- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bakalim test sonucu ne zaman cikcak belli degil. Merkezi aradim elimize geldigi gibi bakilio dedi internette de gorursunuz dedi. E herhalde kanlari da bugun gonderirler bekletemezler muhtemelen. Oyle deyince dedim bekliim o zamandisikartal87 canim sen napicaksin peki pazartesiyi mi beklicen canim yaa heyecan yaptik valla sende hayirli guzel haberler ver bize hadi be nolur
14 subat canim benim 13 subatta koyu iki czgi gordum 14 subatta cizgi acilmisti
Aradim cnm makine bozulmus merkeze gondermisler. Merkezi aradim sonra elimize geldigi gibi inceleriz dediler. Internetten gorunur mu dedim. Gorunur dedilercanım tesadüfi gördüm yazını boşuna bekliyorun bazı hastaneler internet ortamından hcg sonucunu yazmıyorlar benimde başıma gelmişti bi ara istersen ben arayıp zar zor öğrenmiştim cuma ve mesai saatleri bitiyor diye söylemişti gelip alın diyorlar
anladım cnm bol şansAradim cnm makine bozulmus merkeze gondermisler. Merkezi aradim sonra elimize geldigi gibi inceleriz dediler. Internetten gorunur mu dedim. Gorunur dediler
Bekliorum bakalim herhalde yarin belli olur kani bekletemezler ellerinde herhalde
ayy duygulandırdın benii :) çok teşekkürler amin inşallah Rabb im herkese bu duyguyu yaşatsın :)seni uzaktan takipteyim hergün baktım adet olduğunda yeni bir aya başladığında... çok mutlu oldum beklediğin haberi almana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
13 şubatta koyu çizgiydi benim ama hamile miyim diye düşünüyoduk yaa meğer yumurtluyormuşum da biz bilmeden değerlendirdik işte önceki günü o günü ve ertesi günü :)) 14 yada 15 şubatta çatlamıştı yumurtam :)
14 subat canim benim 13 subatta koyu iki czgi gordum 14 subatta cizgi acilmisti
Sağolun kızlarayy duygulandırdın benii :) çok teşekkürler amin inşallah Rabb im herkese bu duyguyu yaşatsın :)
13 şubatta koyu çizgiydi benim ama hamile miyim diye düşünüyoduk yaa meğer yumurtluyormuşum da biz bilmeden değerlendirdik işte önceki günü o günü ve ertesi günü :)) 14 yada 15 şubatta çatlamıştı yumurtam :)
Allah tan ümit kesilmez test yapmaya devam et sen :)) sen de hayırlı haberler ver bize :))Sağolun kızlarozaman ben hamile değilim benimde 15 şubat..
Olsun siz hamile kaldınızya hiç üzülmedim inanıngelsin bebişlerrr
Benimde belli degil daha ama kan testi sonuclari yarin cikar herhalde ariza varmis makinedeSağolun kızlarozaman ben hamile değilim benimde 15 şubat..
Olsun siz hamile kaldınızya hiç üzülmedim inanıngelsin bebişlerrr
hangi testi kullandın silik çıkan canımBenimde belli degil daha ama kan testi sonuclari yarin cikar herhalde ariza varmis makinede
Allah tan ümit kesilmez test yapmaya devam et sen :)) sen de hayırlı haberler ver bize :))
Hayırlısı canım.olmasa iki testtede çizgi çıkmazdıBenimde belli degil daha ama kan testi sonuclari yarin cikar herhalde ariza varmis makinede
Aksama bidaha denicem bakalimHayırlısı canım.olmasa iki testtede çizgi çıkmazdı
Benim bana umudum yokhayaller öbür aya
Ay aksama da gorurs inanirim artik yanlis oluo gibime gelio :)
Hayırlısı canımAy aksama da gorurs inanirim artik yanlis oluo gibime gelio :)
Certaine güveniyorum.başka testler pozitif verirken.o negatif veriyo..hep de doğru çıkıyomeraba kızlar benim adetimde bugünle beraber 7 gün geçti dün sabah test yaptım negatif çıktı certain marka güvenilir mi hamileler hangi markayla öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Canimcimmmmmm nasil sevindim anlatamam gözümden yas geldi resmen allaha Şükurler olsun rabbim sonun da nasip etti saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallahhKIZZZLAAARRR GÜNAAYYDIIIINN İÇİM İÇİME SIĞMIYOOORRRR
HAMİLEEEYİİİİMMMMMMM RABB'İME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUUNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
disikartal87 AnaPatron @sihirlilambacini @sweetdreams1985 @VuslatimLee @ruzgargullu masalolsunnn vee yazamadıklarıııııııımmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!
üstteki ovulasyon
ortadaki normal gebelik
alttaki erken gebelik
He anladim canim çünkü devlette verdin mi öğleden sonra çıkıyo ama özelde verdin mi 1 saate çıkıyor olsun seb onu takma boşver düşünme bile kötü çıkacak falan diyeadette verdim canım ya onun sonucu farklı yerden geliyormuş bnce beni salladılar çünkü sistemleri bozuktu 1,5 saat sonra aldım zaten sonucumu normalden falan filan uydurdular :)))
canım peki bebetıme güvenilir miCertaine güveniyorum.başka testler pozitif verirken.o negatif veriyo..hep de doğru çıkıyohamile olmuyorum yani
Onu bir kere kullandım canım.doğru sonucu vermişti ama güven konusunda yorum yapamam.sonuçta 1 kere kullanmışımcanım peki bebetıme güvenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?