Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım tebrikler bu ay ne güzel oldu herkes hamiş hemen belirtilerini yaz tatlım lütfen ve ne zaman başladı onlarıda yaz lütfen canım??
Kuzum cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin bn hala soktayim kan sonucu cikana kadar kendimi umut baglamiyacagim

Cnm hayırlı olsun. 10 güne kadar hiç test yapmamış mıydın. Yaptıysan önceleri nasıl çıkmıştı
Hic yapmadim canim . ilk defa cunku umudum yoktu . ben 8 aydir cocuk istiyoruz olmadi . doktor hic sikinti yok dedi . sadece yumurtam buyumuyordu . bu ay ilk kez klomen kullandim doktor yum takibi yapti buyumemis dedi . uzulmedi rabbimin vardir bildigi dedem 10 ml di . bunu catlatamayiz dedi . akisina birak belkide olur olanlarda var dedi . bnde kafamdan attim iliski esnasinda ilk 7 ay cok dusundumbu ay umidim kesikti takmadim . 10 gun gecikti yine umudum yoktu kasik agrim artti . kardesimi gonderdim aldi ilk 1.dkda hemen ikiside cikti . elim ayagim titerdi sok oldum agladim . yarin kan sonucuna kadar umut etmiycegim . Ama rabbim ole buyuk ki ol derse oluyor gecektyende yer gok dua uzerine . ve kafaya takmayacakmisin bunu ogrendim sabiri

Ay canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım
Bu ayda ben doktora gittim her ay yumurtam okuşur ve çatlardı
Gittiği doktor dediki yumurtan olmamış bu ay olmaz belli dedi daha evleneli 1 yıl olmamış sonra gel dedi ben üzüldüm ama bu ay hiç takmadım kafaya oluruna bıraktım normalde adetim hiç geçmezdi 3 gün geçti kan verdim ama sonuç hala çıkmadı canım anladım ki takmamak lazım kafaya

Iyi aksamlar herkese oncelikle hamis kalanlara gozunuzaydin diyorum allah tamamina erdirsin.olmayanlarada allah en kisa zamanda hayirli haberler versin ben bu sabah kirmizi kart gordum.zaten pazar gunu test yapmistim hic iz yoktu.

Ovulasyon benimde silik cikti bugun cnm. Benimde 12.gundu yumurtalama gunum.25-26 gunde bir oluorum. Zaten bende daha emin degilim yarin sabah ilk idrarla bidaha yapcam

Cnm valla benimde oyle oldu bu ay gecen ay bi gun iki kirmiziydi sabahinda siliklesmeye baslamisti bu ay ne oldu bilmem yumurta catlamadi mi acaba yaa
ÇatLamadı bence canım belirgin çizgi olmaz çünki neyse bu gece yapcaktık sabah birlikte olcaz artık belki denk gelir hayırlısı bakalım

Kuzum ben her ay kac adet test yapiyordum bu ay rabbim ole bi huzurserinlik verdiki yapmadim tuttum olmaz diyordum dort gozle regilimi bekliyordum klomene tekrar baslayacaktik . oluruna biraktim esimle keyfimize gore hareket ettik . afedersin her ay ayaklarimi dikerdim kac saat yatardim bu ay iliskiden sonra kalkip kalkip dus aldim kafamdan atmistim ya hep . bakalim kanda ne cikacak dua eden kizlar

Kasık batmaların var mıydı canım sanki ben öyle hatırlıyorum. Benim bugün sol kasıkta başladı bacağımı kendime çekerken adım atarken otururken yani bacağımla ilgili her harekette ağrıyor batıyor kasığım sanki ovulasyon ağrısı gibi seninki nasıldı??

canim hamilelik testimi yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…