Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

meme uclarinda sizlama oldumu hic canim yumurtlamadan sonra yada hic oldumu
cok sizladiii anlatamam eve gelir gelmez sutyeni attim hep :) giysim bile batiyodu evde :) 7-8gun cok sizladi dokunamiyodum.. son 1-2gundur sizlamadi arada batardi eve gelince elledigimde icinde dolu dolu bisiyler vardi sanki esim bile dolmus ici dedi.. bu aksam yine basladi ama sizlamaya batiyo uclari bi de hafiften sadece uclari karardi ve etrafinda damarlar olustu hafif hafif

Tebrik edwrim canim İnsallah hersey gonlune gorw olur

insallah hamilesindir darisi bizim basimiza

Benim sadece uzaninca oluodu batma. Yururken.fln olmadi bisey.cnm. bugun agrim var ama adet olcakmisim gibi. Emin degilim o yuzden kendimden

Merhaba kızlar yine ben adetim gece 12 den sonra 4gğn gecikti..idrar testi yapıyorum bişi yok.çıldırcam..göğüslerim şişti Ağrılarım var..belim kasıklarım çok ağrıyor..ağzıma sular geliyor ekşi ekşi devamlı Miğdem sorun..akıntım çok..Vee az önce duş alayım dedim bayılıyordum tansiyonum düştü gözlerim karardı..eşim zor kaldırdı..bilmiyorum çok kötüyüm inşallah hamileyimdir hayırlısıyla ..

Arkadaslar merhabaa,biz de bikac aydir bebek istiyoruz. pazar gunu adet olcaktim ilk defa gecikti.dun test yaptim negatif cikti cok mu erkendi sizce.beklemeli miyim bikac gun daha.olsa cikarmiydi o testte yoksa

Aynii benim de oyle.kasiklarim belim cok agriyo.akintim fazla.hatta bugun adet oldum diye tuvalete kostum ama akintiymis.ama dun test yaptim negatif.cok mu erken yaptim bilmiyorumki

Ay sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsam
Hadi bakalımmmm inşallah hamilesinizdirr ayy çok heycanlı.benim sancım devam ediyo.yürürken şiddeti artıyo sol kasığa iğne batıyo gibi.birazda yumurtlama sancısını andırıyo..adetmi olcam nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…