli olmaz o adeti 5 gun gecipte goremeyip hamile olanlar var. Bende emin degilim zaten yarin sabah yapcam bidaha belki testte hata vardir cok silik ikinci cozgi cunkuCnm hayırlı olsun benimde bat ya cumartesi ya da pazar bugün yaptım hiç iz yok. Yani regl bekliyorum ümidim yok
Cnm eger bu test normal testlerdense hamilelik var gozukuyo ama clear blue gibiyse onun bi yerine arti isareti cikmasi gerek uzerine ne yaziyo ne olunca pozitif arti olunca mi iki cizgi cikinca miEki Görüntüle 1782183
Kızlar beni bir yorumlayin nolur normalde adetim duzensizdir ama son 2 3 aydır düzene girmişti 29 30 günde oluyordum bu ay 40.günüm ama daha olmadim. Test de böyle çıktı? Bi de kan tahlili nerede yaptirabilirim?sadece özel hastanede mi oluyor ?
Canım hamilesin bence kesinnnn sağlık ocagına gidebilirsin akşam çıkıyor sonuçEki Görüntüle 1782183
Kızlar beni bir yorumlayin nolur normalde adetim duzensizdir ama son 2 3 aydır düzene girmişti 29 30 günde oluyordum bu ay 40.günüm ama daha olmadim. Test de böyle çıktı? Bi de kan tahlili nerede yaptirabilirim?sadece özel hastanede mi oluyor ?
Cnm eger bu test normal testlerdense hamilelik var gozukuyo ama clear blue gibiyse onun bi yerine arti isareti cikmasi gerek uzerine ne yaziyo ne olunca pozitif arti olunca mi iki cizgi cikinca mi
O zamn pozitif cnm hayirli ugurlu olsun hemen acile git yaptitr bence testiniIki çizgi olunca pozitif diye gözüküyor canım markası predictor
Öyle mi diyosun canimmm yarın bi gideyim sonucu öğrenince yazarım ama başka hiçbir belirti yok bakalımCanım hamilesin bence kesinnnn sağlık ocagına gidebilirsin akşam çıkıyor sonuç
Yani cnm testte bir problem yiksa kesinlikle pozitifÖyle mi diyosun canimmm yarın bi gideyim sonucu öğrenince yazarım ama başka hiçbir belirti yok bakalım
Cnm benim yumurtlama erkendi. Yani adetin 10. Günü ovu da ćift çizgiyi yakaladım. Yumurtlama erken olunca artık varsa silikte olsa çıkması lazım diye düşündüm. Şimdi ovu yapıyorum hep çok silik koyulaşma yok. Senin ovulasyon nasıl çıktı cnmCnm belli olmaz o adeti 5 gun gecipte goremeyip hamile olanlar var. Bende emin degilim zaten yarin sabah yapcam bidaha belki testte hata vardir cok silik ikinci cozgi cunku
Kuzum 10 gun gecikti doktorla bu ay umidi kesmistik hic dusunmedim ben var mi hala soktayimCnm hayirli olsuuunnnn. Kac gun gecti adetinden benim 3-4 gun var ben de yaptim ama cok silik die belli olmuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?