Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

disikartal87 canim sen napicaksin peki pazartesiyi mi beklicen canim yaa heyecan yaptik valla sende hayirli guzel haberler ver bize hadi be nolur
Bakalim test sonucu ne zaman cikcak belli degil. Merkezi aradim elimize geldigi gibi bakilio dedi internette de gorursunuz dedi. E herhalde kanlari da bugun gonderirler bekletemezler muhtemelen. Oyle deyince dedim bekliim o zaman

Aradim cnm makine bozulmus merkeze gondermisler. Merkezi aradim sonra elimize geldigi gibi inceleriz dediler. Internetten gorunur mu dedim. Gorunur dediler
Bekliorum bakalim herhalde yarin belli olur kani bekletemezler ellerinde herhalde

Aradim cnm makine bozulmus merkeze gondermisler. Merkezi aradim sonra elimize geldigi gibi inceleriz dediler. Internetten gorunur mu dedim. Gorunur dediler
Bekliorum bakalim herhalde yarin belli olur kani bekletemezler ellerinde herhalde
anladım cnm bol şans

seni uzaktan takipteyim hergün baktım adet olduğunda yeni bir aya başladığında... çok mutlu oldum beklediğin haberi almana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
ayy duygulandırdın benii :) çok teşekkürler amin inşallah Rabb im herkese bu duyguyu yaşatsın :)

bhchrk disikartal87 kızlar sizin yumurtlama günü şubat kaçtı.
13 şubatta koyu çizgiydi benim ama hamile miyim diye düşünüyoduk yaa meğer yumurtluyormuşum da biz bilmeden değerlendirdik işte önceki günü o günü ve ertesi günü :)) 14 yada 15 şubatta çatlamıştı yumurtam :)

14 subat canim benim 13 subatta koyu iki czgi gordum 14 subatta cizgi acilmisti
Sağolun kızlar ozaman ben hamile değilim benimde 15 şubat..
Olsun siz hamile kaldınızya hiç üzülmedim inanın gelsin bebişlerrr

meraba kızlar benim adetimde bugünle beraber 7 gün geçti dün sabah test yaptım negatif çıktı certain marka güvenilir mi hamileler hangi markayla öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim

meraba kızlar benim adetimde bugünle beraber 7 gün geçti dün sabah test yaptım negatif çıktı certain marka güvenilir mi hamileler hangi markayla öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Certaine güveniyorum.başka testler pozitif verirken.o negatif veriyo..hep de doğru çıkıyo hamile olmuyorum yani

Canimcimmmmmm nasil sevindim anlatamam gözümden yas geldi resmen allaha Şükurler olsun rabbim sonun da nasip etti saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallahh

adette verdim canım ya onun sonucu farklı yerden geliyormuş bnce beni salladılar çünkü sistemleri bozuktu 1,5 saat sonra aldım zaten sonucumu normalden falan filan uydurdular :)))
He anladim canim çünkü devlette verdin mi öğleden sonra çıkıyo ama özelde verdin mi 1 saate çıkıyor olsun seb onu takma boşver düşünme bile kötü çıkacak falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…