Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Anladım canım bu da son sorum kasık ağrın ne zaman başladı daha doğrusu kasıkta sızı gibi mi??

Amannn allah ımmmm sanki sankiiii ay hadi inşallah canım sabahta yap.çok ümitlenme ama..beni biliyosun bende de adet sancısı başladı 1 saattir var

Amannn allah ımmmm sanki sankiiii ay hadi inşallah canım sabahta yap.çok ümitlenme ama..beni biliyosun bende de adet sancısı başladı 1 saattir var
Biliorum cnm o yuzden de tedirginim zaten. Ayni testle pazartesi de yapmistim hic bisey yoktu hatta cok beklettim ama cikmadi. Bu 5 dk icinde boyle oluverdi oylesine yapmistim adet agrisi olunca yoktur die ovuyu denemekti amacim. Ikisinide yaptim 5dk olmadan bu belirince elim ayagim tutmadi

Cnm hayırlı olsun benimde bat ya cumartesi ya da pazar bugün yaptım hiç iz yok. Yani regl bekliyorum ümidim yok
Cnm belli olmaz o adeti 5 gun gecipte goremeyip hamile olanlar var. Bende emin degilim zaten yarin sabah yapcam bidaha belki testte hata vardir cok silik ikinci cozgi cunku

Kızlar beni bir yorumlayin nolur normalde adetim duzensizdir ama son 2 3 aydır düzene girmişti 29 30 günde oluyordum bu ay 40.günüm ama daha olmadim. Test de böyle çıktı? Bi de kan tahlili nerede yaptirabilirim?sadece özel hastanede mi oluyor ?

Cnm eger bu test normal testlerdense hamilelik var gozukuyo ama clear blue gibiyse onun bi yerine arti isareti cikmasi gerek uzerine ne yaziyo ne olunca pozitif arti olunca mi iki cizgi cikinca mi

Canım hamilesin bence kesinnnn sağlık ocagına gidebilirsin akşam çıkıyor sonuç

Cnm belli olmaz o adeti 5 gun gecipte goremeyip hamile olanlar var. Bende emin degilim zaten yarin sabah yapcam bidaha belki testte hata vardir cok silik ikinci cozgi cunku
Cnm benim yumurtlama erkendi. Yani adetin 10. Günü ovu da ćift çizgiyi yakaladım. Yumurtlama erken olunca artık varsa silikte olsa çıkması lazım diye düşündüm. Şimdi ovu yapıyorum hep çok silik koyulaşma yok. Senin ovulasyon nasıl çıktı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…