- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Vuruldugum gün sol tarafımda çok batma oldu sağ da bişey olmadı pek akıntı da geldi yanılmıyorsam çatladı inşallah olur bu ayçatlama iğnesi olunca hemen çatlıyor mu yumurta? onu bilmiyorum ki?
Canım ben dün rahatsızlandı sol kasığımda 2 gündür sancı vardı devlete acile gittim saat 5 ten sonra direkt gebelik diye demedim ağrım var sol kasığımda ama gebeliktende şüphe ediyorum başka bişeyde olabilir dedim. Ücret vermedim beta 0,2 çıktı adete 8 gün var idrar yollarında da çok az iltihab varmış ondan kasığın ağrıyor olabilir dedi ama benim ağrım şiddetli tani adım atarken bile canım Yanıyor öyle bişeyGidemem param kalmadı.devlete gitmek istemiyorum çünkü yapmazlar
seni üzmek istemem ama yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyorVuruldugum gün sol tarafımda çok batma oldu sağ da bişey olmadı pek akıntı da geldi yanılmıyorsam çatladı inşallah olur bu ay
git devlete hastayım röntgen çektircem hamilelik şüphem var.. test istiyorum hamileysem ona göre röntgen çektirmicem de
vala güzel bi duyguymuş :) heleki uyanınca birine daha günaydın demek paha biçilmezmiş :))) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :)
Ben devlete gittim dun grnel cerrahiye sira aldim girdim kan tahlili istiyorum dedim hamilelik ve diger hemogram ve biyokimya testleri dedim doktor yonlendirdi labratuvara.
İçimden hiç kan vermek gelmiyorCanım ben dün rahatsızlandı sol kasığımda 2 gündür sancı vardı devlete acile gittim saat 5 ten sonra direkt gebelik diye demedim ağrım var sol kasığımda ama gebeliktende şüphe ediyorum başka bişeyde olabilir dedim. Ücret vermedim beta 0,2 çıktı adete 8 gün var idrar yollarında da çok az iltihab varmış ondan kasığın ağrıyor olabilir dedi ama benim ağrım şiddetli tani adım atarken bile canım Yanıyor öyle bişey
nasıl istersen canımİçimden hiç kan vermek gelmiyor
Yarın evde yapayım tekrar hiç umudum yok
Resim atsana canım.bende emin olamadım.renk tonu var sanki ama uyduruyoda olsbilirimkızlar bat a 2 gün var bakalım yarın tekrar yapacağım silik gibi çizgi var ama tabi emin olamıyorum.
kızlar bat a 2 gün var bakalım yarın tekrar yapacağım silik gibi çizgi var ama tabi emin olamıyorum.
aayyy inşallaahhh hamişsinizdiiiirrrrrResim atsana canım.bende emin olamadım.renk tonu var sanki ama uyduruyoda olsbilirim
İnşallah canım.hakkımız da hayırlısıaayyy inşallaahhh hamişsinizdiiiirrrrr
Resim koy sendeKızlar bnmde bat a iki gün var akşam yaptım erken gebelik testi var gibi çok ince silik çizgi
Yarin sabahta dene bakalim hatta tutabilirsen tut idrarini baya bi aksamustu dene. Yine ikinci cizgi varsaa yarin dogggrrruuu doktora :)kızlar bat a 2 gün var bakalım yarın tekrar yapacağım silik gibi çizgi var ama tabi emin olamıyorum.
İnşallah hamişsindir Can'ım benim de ilk yaptığımda silik çıkmıştı ertesi gün sabah yaptım ozaman daha belirgin olmuştu 2. Çizgi. Ama benim gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim kimseye yaşatmasın bu kötü duyguyu. İsteyen herkesin kucağını Bebek'le doldursun inşallahKızlar bnmde bat a iki gün var akşam yaptım erken gebelik testi var gibi çok ince silik çizgi
kızlar bat a 2 gün var bakalım yarın tekrar yapacağım silik gibi çizgi var ama tabi emin olamıyorum.
Hadi ikinizden de haberleri alaim hayirlisiyla :)Resim atsana canım.bende emin olamadım.renk tonu var sanki ama uyduruyoda olsbilirim
Atsana fotosunu gozukur belki fotografta daKızlar bnmde bat a iki gün var akşam yaptım erken gebelik testi var gibi çok ince silik çizgi
Üstüne görmüş olabilir misin ?kızlar kırmızı kart gördüm kesinleşti , regl başladı((
gün gece kahverengi lekenme başlamıştı , dün 25. günümdü ,
bu durumda 11. gun yumurtlamış oldum , o zman 14 - 15 günler gelen lekenmeler neydi ve ovulasyonda çift cizgi?
neden erken adet oldugumu anlamdım
Canim sen topuk tikirsi falan onlarin oldugu donemdensin demi ismin tanidik geldi cunku..ayy canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi Allahin izniyle tekrar hamile kalorain ve sapasaglam bi sekilde dogum yapip bebisini kucagina alirain amin...İnşallah hamişsindir Can'ım benim de ilk yaptığımda silik çıkmıştı ertesi gün sabah yaptım ozaman daha belirgin olmuştu 2. Çizgi. Ama benim gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim kimseye yaşatmasın bu kötü duyguyu. İsteyen herkesin kucağını Bebek'le doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?