Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım Allah nazardan saklasın Masallah gözün aydın tebrik ederim Hislerin seni yanıltmadı

Daha belli olmadi yaaa olcem heyecandan 5 ve ustu mu olmasi gerekio sonucun
0 olmadığı sürece yolu var benden biliyorsun pazartesi 3.2 ydi :)

canim benim icimden geciyor senin kiz bebeyin olacak Allah bilir ama hamile birini duydugum da bebeyin cinsiyetini hissediyorum gibi allahim gonlune gore erir insallah
ayy ciddi misiiinn :)) çoğul da olabilir bakalım

Son 3 günümün ovulasyon testleri kızlar bat cumartesi
Eki Görüntüle 1782506
hamile olabilirsin benim de şuan ovu testim kopkoyu :)

canım Allah nazardan saklasın Masallah gözün aydın tebrik ederim Hislerin seni yanıltmadı
Allah razı olsun evet Allah a şükür :)) RAbb im isteyen herkese nasip etsin :)

sonucumu aldım 0.100 çıktı. negatif. hayırlısı 2.denememizdi
hayırlısı olsuunn önümüzdeki ay inşallah olur :))

disikartal87 merakla bekliyoruz canım hayırlısı baklaım bir ben mi kladım 28 şubatçılardam ((
senden hayırlı haberler bekliyoruuuzz :)))

Yaptım daha önce cnm negatif adeti bekliyorum.. Bu arada test böyle belirgin çıktığı zaman bir daha yumurtlama gibi bişey oluyor mu? Ama son 3 gün olmaz galiba..
Canım adetten önce ilişki ile gebe kalanlar oluyo ama adeti düzensiz kişilerde daha fazla görülür galiba yani gebelikten dolayı çift çizgi çıkmayabikir o zaman belki bi kere daha yumurtlama olabilir düşük bi ihtimal sen yinede değerlendir istersen

Ayyy canım benim İnşallah ovs günlerini değerlendirdiğim için ümitliyim bira 28 şubat bekliyorum vallahi.

Hayirliso olsun cnm. Internetten mi baktin gidip aldin mi ben internetten bakiorum hala sonuc cikmamis. Gebelik testi de yapmis miydin sen
gidip aldım canım idrarda yaptım ama saatler sonra baktıgımda 2.çizgi çıkmıştı o da negatif yani :) hemşire adet olmazsan 3,5 gün sonra yine gel dedi. bakalım her şey allahtan :)

gidip aldım canım idrarda yaptım ama saatler sonra baktıgımda 2.çizgi çıkmıştı o da negatif yani :) hemşire adet olmazsan 3,5 gün sonra yine gel dedi. bakalım her şey allahtan :)
Ben dun aksam ve bugun yaptim ikisinde de 5 dk da silik cizgi belirdi. Ama daha kan tahlili sonucum cikmadi

Benim adet döngüsü kısa cnm 25 gün en fazla 26 ama adetin 10.günü yumurtladığım için yani biraz erken gibi. Belki o yüzden ikinci yumurtlama olabilir dediğin gibi. Bugünde değerlendirmem imkansız şehir dışında eşim yani varsa da gitti artık

kızlar çamaşırımdak haverengi lekenlenme olmuş , peçeteyede geldi acaba erken mi adet olacagım beyin nesi anlamadım
25. günümdeyim 4 gün daha var aslında

Bio lu biseydi cnm. Hastaneyi aradim ilcedeyim ben hastanedeki makine bozukmus merkeze gonderiolarmis testi 2-3 gun surer dediler demek ki pazartesiye kaldi. Tuh yaaa mecbur ben ya merkeze gitcem ya beklicem

Bio lu biseydi cnm. Hastaneyi aradim ilcedeyim ben hastanedeki makine bozukmus merkeze gonderiolarmis testi 2-3 gun surer dediler demek ki pazartesiye kaldi. Tuh yaaa mecbur ben ya merkeze gitcem ya beklicem
Şansa bak herşeyde vardır hayır belirtilerin devam ediyormu canım Pazar günü olmazsan zaten bilki hamişssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…