- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Canım gözükmüyor ki telefondaResim koy sende
Amin inşallah canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda sende hamile kalırsınİnşallah hamişsindir Can'ım benim de ilk yaptığımda silik çıkmıştı ertesi gün sabah yaptım ozaman daha belirgin olmuştu 2. Çizgi. Ama benim gebeliğim düşükle sonuçlandı rabbim kimseye yaşatmasın bu kötü duyguyu. İsteyen herkesin kucağını Bebek'le doldursun inşallah
bende 0,2 yi duyunca üzüldüm bu ay çok özen göstermiştim ilişik zamanlarına ovulasyon testi yapmıştım ama olmayınca olmuyo bakacam ilerleyen günlerde beta yükselir mi diyeİçimden hiç kan vermek gelmiyor
Yarın evde yapayım tekrar hiç umudum yok
Yok canım gözükmüyorAtsana fotosunu gozukur belki fotografta da
canım hangi marka test yaptınKızlar bnmde bat a iki gün var akşam yaptım erken gebelik testi var gibi çok ince silik çizgi
Gruyorum ben silik cizgi :)Kizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu
Evet Can'ım onlarlaydım ben. Çok tşk ederim Can'ım amin inşallah rabbim Herkese yaşatsın annelik duygusunuCanim sen topuk tikirsi falan onlarin oldugu donemdensin demi ismin tanidik geldi cunku..ayy canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi Allahin izniyle tekrar hamile kalorain ve sapasaglam bi sekilde dogum yapip bebisini kucagina alirain amin...
hamilesin demek :))) doğğru doktoraaa kanına da baktırKizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu
hayırlısı olsun canım beniimm moral bozmak yok yılmak yok sakın bak :)) Rabb imin kararlaştırdığı bir gün var içini ferah tut :)bende 0,2 yi duyunca üzüldüm bu ay çok özen göstermiştim ilişik zamanlarına ovulasyon testi yapmıştım ama olmayınca olmuyo bakacam ilerleyen günlerde beta yükselir mi diye( inş seninki olurr
Resim atsana canım.bende emin olamadım.renk tonu var sanki ama uyduruyoda olsbilirim
regl gününü bekleyeceğim boşuna hayal kırklığı yaşamayım tekrar atacağım testi dünkünüYarin sabahta dene bakalim hatta tutabilirsen tut idrarini baya bi aksamustu dene. Yine ikinci cizgi varsaa yarin dogggrrruuu doktora :)
Tebrikler Can'ım hamişsin çok sevindim senin adına foto da bile belli olduğuna göre kesin hamilesin birde reglin 7 gün geçmiş rabbim hayırlı sağlıklıbit şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu
dur kız heyecanlandırma beni bekleyim 2 gün daha test almaya korkuyorum ya..
bence dayanamayıp gidip test alıcaksın bu akşam ve yarın sabah yapıcaksındur kız heyecanlandırma beni bekleyim 2 gün daha test almaya korkuyorum ya..
ya gerçekten mi :)Gruyorum ben silik cizgi :)
ay canım öyle mi diyosun :)hamilesin demek :))) doğğru doktoraaa kanına da baktır) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
hayırlısı olsun canım beniimm moral bozmak yok yılmak yok sakın bak :)) Rabb imin kararlaştırdığı bir gün var içini ferah tut :)
ay kızlar çok heycanlandım inşallah canım benim :)Tebrikler Can'ım hamişsin çok sevindim senin adına foto da bile belli olduğuna göre kesin hamilesin birde reglin 7 gün geçmiş rabbim hayırlı sağlıklıbit şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin tatlım. İstersen evde varsa yap tekrar ama mutlaka doktora git bugün kan testi yaptır ve doktor sana ilaç verecektir bebiş için Erken'den gidip al ilaçlarını başla hemen içmeyeinşallah hepiniz en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız bir test daha yapsam mı kan vermeden kızlar emin olamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?