Hayirli ugurlu olsun cook sevindim ben de takipteydim ne guzel siz sanslilardansiniz cok denemeden hamile kaldiniz bizlere de dua edin bizde biran once bebeklerimize kavusalim rabbim kucagina da almahi nasip etsin insKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 @ceyagem @sihirlilambacini sweetdreams1985 @VuslatimLee @ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
çok sağol canımm :) inşallah sen de en yakın zamanda hayırlı haberler verirsin :)günaydın kızlar ,
bhchrk ve disikartal87 ikinizi de tebrik ederim , hayırlı ugurlu , unuz ömürlü olsun kızlar ...
benm de bat 1 mart sabah kalktım test yaptım bu sabah silik cizgi de cıkmadı 30 dk snra hafif silik var ama foto cekmedim .
ovulasyondan 7 gun sonra yaptıgımda 2 gun silik cikmişti , şuan neden yok anlamadım .
cok cok tebrik ederim canim insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bebisini saglikla kucagina alirsin insallah
çok sağol canımm :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda sizlerin de haberlerini alalım :)))@disikartal87ve @bhchrk sizi gonulden tebrik ediyorum insallah ikinizde saglik la bebeyinizi kucaginiza alirsiniz hersey gonlunuze gore olsun insallah canlarim gercekten kendim hamileymis gibi cpok sevindim
ben 7-8 senedir ilaç kullandım canım... çocuğun olmıcak diyenleri bile duydum.. zor olcak dediler.. kısmet dedim hep Rabb ime dua ettim ama ben hiç hastayım ben problemliyim psikolojisine sokmadım kendimi.. stres daha çok etkiliyor inan.. olacak de Allah ım büyük de.. hep dua et.. bak daha 2. ayımızda oldu bizim.. Allah ım sağlıklı hamilelikler versin inşallah hepimize.. ne tedavi olman gerekiyorsa ol.. bak inofolic diye bi ilaç var onu araştır doktoruna sor.. ve gönlünü ferah tut Rabb im kararlaştırmıştır bir günü ve o günü beklemekten başka çaremiz yok maalesefCanim yazmiyorum ama takipteydim seni çok merak ediyordum . çok sukur ki hamileymissin . hayırlı olsun canim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsunbende de pco var. 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı . tedaviye baslamadım su an. İnşallah bende olumlu sonuçlar alitim. Benim lh biraz yüksek 18 inşallah düzelir . bizlere de dua edin çocuklarımıza kavusalim
tabikii.. bak benim pko m var ona rağmen hamile kaldım Rabb im çok büyük dua et ve sakın bebek olsun diye kendini şartlama ilişki olurken .. rahat ol stres yapma :)) her şey beyinde bitiyo biraz da.. ilişkiden sonra uzun süre uzan ve oldu diye düşün :)[/QUOTE
Önerilerin tsk dediklerini deniyecegim ovulasyon testi alıp bir de şansını o parkurda deniyecegim
ben 7-8 senedir ilaç kullandım canım... çocuğun olmıcak diyenleri bile duydum.. zor olcak dediler.. kısmet dedim hep Rabb ime dua ettim ama ben hiç hastayım ben problemliyim psikolojisine sokmadım kendimi.. stres daha çok etkiliyor inan.. olacak de Allah ım büyük de.. hep dua et.. bak daha 2. ayımızda oldu bizim.. Allah ım sağlıklı hamilelikler versin inşallah hepimize.. ne tedavi olman gerekiyorsa ol.. bak inofolic diye bi ilaç var onu araştır doktoruna sor.. ve gönlünü ferah tut Rabb im kararlaştırmıştır bir günü ve o günü beklemekten başka çaremiz yok maalesefsabret ve sakin ol :)
ben 7-8 senedir ilaç kullandım canım... çocuğun olmıcak diyenleri bile duydum.. zor olcak dediler.. kısmet dedim hep Rabb ime dua ettim ama ben hiç hastayım ben problemliyim psikolojisine sokmadım kendimi.. stres daha çok etkiliyor inan.. olacak de Allah ım büyük de.. hep dua et.. bak daha 2. ayımızda oldu bizim.. Allah ım sağlıklı hamilelikler versin inşallah hepimize.. ne tedavi olman gerekiyorsa ol.. bak inofolic diye bi ilaç var onu araştır doktoruna sor.. ve gönlünü ferah tut Rabb im kararlaştırmıştır bir günü ve o günü beklemekten başka çaremiz yok maalesefsabret ve sakin ol :)
Canım hayırlı olsun ćok sevindim ovulasyonunda net iki çizgi çıkmış demekki gebelik olunca öyle çıkıyor. Benim şu aralar halen silik devam ediyor bat cumartesiKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 @ceyagem @sihirlilambacini sweetdreams1985 @VuslatimLee @ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güpgüzel bir hamilelik geçir inşallahhh
Ablamda da vardı canim tedavisini oldu şimdi iki tane kızı var çok sukur. Ben de olmayacak gibi bakmiyorum çok sukur inancımız var Rabbim ol derse olur tabiki. Bu ay Diane 35 kullan dedi onu kullanıyorum su anda. Ondan sonra başlanacak inş tedavi. Umarım beni ve isteyen herkesi de çok bekletmez canim bebegimiz :)ben 7-8 senedir ilaç kullandım canım... çocuğun olmıcak diyenleri bile duydum.. zor olcak dediler.. kısmet dedim hep Rabb ime dua ettim ama ben hiç hastayım ben problemliyim psikolojisine sokmadım kendimi.. stres daha çok etkiliyor inan.. olacak de Allah ım büyük de.. hep dua et.. bak daha 2. ayımızda oldu bizim.. Allah ım sağlıklı hamilelikler versin inşallah hepimize.. ne tedavi olman gerekiyorsa ol.. bak inofolic diye bi ilaç var onu araştır doktoruna sor.. ve gönlünü ferah tut Rabb im kararlaştırmıştır bir günü ve o günü beklemekten başka çaremiz yok maalesefsabret ve sakin ol :)
Valla ilginç cnm kan yaptırmaktan başka çare yok gibi.Pazar. Pazartesi ve bugun yaptığım testler en üstteki bugün ortadaki p.tesi alttaki pazar bat 1 Mart
Valla ilginç cnm kan yaptırmaktan başka çare yok gibi.Pazar. Pazartesi ve bugun yaptığım testler en üstteki bugün ortadaki p.tesi alttaki pazar bat 1 Mart
Canım benim de ovulasyon 1 hafta önceydi hala ovulasyon testi yapıyorum ve hergün çıkıyor t çizgisi biraz silik yapmaya devam edeceğim adete kadar. Sence bu da gebeliğin belirtisi olabilir mi?? Seninkiler neden artık çıkmıyo acabagünaydın kızlar ,
bhchrk ve disikartal87 ikinizi de tebrik ederim , hayırlı ugurlu , unuz ömürlü olsun kızlar ...
benm de bat 1 mart sabah kalktım test yaptım bu sabah silik cizgi de cıkmadı 30 dk snra hafif silik var ama foto cekmedim .
ovulasyondan 7 gun sonra yaptıgımda 2 gun silik cikmişti , şuan neden yok anlamadım .
Canım benim de ovulasyon 1 hafta önceydi hala ovulasyon testi yapıyorum ve hergün çıkıyor t çizgisi biraz silik yapmaya devam edeceğim adete kadar. Sence bu da gebeliğin belirtisi olabilir mi?? Seninkiler neden artık çıkmıyo acabagünaydın kızlar ,
Canım hayırlı olaun benim sonuç 3,55 çıkmış sence nasılllKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?