Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm AnaPatron ben cok yazmiyom ama takipteyim surekli hatirliyom sen bikac test markasi hakkinda biseler diyodun hem iki cocuklusun hic olmayana gore takibi tecrubelisin
Doğru diyorsun miratech ve albi markasına güvenmiyorum..
Ucuz testler içinde en güvenilir certain
Erken gebelik testlerine de hiç gerek yok.tam bir düzmece.

Slm kizlar araniza yeni katildim. 3 defa kimyasal gebelik yasadim 3. Dusukten sonra genetik arastirma yapildi mthfr a1298c heterozigot cikti bunun uzerine coraspin ve folik asit baslanildi. Şuan yine hamileyim 16 subatta B hcg 180 cikti dr gittim clexane basladi ve 10 gun tahlil yaptirma dedi fakat 8 gunu atlattim son 2 gun kaldi kafayi yemek uzereyim uyku uyuyamiyorum heyecandan yine ayni seyleri yasama korkusundan. Benim gibi olan veya olmayan arkadaslardan cvb bekliyorum

Canim bariz bir sekilde cizgi var hayirli olsun hamissin sabirim..cabucak cikmaini istiyorsan ozelde yaptir ama saglik ocaginda da yaptirabilirsin ya da normal hastaneye gidip doktor muayenesine giripte yaptirabilirsin

Canim bariz bir sekilde cizgi var hayirli olsun hamissin sabirim..cabucak cikmaini istiyorsan ozelde yaptir ama saglik ocaginda da yaptirabilirsin ya da normal hastaneye gidip doktor muayenesine giripte yaptirabilirsin

hormon testini adette vermedin mi canim neden o kadar bekliyorsun ayni gün çıkması lazim..ama sen niye icine kurt düşürdun ki kötüyü düşünme canim

adette verdim canım ya onun sonucu farklı yerden geliyormuş bnce beni salladılar çünkü sistemleri bozuktu 1,5 saat sonra aldım zaten sonucumu normalden falan filan uydurdular :)))

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-25-08-01-50.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…