Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Süperrrrrrrrrrrrrrr aaaaa çok şükür canım benimmmm.hayırlııııı uğurluuuu olsunnnn.sağlıcakla büyüt inşallahhhhhhh...çok sevindimmmmmmm.darısı başımızaaaaa

Süperrrrrrrrrrrrrrr aaaaa çok şükür canım benimmmm.hayırlııııı uğurluuuu olsunnnn.sağlıcakla büyüt inşallahhhhhhh...çok sevindimmmmmmm.darısı başımızaaaaa
çok sağooll tatlııımmm darısı başınızaaaa inşallah en yakın zamanda sizinde haberlerinizi alalıııımmm :)))

Ayyyyyyy çok sevindim canım süper bir haber bu Allahım kucağına almayi nasip etsin sabah sabah çok güzel bi haber bu ya

Tebrik ederim ca
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah darısı bizim başımıza kaçıncı günde öğrendin belirtin varmiydi :))

Ayyyyyyy çok sevindim canım süper bir haber bu Allahım kucağına almayi nasip etsin sabah sabah çok güzel bi haber bu ya
çok sağoll canım beniiimmm :)

Tebrik ederim ca

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah darısı bizim başımıza kaçıncı günde öğrendin belirtin varmiydi :))
amin inşallah canımm :)) bugün 28. günüm.. 16.günde çift çizgi gördüm.. önceki gün o gün ve sonraki günü değerlendirdik.. ondan sonra hep belirtim vardı.. en belirgini bel ağrısıydı.. yerleşme kanamam olmadı ama şimdi tahminimce çatlamadan yaklaşık 5 gün sonra civarında çok şişkinliğim oldu karnım davul gibiydi.. kasıklarım da ağrıyordu sanki içinde bi top varmış gibi hissediyordum özellikle oturunca batardı.. hala var batmalar :) göğüslerim çok sızladı başlarda içleri doldu sanki şiştiler sonra uşları büyüdü ve git gide koyulaştı damarlanmalar oldu etrafında.. son günlerde de aşırı acıkıyodum :) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)))

Tebrik ed

Ben sonuçları şimdi aldım ne yazikki negatif ama olsun herşeye rağmen hayat güzel sonraki aylar neden olmasın pozitif düşünmek lazim

Ben sonuçları şimdi aldım ne yazikki negatif ama olsun herşeye rağmen hayat güzel sonraki aylar neden olmasın pozitif düşünmek lazim
tabikii.. bak benim pko m var ona rağmen hamile kaldım Rabb im çok büyük dua et ve sakın bebek olsun diye kendini şartlama ilişki olurken .. rahat ol stres yapma :)) her şey beyinde bitiyo biraz da.. ilişkiden sonra uzun süre uzan ve oldu diye düşün :)

günaydın kızlar ,
bhchrk ve disikartal87 ikinizi de tebrik ederim , hayırlı ugurlu , unuz ömürlü olsun kızlar ...

benm de bat 1 mart sabah kalktım test yaptım bu sabah silik cizgi de cıkmadı 30 dk snra hafif silik var ama foto cekmedim .
ovulasyondan 7 gun sonra yaptıgımda 2 gun silik cikmişti , şuan neden yok anlamadım .

günaydın kızlar ,
bhchrk ve disikartal87 ikinizi de tebrik ederim , hayırlı ugurlu , uzun ömürlü olsun kızlar ...

benm de bat 1 mart sabah kalktım test yaptım bu sabah silik cizgi de cıkmadı 30 dk snra hafif silik var ama foto cekmedim .
ovulasyondan 7 gun sonra yaptıgımda 2 gun silik cikmişti , şuan neden yok anlamadım .

cok cok tebrik ederim canim insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bebisini saglikla kucagina alirsin insallah

@disikartal87 ve @bhchrk sizi gonulden tebrik ediyorum insallah ikinizde saglik la bebeyinizi kucaginiza alirsiniz hersey gonlunuze gore olsun insallah canlarim gercekten kendim hamileymis gibi cpok sevindim

Canim yazmiyorum ama takipteydim seni çok merak ediyordum . çok sukur ki hamileymissin . hayırlı olsun canim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsun bende de pco var. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı . tedaviye baslamadım su an. İnşallah bende olumlu sonuçlar alitim. Benim lh biraz yüksek 18 inşallah düzelir . bizlere de dua edin çocuklarımıza kavusalim

Kızlar herkese günaydkn bundan 1buçuk ay önce falan yazmıştım buraya iki kaliteli yumurtam vardı bekliodum ama olmadı geçen hafta doktor eşimden test istedi ve sonuçları aşırı düşük çıktı ve bizede tüp bebek yolu gözüktü ve bana doktor 4 ay boşuna tedavi görmüşsün hsg çekilmişsin ilaç kullanmışsın dedi ve ben yıkıldım tabi bendede pco var çünkü ama doktor yumurta oluşumun ilaçlada olsa oluyo şimdiye kadar çoktan hamile kalman lazımdı dedi şimdi napmam gerek hiç bilmiyorum bikaç doktora daha gitmeyi düşünüyoruz bu arada hamile olan arkadaşlar sağlıkla alsınlar inşallah kucaklarına bebişlerini

Bhr
Hayirli ugurlu olsun cook sevindim ben de takipteydim ne guzel siz sanslilardansiniz cok denemeden hamile kaldiniz bizlere de dua edin bizde biran once bebeklerimize kavusalim rabbim kucagina da almahi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…