Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin cnm bekliorum daha sonucu

bhchrk çok sevindimmmm :) hayırlı uğurlu olsunnn :) ben de 1bucukta alcam sonucumu :) hayırlısı
çok teşekkürler inşallah sen de güzel haberler verirsin :)

canım çok sağol :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)

bende dayannamayip erken hamilelik testi yapicam yumurtlamadan tam bir hafta gecti eger (yumurtladiysam) adet tarihinede tam 1 hafta var acaba cikarmi ayy silikte olsa ikinci cizgiyi bir gorsem sevincten bayilirim heralde insallah vardir

bende dayannamayip erken hamilelik testi yapicam yumurtlamadan tam bir hafta gecti eger (yumurtladiysam) adet tarihinede tam 1 hafta var acaba cikarmi ayy silikte olsa ikinci cizgiyi bir gorsem sevincten bayilirim heralde insallah vardir

Runya22 mrb cnm folidose folik asit içiyorum + b12 içeriyor , faydalı olacagını düşünüyorum ,
sık sık kırmızı et balık ye bi süre

Kızlar ovulasyon testiyle hamile olduğunu anlayan varmı bugün yapmayı düşünüyorum göğüs uçlarım aşırı derecede acıyo 10 gündür bel ağrım var yaptığım testler gölge çizgi çıkıyo bat 1 martta

Runya22 mrb cnm folidose folik asit içiyorum + b12 içeriyor , faydalı olacagını düşünüyorum ,
sık sık kırmızı et balık ye bi süre
Cok teşekkür ederim güneydoğu da yaşıyorum sık sık et tuketiyorum dr bol bol yeşillik meyve sebze önerdi bakalım gelecek ay ne olacak allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…