inşallah canım birde b12 eksikliği çıktı bende bu sorun teşkil edermi senceadetin bitince hergün aynı saatte yap ovu testini.. özellikle sabah 10 ile akşam 8 arası bi saatte yap Allah ın izniyle güzel haberlerini alalım :)
akintin varmiydi canim benim beyaz yapiskan degil krem gibi senin varmiydiçok teşekkür ederim amin inşallah canım :))
akintin varmiydi canim benim beyaz yapiskan degil krem gibi senin varmiydiçok teşekkür ederim amin inşallah canım :))
inşallah canım birde b12 eksikliği çıktı bende bu sorun teşkil edermi senceadetin bitince hergün aynı saatte yap ovu testini.. özellikle sabah 10 ile akşam 8 arası bi saatte yap Allah ın izniyle güzel haberlerini alalım :)
Cnm belirtilerin hep var mıydı yoksa ara ara gećti mi benim şu an çoğu belirti geçmiş vaziyette. Adete az var akıntım çoğaldı adet öncesi akıntı gibi geliyorçok teşekkür ederim amin inşallah canım :))
disikartal87 da bu sabh tekrar test yapicakti yapti mi acba ins o da guzel hberlerle gelir yaa
Cnm belirtilerin hep var mıydı yoksa ara ara gećti mi benim şu an çoğu belirti geçmiş vaziyette. Adete az var akıntım çoğaldı adet öncesi akıntı gibi geliyorçok teşekkür ederim amin inşallah canım :))
disikartal87 da bu sabh tekrar test yapicakti yapti mi acba ins o da guzel hberlerle gelir yaa
ben de onu kullandım senelerdir işte.. Allah ın izniyle herşey güzel olur canım güzel haberlerini alalım :)Ablamda da vardı canim tedavisini oldu şimdi iki tane kızı var çok sukur. Ben de olmayacak gibi bakmiyorum çok sukur inancımız var Rabbim ol derse olur tabiki. Bu ay Diane 35 kullan dedi onu kullanıyorum su anda. Ondan sonra başlanacak inş tedavi. Umarım beni ve isteyen herkesi de çok bekletmez canim bebegimiz :)
hamile olma ihtimalin yüksek canım :) ben de geçtiğimiz pazartesi yaptırmıştım 3.2 çıktı ama bak bu sabah silik çizgi gördüm :) gebelik testi dene istersen sabah ilk idrarınla :)Canım hayırlı olaun benim sonuç 3,55 çıkmış sence nasılll
sorun olmaz bence.. b12yle beraber folik asit içeren vitaminler var onlardan içebilirsin :)inşallah canım birde b12 eksikliği çıktı bende bu sorun teşkil edermi sence
4-5 gün önce kesilmişti dünden beri arttı akıntım şeffafımsı beyaz renkte yapışkan gibiakintin varmiydi canim benim beyaz yapiskan degil krem gibi senin varmiydi
yumurtlamadan sonra belirtilerim vardı ama 1hafta sonrasında azaldı.. 2 gündür tekrar arttı.. şuan kasıklarım çok ağrıyo ve belime vuruyo çok fenaaCnm belirtilerin hep var mıydı yoksa ara ara gećti mi benim şu an çoğu belirti geçmiş vaziyette. Adete az var akıntım çoğaldı adet öncesi akıntı gibi geliyor
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bhYaptimcnm sikik cikti dunkune gore daha iyi gozuktu ama yine silik. Kan verdim oglenden sonrayi bekliyorum
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin veYaptimcnm sikik cikti dunkune gore daha iyi gozuktu ama yine silik. Kan verdim oglenden sonrayi bekliyorum
Amin cnm bekliorum daha sonucucanım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bh
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin vebhchrk için çok sevindim. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucaginiza alırsınız.
28 subatcilardan iyi haberleri aldıkça mutlu oluyorum. ben daha test yapmadım. yarın sabah yapacağım. ama belirtim yok gibi.
Amin cnm bekliorum daha sonucucanım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bh
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin vebhchrk için çok sevindim. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucaginiza alırsınız.
28 subatcilardan iyi haberleri aldıkça mutlu oluyorum. ben daha test yapmadım. yarın sabah yapacağım. ama belirtim yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?