erken gebelik testi CertainEvet canım.çok gördüm böylebaşka marka al..
Miratech ve albi böyle çıkartıyor
erken gebelik testi CertainEvet canım.çok gördüm böylebaşka marka al..
Miratech ve albi böyle çıkartıyor
Süperrrrrrrrrrrrrrr aaaaa çok şükür canım benimmmm.hayırlııııı uğurluuuu olsunnnn.sağlıcakla büyüt inşallahhhhhhh...çok sevindimmmmmmm.darısı başımızaaaaaKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 AnaPatron D Delikadinnn sweetdreams1985 @VuslatimLee ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
çok sağooll tatlııımmm darısı başınızaaaa inşallah en yakın zamanda sizinde haberlerinizi alalıııımmm :)))Süperrrrrrrrrrrrrrr aaaaa çok şükür canım benimmmm.hayırlııııı uğurluuuu olsunnnn.sağlıcakla büyüt inşallahhhhhhh...çok sevindimmmmmmm.darısı başımızaaaaa
Ayyyyyyy çok sevindim canım süper bir haber bu Allahım kucağına almayi nasip etsin sabah sabah çok güzel bi haber bu yaKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 AnaPatron D Delikadinnn sweetdreams1985 @VuslatimLee ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah darısı bizim başımıza kaçıncı günde öğrendin belirtin varmiydi :))KIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
çok sağoll canım beniiimmm :)Ayyyyyyy çok sevindim canım süper bir haber bu Allahım kucağına almayi nasip etsin sabah sabah çok güzel bi haber bu ya
amin inşallah canımm :)) bugün 28. günüm.. 16.günde çift çizgi gördüm.. önceki gün o gün ve sonraki günü değerlendirdik.. ondan sonra hep belirtim vardı.. en belirgini bel ağrısıydı.. yerleşme kanamam olmadı ama şimdi tahminimce çatlamadan yaklaşık 5 gün sonra civarında çok şişkinliğim oldu karnım davul gibiydi.. kasıklarım da ağrıyordu sanki içinde bi top varmış gibi hissediyordum özellikle oturunca batardı.. hala var batmalar :) göğüslerim çok sızladı başlarda içleri doldu sanki şiştiler sonra uşları büyüdü ve git gide koyulaştı damarlanmalar oldu etrafında.. son günlerde de aşırı acıkıyodum :) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)))Tebrik ederim ca
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasib etsin inşallah darısı bizim başımıza kaçıncı günde öğrendin belirtin varmiydi :))
KIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik[/QUOT
Tebrik ederim canım allah olmayanlara da nasip eder insallah
çok sağol canım benim Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)Tebrik ed
tabikii.. bak benim pko m var ona rağmen hamile kaldım Rabb im çok büyük dua et ve sakın bebek olsun diye kendini şartlama ilişki olurken .. rahat ol stres yapma :)) her şey beyinde bitiyo biraz da.. ilişkiden sonra uzun süre uzan ve oldu diye düşün :)Ben sonuçları şimdi aldım ne yazikki negatif ama olsun herşeye rağmen hayat güzel sonraki aylar neden olmasın pozitif düşünmek lazim
cok cok tebrik ederim canim insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bebisini saglikla kucagina alirsin insallahKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
Canim yazmiyorum ama takipteydim seni çok merak ediyordum . çok sukur ki hamileymissin . hayırlı olsun canim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsuntabikii.. bak benim pko m var ona rağmen hamile kaldım Rabb im çok büyük dua et ve sakın bebek olsun diye kendini şartlama ilişki olurken .. rahat ol stres yapma :)) her şey beyinde bitiyo biraz da.. ilişkiden sonra uzun süre uzan ve oldu diye düşün :)
Hayirli ugurlu olsun cook sevindim ben de takipteydim ne guzel siz sanslilardansiniz cok denemeden hamile kaldiniz bizlere de dua edin bizde biran once bebeklerimize kavusalim rabbim kucagina da almahi nasip etsin insKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?