- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Çizgi belirgin canım inşallah sende dw vardır bişeyler ama bunla uğraşana kadar gebelik testi yapsana saha garanti olmaz mı??Son 3 günümün ovulasyon testleri kızlar bat cumartesi
Eki Görüntüle 1782506
Hadi canım sıra sende bi de senden güzel haberi alsaydim geçen ay bende boyleyim hep sizinle konuşyorduk şimdi hamileyim bu ayda siz hamilesinizBenim daha cikmadi tahlil sonucu bekliorum internetten
canımKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 @ceyagem D Delikadinnn sweetdreams1985 @VuslatimLee @ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
Yaptım daha önce cnm negatif adeti bekliyorum.. Bu arada test böyle belirgin çıktığı zaman bir daha yumurtlama gibi bişey oluyor mu? Ama son 3 gün olmaz galiba..Çizgi belirgin canım inşallah sende dw vardır bişeyler ama bunla uğraşana kadar gebelik testi yapsana saha garanti olmaz mı??
Ya bir bucukta dediler internetten bakiorum beta hcg yok digerleri hepsi cikmis bi o yok anlamadim yaaa kalbim durcak burda sorgulama yaparken :)
Ya bir bucukta dediler internetten bakiorum beta hcg yok digerleri hepsi cikmis bi o yok anlamadim yaaa kalbim durcak burda sorgulama yaparken :)
0 olmadığı sürece yolu var benden biliyorsun pazartesi 3.2 ydi :)Daha belli olmadi yaaa olcem heyecandan 5 ve ustu mu olmasi gerekio sonucun
ayy ciddi misiiinn :)) çoğul da olabilir bakalımcanim benim icimden geciyor senin kiz bebeyin olacak Allah bilir ama hamile birini duydugum da bebeyin cinsiyetini hissediyorum gibi allahim gonlune gore erir insallah
hamile olabilirsin benim de şuan ovu testim kopkoyu :)Son 3 günümün ovulasyon testleri kızlar bat cumartesi
Eki Görüntüle 1782506
Allah razı olsun evet Allah a şükür :)) RAbb im isteyen herkese nasip etsin :)canımAllah nazardan saklasın Masallah gözün aydın tebrik ederim Hislerin seni yanıltmadı
hayırlısı olsuunnsonucumu aldım 0.100 çıktı. negatif. hayırlısı2.denememizdi
senden hayırlı haberler bekliyoruuuzz :)))
Canım adetten önce ilişki ile gebe kalanlar oluyo ama adeti düzensiz kişilerde daha fazla görülür galiba yani gebelikten dolayı çift çizgi çıkmayabikir o zaman belki bi kere daha yumurtlama olabilir düşük bi ihtimal sen yinede değerlendir istersenYaptım daha önce cnm negatif adeti bekliyorum.. Bu arada test böyle belirgin çıktığı zaman bir daha yumurtlama gibi bişey oluyor mu? Ama son 3 gün olmaz galiba..
Hayirliso olsun cnm. Internetten mi baktin gidip aldin mi ben internetten bakiorum hala sonuc cikmamis. Gebelik testi de yapmis miydin sensonucumu aldım 0.100 çıktı. negatif. hayırlısı2.denememizdi
Ayyy canım benim İnşallah ovs günlerini değerlendirdiğim için ümitliyim bira 28 şubat bekliyorum vallahi.0 olmadığı sürece yolu var benden biliyorsun pazartesi 3.2 ydi :)
ayy ciddi misiiinn :)) çoğul da olabilir bakalım
hamile olabilirsin benim de şuan ovu testim kopkoyu :)
Allah razı olsun evet Allah a şükür :)) RAbb im isteyen herkese nasip etsin :)
hayırlısı olsuunnönümüzdeki ay inşallah olur :))
senden hayırlı haberler bekliyoruuuzz :)))
gidip aldım canım idrarda yaptım ama saatler sonra baktıgımda 2.çizgi çıkmıştı o da negatif yani :) hemşire adet olmazsan 3,5 gün sonra yine gel dedi. bakalım her şey allahtan :)Hayirliso olsun cnm. Internetten mi baktin gidip aldin mi ben internetten bakiorum hala sonuc cikmamis. Gebelik testi de yapmis miydin sen
Ben dun aksam ve bugun yaptim ikisinde de 5 dk da silik cizgi belirdi. Ama daha kan tahlili sonucum cikmadigidip aldım canım idrarda yaptım ama saatler sonra baktıgımda 2.çizgi çıkmıştı o da negatif yani :) hemşire adet olmazsan 3,5 gün sonra yine gel dedi. bakalım her şey allahtan :)
Benim adet döngüsü kısa cnm 25 gün en fazla 26 ama adetin 10.günü yumurtladığım için yani biraz erken gibi. Belki o yüzden ikinci yumurtlama olabilir dediğin gibi. Bugünde değerlendirmem imkansız şehir dışında eşim yani varsa da gitti artıkCanım adetten önce ilişki ile gebe kalanlar oluyo ama adeti düzensiz kişilerde daha fazla görülür galiba yani gebelikten dolayı çift çizgi çıkmayabikir o zaman belki bi kere daha yumurtlama olabilir düşük bi ihtimal sen yinede değerlendir istersen
canım testin adı neydi senin?Ben dun aksam ve bugun yaptim ikisinde de 5 dk da silik cizgi belirdi. Ama daha kan tahlili sonucum cikmadi
Şansa bak herşeyde vardır hayır belirtilerin devam ediyormu canım Pazar günü olmazsan zaten bilki hamişssinBio lu biseydi cnm. Hastaneyi aradim ilcedeyim ben hastanedeki makine bozukmus merkeze gonderiolarmis testi 2-3 gun surer dediler demek ki pazartesiye kaldi. Tuh yaaa mecbur ben ya merkeze gitcem ya beklicem
Oooo tüh ya bekleyebilcekmisin canımBio lu biseydi cnm. Hastaneyi aradim ilcedeyim ben hastanedeki makine bozukmus merkeze gonderiolarmis testi 2-3 gun surer dediler demek ki pazartesiye kaldi. Tuh yaaa mecbur ben ya merkeze gitcem ya beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?