Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin inşallah canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda sende hamile kalırsın

Kizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu

Eklentiler

• 20160226_081245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 20160226_081328.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66
Canim sen topuk tikirsi falan onlarin oldugu donemdensin demi ismin tanidik geldi cunku..ayy canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi Allahin izniyle tekrar hamile kalorain ve sapasaglam bi sekilde dogum yapip bebisini kucagina alirain amin...
Evet Can'ım onlarlaydım ben. Çok tşk ederim Can'ım amin inşallah rabbim Herkese yaşatsın annelik duygusunu

Kizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu
hamilesin demek :))) doğğru doktoraaa kanına da baktır ) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

bende 0,2 yi duyunca üzüldüm bu ay çok özen göstermiştim ilişik zamanlarına ovulasyon testi yapmıştım ama olmayınca olmuyo bakacam ilerleyen günlerde beta yükselir mi diye ( inş seninki olurr
hayırlısı olsun canım beniimm moral bozmak yok yılmak yok sakın bak :)) Rabb imin kararlaştırdığı bir gün var içini ferah tut :)

Tebrikler Can'ım hamişsin çok sevindim senin adına foto da bile belli olduğuna göre kesin hamilesin birde reglin 7 gün geçmiş rabbim hayırlı sağlıklıbit şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

ay canım öyle mi diyosun :)

inşallah hepiniz en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız bir test daha yapsam mı kan vermeden kızlar emin olamıyorum ya

inşallah hepiniz en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız bir test daha yapsam mı kan vermeden kızlar emin olamıyorum ya
Amin tatlım. İstersen evde varsa yap tekrar ama mutlaka doktora git bugün kan testi yaptır ve doktor sana ilaç verecektir bebiş için Erken'den gidip al ilaçlarını başla hemen içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…