Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydkn bundan 1buçuk ay önce falan yazmıştım buraya iki kaliteli yumurtam vardı bekliodum ama olmadı geçen hafta doktor eşimden test istedi ve sonuçları aşırı düşük çıktı ve bizede tüp bebek yolu gözüktü ve bana doktor 4 ay boşuna tedavi görmüşsün hsg çekilmişsin ilaç kullanmışsın dedi ve ben yıkıldım tabi bendede pco var çünkü ama doktor yumurta oluşumun ilaçlada olsa oluyo şimdiye kadar çoktan hamile kalman lazımdı dedi şimdi napmam gerek hiç bilmiyorum bikaç doktora daha gitmeyi düşünüyoruz bu arada hamile olan arkadaşlar sağlıkla alsınlar inşallah kucaklarına bebişlerini

Bhr
Hayirli ugurlu olsun cook sevindim ben de takipteydim ne guzel siz sanslilardansiniz cok denemeden hamile kaldiniz bizlere de dua edin bizde biran once bebeklerimize kavusalim rabbim kucagina da almahi nasip etsin ins

çok sağol canımm :) inşallah sen de en yakın zamanda hayırlı haberler verirsin :)

cok cok tebrik ederim canim insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin bebisini saglikla kucagina alirsin insallah

@disikartal87 ve @bhchrk sizi gonulden tebrik ediyorum insallah ikinizde saglik la bebeyinizi kucaginiza alirsiniz hersey gonlunuze gore olsun insallah canlarim gercekten kendim hamileymis gibi cpok sevindim
çok sağol canımm :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda sizlerin de haberlerini alalım :)))
disikartal87 adına da yazayım :))

Pazar. Pazartesi ve bugun yaptığım testler en üstteki bugün ortadaki p.tesi alttaki pazar bat 1 Mart

Eklentiler

• 20160225_065251.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 20160222_081646.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 20160221_094357.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
ben 7-8 senedir ilaç kullandım canım... çocuğun olmıcak diyenleri bile duydum.. zor olcak dediler.. kısmet dedim hep Rabb ime dua ettim ama ben hiç hastayım ben problemliyim psikolojisine sokmadım kendimi.. stres daha çok etkiliyor inan.. olacak de Allah ım büyük de.. hep dua et.. bak daha 2. ayımızda oldu bizim.. Allah ım sağlıklı hamilelikler versin inşallah hepimize.. ne tedavi olman gerekiyorsa ol.. bak inofolic diye bi ilaç var onu araştır doktoruna sor.. ve gönlünü ferah tut Rabb im kararlaştırmıştır bir günü ve o günü beklemekten başka çaremiz yok maalesef sabret ve sakin ol :)

adetin bitince hergün aynı saatte yap ovu testini.. özellikle sabah 10 ile akşam 8 arası bi saatte yap Allah ın izniyle güzel haberlerini alalım :)

canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güpgüzel bir hamilelik geçir inşallahhh

canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güpgüzel bir hamilelik geçir inşallahhh

Canım hayırlı olsun ćok sevindim ovulasyonunda net iki çizgi çıkmış demekki gebelik olunca öyle çıkıyor. Benim şu aralar halen silik devam ediyor bat cumartesi

Ablamda da vardı canim tedavisini oldu şimdi iki tane kızı var çok sukur. Ben de olmayacak gibi bakmiyorum çok sukur inancımız var Rabbim ol derse olur tabiki. Bu ay Diane 35 kullan dedi onu kullanıyorum su anda. Ondan sonra başlanacak inş tedavi. Umarım beni ve isteyen herkesi de çok bekletmez canim bebegimiz :)

Canım benim de ovulasyon 1 hafta önceydi hala ovulasyon testi yapıyorum ve hergün çıkıyor t çizgisi biraz silik yapmaya devam edeceğim adete kadar. Sence bu da gebeliğin belirtisi olabilir mi?? Seninkiler neden artık çıkmıyo acaba

Canım benim de ovulasyon 1 hafta önceydi hala ovulasyon testi yapıyorum ve hergün çıkıyor t çizgisi biraz silik yapmaya devam edeceğim adete kadar. Sence bu da gebeliğin belirtisi olabilir mi?? Seninkiler neden artık çıkmıyo acaba

Canım hayırlı olaun benim sonuç 3,55 çıkmış sence nasılll

Kızlar günaydın sat 28 ocak
Kan tahlilin berildiği gün ise 24 şubat bhcg 3,55 çıkmış sizce şüpheli gebelik varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…