- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
Oooo tüh ya bekleyebilcekmisin canım
Ayyy canimmmm hayirli olsun gordun mu bak ne guzel mujdeli haberler verdin bize hem kendin sevindin hemde biz Rabbim kutlulugunu daim etsin saglikli bir gebelikle beraber bebisini de saglikli kucagina aldigin gunleri gostersin ayyy vallaa cok mutlu oldum yaaa elhamdulillahKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 AnaPatron @sihirlilambacini sweetdreams1985 VuslatimLee @ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
canım beniimm çook sağooolll yaa anlatamam düşündükçe kalbim çarpıyo çok değişikmiş ya Rabb im herkese nasip etsin :)) şimdi de durup durup test yapıyorumAyyy canimmmm hayirli olsun gordun mu bak ne guzel mujdeli haberler verdin bize hem kendin sevindin hemde biz Rabbim kutlulugunu daim etsin saglikli bir gebelikle beraber bebisini de saglikli kucagina aldigin gunleri gostersin ayyy vallaa cok mutlu oldum yaaa elhamdulillah
Kızzzzz çok sevindimmmm bence hamilesinnnnnnnnn :)Ay sen beni öldurcen heyecandan :) yarin bi olsada sabah idrariyla yapsam
Canim bende kayinvalidemlere geldim annem dogu tip doktoruna goturecekti bizi bebis icin istediğimizi biliyor bi de kendileri de merakla bekliyorlar gtiplerim bize belli etmiyorlar ama yaslri da var baya ondan torun hasreti iste :) doktor eve geldi tabi ben dillerinden anlamiyorum sadece isaret orta ve yuzuk parmagini bilegime koyarak muayene etti ve dedi ki rahim soguklugu varmis bende ayrica hormonlarda birazcik duzenaizlik varmis bagirsaklarda ayni sekilde onun haricinde hersey cok iyi..esime de bakti onun mide bagirsak sorunu vs var onun daha cok ilaca ihtiyaci varmiscanım beniimm çook sağooolll yaa anlatamam düşündükçe kalbim çarpıyo çok değişikmiş ya Rabb im herkese nasip etsin :)) şimdi de durup durup test yapıyorum
aaa ilk defa öyle şey duydumCanim bende kayinvalidemlere geldim annem dogu tip doktoruna goturecekti bizi bebis icin istediğimizi biliyor bi de kendileri de merakla bekliyorlar gtiplerim bize belli etmiyorlar ama yaslri da var baya ondan torun hasreti iste :) doktor eve geldi tabi ben dillerinden anlamiyorum sadece isaret orta ve yuzuk parmagini bilegime koyarak muayene etti ve dedi ki rahim soguklugu varmis bende ayrica hormonlarda birazcik duzenaizlik varmis bagirsaklarda ayni sekilde onun haricinde hersey cok iyi..esime de bakti onun mide bagirsak sorunu vs var onun daha cok ilaca ihtiyaci varmisonumuzdeki hafta ilaclarimiz gelecek bakalim inseallah guzel sonuclar olur..rahmi isitacak verdigi ilaclar ve dediki rahim soguk oldugu icin hemen bebegi kabul etmeyebilir tam zamaninda tedavi oluyorsunjz hayirlisi dua edin ya
ne güzeeell :) hayırlı ugurlu olsunnnnBen dun aksam ve bugun yaptim ikisinde de 5 dk da silik cizgi belirdi. Ama daha kan tahlili sonucum cikmadi
Burda dogal tipa cok ilgi var canim saglik olsun da nerden olursa olsun gibiaaa ilk defa öyle şey duydumhayırlısı olsun canım kullan ilaçlarını da senin de güzel haberlerini duyalım :))
Ay insallah cnm ya bugun atesim 36.9du bu arada :) kan testide ilcede makine bozukmus ile gondermisler merkezi aradim bize ulastigi gibi bakioruz internetten gorebilirsiniz dedi bu aksam veya yarin gorurum muhtemelen internetten. Dun aksam ve bu sabah silik ikinci cizgiyi gordum. Bakal bu aksam eve gidince de yapayim nasil cikcakKızzzzz çok sevindimmmm bence hamilesinnnnnnnnn :)
Kiz atesin cok guzel yaaa hadi inseallah valla karnima agri girdi sizin mesajlari okurken heyecandanAy insallah cnm ya bugun atesim 36.9du bu arada :) kan testide ilcede makine bozukmus ile gondermisler merkezi aradim bize ulastigi gibi bakioruz internetten gorebilirsiniz dedi bu aksam veya yarin gorurum muhtemelen internetten. Dun aksam ve bu sabah silik ikinci cizgiyi gordum. Bakal bu aksam eve gidince de yapayim nasil cikcak
canım tesadüfi gördüm yazını boşuna bekliyorun bazı hastaneler internet ortamından hcg sonucunu yazmıyorlar benimde başıma gelmişti bi ara istersen ben arayıp zar zor öğrenmiştim cuma ve mesai saatleri bitiyor diye söylemişti gelip alın diyorlarYa bir bucukta dediler internetten bakiorum beta hcg yok digerleri hepsi cikmis bi o yok anlamadim yaaa kalbim durcak burda sorgulama yaparken :)
Test sonucu cikmadi ama makine arizaliymis ile gondermisler. Ili aradim elimize geldigi gibi bakioruz inyernetten gorursunuz dediler bakal artik bu aksamda insallah gorurum ikinci cozgiyine güzeeell :) hayırlı ugurlu olsunnnn
inşallah canım gönlünü ferah tut zamanı geldiyse olur allahın izniyle :)Test sonucu cikmadi ama makine arizaliymis ile gondermisler. Ili aradim elimize geldigi gibi bakioruz inyernetten gorursunuz dediler bakal artik bu aksamda insallah gorurum ikinci cozgiyi
Hayırlısı olsun canım :)Benim adet döngüsü kısa cnm 25 gün en fazla 26 ama adetin 10.günü yumurtladığım için yani biraz erken gibi. Belki o yüzden ikinci yumurtlama olabilir dediğin gibi. Bugünde değerlendirmem imkansız şehir dışında eşim yani varsa da gitti artık
seni uzaktan takipteyim hergün baktım adet olduğunda yeni bir aya başladığında... çok mutlu oldum beklediğin haberi almana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnnKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 AnaPatron @sihirlilambacini sweetdreams1985 VuslatimLee @ruzgargullu @masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?