Doğru diyorsunCnmAnaPatron ben cok yazmiyom ama takipteyim surekli hatirliyom sen bikac test markasi hakkinda biseler diyodun hem iki cocuklusun hic olmayana gore takibi tecrubelisin
Sabah yaptım canım negatifBat ne zaman canım test neden yapmıyorsun
Cumaya kadar olmazsam ben de kan testi yapmayi dusunuyorum.sence erken mi yaptim testi.pazar gunu olmam gerekiyodu sali gunu test yaptimBakalım yarın da bekliyeceğim olmadı kan testi yapacağım
Daha erken canım belki kanda çıkar ama idrar için negatif olması normalSabah yaptım canım negatifbat 29
Veriyor canım.yanlış silik çizgi çıkabiliyor.resim koyarsan daha sağlıklı yorum yapabilirimKızlar albi gebelik testini kullanan varmı yanlış sonuç Veriyormu ?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımDaha erken canım belki kanda çıkar ama idrar için negatif olması normalyinede umudunu kaybetme bu ay bol hamişli bi ay
Veriyor canım.yanlış silik çizgi çıkabiliyor.resim koyarsan daha sağlıklı yorum yapabilirim
Bukadar belli oluyomu silik çizgi dediginVeriyor canım.yanlış silik çizgi çıkabiliyor.resim koyarsan daha sağlıklı yorum yapabilirim
Kizlar mujdemi isteriiiimmmdisikartal87 la guzel haberler veriyoruz
doktoru aradim supheli gebelik var dediiiii pazartesi tekrar gidiceemmm kan vermeye kizlaarrrr
AnaPatron VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 @yunus_ciklet ruzgargullu
Eki Görüntüle 1782183
Kızlar beni bir yorumlayin nolur normalde adetim duzensizdir ama son 2 3 aydır düzene girmişti 29 30 günde oluyordum bu ay 40.günüm ama daha olmadim. Test de böyle çıktı? Bi de kan tahlili nerede yaptirabilirim?sadece özel hastanede mi oluyor ?
Eki Görüntüle 1782183
Kızlar beni bir yorumlayin nolur normalde adetim duzensizdir ama son 2 3 aydır düzene girmişti 29 30 günde oluyordum bu ay 40.günüm ama daha olmadim. Test de böyle çıktı? Bi de kan tahlili nerede yaptirabilirim?sadece özel hastanede mi oluyor ?
Eki Görüntüle 1782183
Eki Görüntüle 1782183
hormon testini adette vermedin mi canim neden o kadar bekliyorsun ayni gün çıkması lazim..ama sen niye icine kurt düşürdun ki kötüyü düşünme canim
Evet canım.çok gördüm böyleBukadar belli oluyomu silik çizgi dedigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?