- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Amin cnm bekliorum daha sonucucanım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bh
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin vebhchrk için çok sevindim. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucaginiza alırsınız.
28 subatcilardan iyi haberleri aldıkça mutlu oluyorum. ben daha test yapmadım. yarın sabah yapacağım. ama belirtim yok gibi.
çok teşekkürler inşallah sen de güzel haberler verirsin :)bhchrk çok sevindimmmm :) hayırlı uğurlu olsunnn :) ben de 1bucukta alcam sonucumu :) hayırlısı
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirir sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. senin ve @bh
canım inşallah çift çizgiyi kan tahlili ile taclandirisin. senin vebhchrk için çok sevindim. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla kucaginiza alırsınız.
28 subatcilardan iyi haberleri aldıkça mutlu oluyorum. ben daha test yapmadım. yarın sabah yapacağım. ama belirtim yok gibi.
Normal bence canın :) bende öyleydim bak şimdi 6+3 günlüğüz artık büyüdük abla yada abi oldukgeçer geçer hemde çok çabuk geçiyor
Daha belli olmadi yaaa olcem heyecandan 5 ve ustu mu olmasi gerekio sonucunkızlaarr @ceyagemVuslatimLee sweetdreams1985 @sihirlilambacini ruzgargullu ve yine yazamadıklarııımm :)
disikartal87 da kan verdi dun akşam ve bu sabah görmüş ikinci çizgiyiii :)))
öğlenden sonra alacak sonucunuuuu :))
onun da var inşallaaahh :)))
Cok teşekkür ederim güneydoğu da yaşıyorum sık sık et tuketiyorumRunya22 mrb cnm folidose folik asit içiyorum + b12 içeriyor , faydalı olacagını düşünüyorum ,
sık sık kırmızı et balık ye bi süre
Canım bunların hepsi ovulasyon testi demi?? En son yaptığın da çizgiler var ama ilk gönderdiğinde gerçekten bişey görmek çok zor neden böyle oldu acaba??Pazar. Pazartesi ve bugun yaptığım testler en üstteki bugün ortadaki p.tesi alttaki pazar bat 1 Mart
Benim daha cikmadi tahlil sonucu bekliorum internettenCanimmm ayyyyy coooook sevindim hadi bakalim hamisler cikiyo yavas yavasdisikartal87 hadi seninde haberini alcaz canim ayyy masaallahhh sayiniza bereket
Canım bunların hepsi ovulasyon testi demi?? En son yaptığın da çizgiler var ama ilk gönderdiğinde gerçekten bişey görmek çok zor neden böyle oldu acaba??
canim benim icimden geciyor senin kiz bebeyin olacak Allah bilir ama hamile birini duydugum da bebeyin cinsiyetini hissediyorum gibi allahim gonlune gore erir insallahkızlaarr @ceyagemVuslatimLee sweetdreams1985 @sihirlilambacini ruzgargullu ve yine yazamadıklarııımm :)
disikartal87 da kan verdi dun akşam ve bu sabah görmüş ikinci çizgiyiii :)))
öğlenden sonra alacak sonucunuuuu :))
onun da var inşallaaahh :)))
canim benim icimden geciyor senin kiz bebeyin olacak Allah bilir ama hamile birini duydugum da bebeyin cinsiyetini hissediyorum gibi allahim gonlune gore erir insallah
Gebelik testlerinse o zaman çift çizgi yi görmüşsün ama neden silikleşti acaba? Sabah idrarı ile yaptın demi?? Bi kan ver canım en net orda anlarsınbunlar gebelik testlerim cnm bat 1 mart artık ovulasyonu bırakıp gebelik testlere gectim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?