cok sizladiii anlatamam eve gelir gelmez sutyeni attim hep :) giysim bile batiyodu evde :) 7-8gun cok sizladi dokunamiyodum.. son 1-2gundur sizlamadi arada batardi eve gelince elledigimde icinde dolu dolu bisiyler vardi sanki esim bile dolmus ici dedi.. bu aksam yine basladi ama sizlamaya batiyo uclari bi de hafiften sadece uclari karardi ve etrafinda damarlar olustu hafif hafifmeme uclarinda sizlama oldumu hic canim yumurtlamadan sonra yada hic oldumu
Tebrik edwrim canim İnsallah hersey gonlune gorw olurcok sizladiii anlatamam eve gelir gelmez sutyeni attim hep :) giysim bile batiyodu evde :) 7-8gun cok sizladi dokunamiyodum.. son 1-2gundur sizlamadi arada batardi eve gelince elledigimde icinde dolu dolu bisiyler vardi sanki esim bile dolmus ici dedi.. bu aksam yine basladi ama sizlamaya batiyo uclari bi de hafiften sadece uclari karardi ve etrafinda damarlar olustu hafif hafif
cok sagol caniimm :)) pazartesi kan vermeye gidicem yine o vakte kadar idrar testiyle kesinlestiririm insallah :)) Rabb im isteyen herkese hayirli evlatlar versin :)Tebrik edwrim canim İnsallah hersey gonlune gorw olur
insallah hamilesindir darisi bizim basimizacok sizladiii anlatamam eve gelir gelmez sutyeni attim hep :) giysim bile batiyodu evde :) 7-8gun cok sizladi dokunamiyodum.. son 1-2gundur sizlamadi arada batardi eve gelince elledigimde icinde dolu dolu bisiyler vardi sanki esim bile dolmus ici dedi.. bu aksam yine basladi ama sizlamaya batiyo uclari bi de hafiften sadece uclari karardi ve etrafinda damarlar olustu hafif hafif
insallah caniimm insallah hepimiz hamileyizdirinsallah hamilesindir darisi bizim basimiza
Benim sadece uzaninca oluodu batma. Yururken.fln olmadi bisey.cnm. bugun agrim var ama adet olcakmisim gibi. Emin degilim o yuzden kendimdenKasık batmaların var mıydı canım sanki ben öyle hatırlıyorum. Benim bugün sol kasıkta başladı bacağımı kendime çekerken adım atarken otururken yani bacağımla ilgili her harekette ağrıyor batıyor kasığım sanki ovulasyon ağrısı gibi seninki nasıldı??
Evet cnm aksamustu yaptim cok silik ikinci cozgi cikti ama emin degilim kendimden bugun adet agrisiyla uyandim bide akintiyla o yizden yarin sabah bidaha yapcam. Attim burayada resimleri belli olmuo cok amacanim hamilelik testimi yaptin
Ay insallah cnm yaa sabah tekrarlicam. Ne kadardir idararini tutuosun. Ben 2 saatlik idrarla yaptim aksamustu. Seninde 2-3 saatlikse yap istersen.Kizlar bu saatte hcg yapsam dayanamadimdisikartal87 kiz belirtimvyok derken insallah bebis vardir
Aynii benim de oyle.kasiklarim belim cok agriyo.akintim fazla.hatta bugun adet oldum diye tuvalete kostum ama akintiymis.ama dun test yaptim negatif.cok mu erken yaptim bilmiyorumkiMerhaba kızlar yine ben adetim gece 12 den sonra 4gğn gecikti..idrar testi yapıyorum bişi yok.çıldırcam..göğüslerim şişti Ağrılarım var..belim kasıklarım çok ağrıyor..ağzıma sular geliyor ekşi ekşi devamlı Miğdem sorun..akıntım çok..Vee az önce duş alayım dedim bayılıyordum tansiyonum düştü gözlerim karardı..eşim zor kaldırdı..bilmiyorum çok kötüyüm inşallah hamileyimdir hayırlısıyla ..
Dijitalini kullandım.güvenilir yoksa yok diyoAma predictor marka nasil guvenilir midir bilmiyom bilen arkafaslar cevaplasinAnaPatron
Kesin hamilesin canım.hayırlı uğurlu olsun.güle güle büyüt bebişiniIki çizgi olunca pozitif diye gözüküyor canım markası predictor
Benim tecrübemi nerden anladın canımAnaPatron arkadas daha tecrubeli o gorunce cevaplar simdi
Bundan daha güzel haber olabilirmi ki yahuuuKizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
AnaPatron @VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 yunus_ciklet ruzgargullu
CnmBenim tecrübemi nerden anladın canım
Hadi bakalımmmm inşallah hamilesinizdirrAy sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsam
Bakalım yarın da bekliyeceğim olmadı kan testi yapacağımAynii benim de oyle.kasiklarim belim cok agriyo.akintim fazla.hatta bugun adet oldum diye tuvalete kostum ama akintiymis.ama dun test yaptim negatif.cok mu erken yaptim bilmiyorumki
Bat ne zaman canım test neden yapmıyorsunHadi bakalımmmm inşallah hamilesinizdirrayy çok heycanlı.benim sancım devam ediyo.yürürken şiddeti artıyo sol kasığa iğne batıyo gibi.birazda yumurtlama sancısını andırıyo..adetmi olcam nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?