Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben de onu kullandım senelerdir işte.. Allah ın izniyle herşey güzel olur canım güzel haberlerini alalım :)

Canım hayırlı olaun benim sonuç 3,55 çıkmış sence nasılll
hamile olma ihtimalin yüksek canım :) ben de geçtiğimiz pazartesi yaptırmıştım 3.2 çıktı ama bak bu sabah silik çizgi gördüm :) gebelik testi dene istersen sabah ilk idrarınla :)

inşallah canım birde b12 eksikliği çıktı bende bu sorun teşkil edermi sence
sorun olmaz bence.. b12yle beraber folik asit içeren vitaminler var onlardan içebilirsin :)

akintin varmiydi canim benim beyaz yapiskan degil krem gibi senin varmiydi
4-5 gün önce kesilmişti dünden beri arttı akıntım şeffafımsı beyaz renkte yapışkan gibi bi de idrarım da kokuyodu 4-5 gündür.. bi de ağzımda değişik tat var dünden beri bi de çok acıkıyoruumm :)

Cnm belirtilerin hep var mıydı yoksa ara ara gećti mi benim şu an çoğu belirti geçmiş vaziyette. Adete az var akıntım çoğaldı adet öncesi akıntı gibi geliyor
yumurtlamadan sonra belirtilerim vardı ama 1hafta sonrasında azaldı.. 2 gündür tekrar arttı.. şuan kasıklarım çok ağrıyo ve belime vuruyo çok fenaa

Yaptimcnm sikik cikti dunkune gore daha iyi gozuktu ama yine silik. Kan verdim oglenden sonrayi bekliyorum
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bh
Yaptimcnm sikik cikti dunkune gore daha iyi gozuktu ama yine silik. Kan verdim oglenden sonrayi bekliyorum
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin ve bhchrk için çok sevindim. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucaginiza alırsınız.
28 subatcilardan iyi haberleri aldıkça mutlu oluyorum. ben daha test yapmadım. yarın sabah yapacağım. ama belirtim yok gibi.

Amin cnm bekliorum daha sonucu

Amin cnm bekliorum daha sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…