Kuzum cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bn hala soktayim kan sonucu cikana kadar kendimi umut baglamiyacagimGözünaydın canım tebrikler bu ay ne güzel oldu herkes hamişhemen belirtilerini yaz tatlım lütfen ve ne zaman başladı onlarıda yaz lütfen canım??
Aminnn canim hayirlisi ile yarin kan verecegim ins vardirCanım hayırlı olsun bence kesin hamilesin hadi hayırlısııı
iyiyim canimmm sağol valal bende arda girmeye başladım bende arda uğruyorum ilac tedavim bitsin yine cikmam sabah aksam sen nasilsinnmasalcım nasılsın dayanamadım arada uğruyorum aranıza :)
Cnm hayırlı olsun. 10 güne kadar hiç test yapmamış mıydın. Yaptıysan önceleri nasıl çıkmıştıKuzum 10 gun gecikti doktorla bu ay umidi kesmistik hic dusunmedim ben var mi hala soktayim
Hic yapmadim canim . ilk defa cunku umudum yoktu . ben 8 aydir cocuk istiyoruz olmadi . doktor hic sikinti yok dedi . sadece yumurtam buyumuyordu . bu ay ilk kez klomen kullandim doktor yum takibi yapti buyumemis dedi . uzulmedi rabbimin vardir bildigi dedem 10 ml di . bunu catlatamayiz dedi . akisina birak belkide olur olanlarda var dedi . bnde kafamdan attim iliski esnasinda ilk 7 ay cok dusundumbu ay umidim kesikti takmadim . 10 gun gecikti yine umudum yoktu kasik agrim artti . kardesimi gonderdim aldi ilk 1.dkda hemen ikiside cikti . elim ayagim titerdi sok oldum agladim . yarin kan sonucuna kadar umut etmiycegim . Ama rabbim ole buyuk ki ol derse oluyor gecektyende yer gok dua uzerine . ve kafaya takmayacakmisin bunu ogrendim sabiriCnm hayırlı olsun. 10 güne kadar hiç test yapmamış mıydın. Yaptıysan önceleri nasıl çıkmıştı
Sağol canım ben bu ay oluruna bıraktım hayırlısı diyorumiyiyim canimmm sağol valal bende arda girmeye başladım bende arda uğruyorum ilac tedavim bitsin yine cikmam sabah aksam sen nasilsinn
Ay canım ne güzel yazmışsın çok duygulandımHic yapmadim canim . ilk defa cunku umudum yoktu . ben 8 aydir cocuk istiyoruz olmadi . doktor hic sikinti yok dedi . sadece yumurtam buyumuyordu . bu ay ilk kez klomen kullandim doktor yum takibi yapti buyumemis dedi . uzulmedi rabbimin vardir bildigi dedem 10 ml di . bunu catlatamayiz dedi . akisina birak belkide olur olanlarda var dedi . bnde kafamdan attim iliski esnasinda ilk 7 ay cok dusundumbu ay umidim kesikti takmadim . 10 gun gecikti yine umudum yoktu kasik agrim artti . kardesimi gonderdim aldi ilk 1.dkda hemen ikiside cikti . elim ayagim titerdi sok oldum agladim . yarin kan sonucuna kadar umut etmiycegim . Ama rabbim ole buyuk ki ol derse oluyor gecektyende yer gok dua uzerine . ve kafaya takmayacakmisin bunu ogrendim sabiri
Ovulasyon benimde silik cikti bugun cnm. Benimde 12.gundu yumurtalama gunum.25-26 gunde bir oluorum. Zaten bende daha emin degilim yarin sabah ilk idrarla bidaha yapcamCnm benim yumurtlama erkendi. Yani adetin 10. Günü ovu da ćift çizgiyi yakaladım. Yumurtlama erken olunca artık varsa silikte olsa çıkması lazım diye düşündüm. Şimdi ovu yapıyorum hep çok silik koyulaşma yok. Senin ovulasyon nasıl çıktı cnm
yarın sonucu alınca yaz canim buraya mutlakaKuzum 10 gun gecikti doktorla bu ay umidi kesmistik hic dusunmedim ben var mi hala soktayim
ÇatLamadı bence canım belirgin çizgi olmaz çünki neyse bu gece yapcaktık sabah birlikte olcaz artık belki denk gelir hayırlısı bakalımCnm valla benimde oyle oldu bu ay gecen ay bi gun iki kirmiziydi sabahinda siliklesmeye baslamisti bu ay ne oldu bilmem yumurta catlamadi mi acaba yaa
Var var :)Kuzum 10 gun gecikti doktorla bu ay umidi kesmistik hic dusunmedim ben var mi hala soktayim
Kuzum ben her ay kac adet test yapiyordum bu ay rabbim ole bi huzurserinlik verdiki yapmadim tuttum olmaz diyordum dort gozle regilimi bekliyordum klomene tekrar baslayacaktik . oluruna biraktim esimle keyfimize gore hareket ettik . afedersin her ay ayaklarimi dikerdim kac saat yatardim bu ay iliskiden sonra kalkip kalkip dus aldim kafamdan atmistim ya hep . bakalim kanda ne cikacak dua eden kizlarAy canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım
Bu ayda ben doktora gittim her ay yumurtam okuşur ve çatlardı
Gittiği doktor dediki yumurtan olmamış bu ay olmaz belli dedi daha evleneli 1 yıl olmamış sonra gel dedi ben üzüldüm ama bu ay hiç takmadım kafaya oluruna bıraktım normalde adetim hiç geçmezdi 3 gün geçti kan verdim ama sonuç hala çıkmadı canım anladım ki takmamak lazım kafaya
İns kuzum insVar var :)
Canimcinsaallah hadiKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
tebrik ederim guzel haberlerle gel :)Kizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
Kasık batmaların var mıydı canım sanki ben öyle hatırlıyorum. Benim bugün sol kasıkta başladı bacağımı kendime çekerken adım atarken otururken yani bacağımla ilgili her harekette ağrıyor batıyor kasığım sanki ovulasyon ağrısı gibi seninki nasıldı??Daha benim bat cumartesi pazar yani 3-4 gun var cnm bugune kadar kasik agrim oldu ama hep cok azdi. Hatta burda yazdim hep belirtim yok die. Goguslerimde agri aci olmadi sadece yandi icten icten cok. Sadece bugun sabah kalktigim gibi adet agrisiyla uyandim. Ve akinto artmisti. Halada adet olcam hissi var agrisi var. Belkide yarin sabahki testte hic cikmicaz emin degilim yani
Tabikide yazarim canimyarın sonucu alınca yaz canim buraya mutlaka
meme uclarinda sizlama oldumu hic canim yumurtlamadan sonra yada hic oldumucok tesekkurler :) pazartesi bhcg 3.2ydi progesteron 9.98 cikti.. bakalim bu pazartesi ne cikcak bhcg :)
canim hamilelik testimi yaptinBiliorum cnm o yuzden de tedirginim zaten. Ayni testle pazartesi de yapmistim hic bisey yoktu hatta cok beklettim ama cikmadi. Bu 5 dk icinde boyle oluverdi oylesine yapmistim adet agrisi olunca yoktur die ovuyu denemekti amacim. Ikisinide yaptim 5dk olmadan bu belirince elim ayagim tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?