Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar dun alsam gec saattevyaptigim test daha korltuumdsn gidipbyenisini alamadim biraz gorunur gibi ama fely marka

Eklentiler

• IMG_20160225_222431.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20160225_222451.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 67
Yok canım moralimi Bozmuyorum herşeyin hayırlısı :) demekki doğru zamanda değil. Önünüzdeki ay eşimle gideyim doktora diye düşünüyorum. Benim tetkiklerim yapılmıştı kan ve idrar tahlilleri bi sıkıntı çıkmadı rahimde de bi sorun yok dedi. Sadece prolaktin hormonuna bakılmadı. Şimdi gittiğimde doktor öncelikle olarak ne yapar canım klomen ilaç falan mı veriri yoksa eşimi muayene eder mi??

Bir bakin ben yayel mi goruyorum

Eklentiler

• IMG_20160225_222604.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20160225_222451.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 81
D
Dur bakalim devami gelcek mi

Amin tatlım. İstersen evde varsa yap tekrar ama mutlaka doktora git bugün kan testi yaptır ve doktor sana ilaç verecektir bebiş için Erken'den gidip al ilaçlarını başla hemen içmeye
öyle yapacam tatlım ama şimdi iş yerindeyim yarın sabah yapmayı düşünüyorum

prolaktine de baktir bence onda problem olmazsa esine baktir hemen ilac kullanma bana kalirsa :))

eveeeeetttt hamiiiişiiiiiiiiimmm çok şükür Rabb ime :)) çok sağol canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Canim cok ama cokk sevindimmmmm rabbim saglilla kucagina almayi nasip etsin. Sirf gecen ayki 1 subatcilari merak ettigim icin girip bakiim dedim iyi ki girmisim cok guzel bi haber almis oldum

Canim cok ama cokk sevindimmmmm rabbim saglilla kucagina almayi nasip etsin. Sirf gecen ayki 1 subatcilari merak ettigim icin girip bakiim dedim iyi ki girmisim cok guzel bi haber almis oldum
çok sağol canım benim Allah razı olsun :))

Bende 1 subatcilardandim amaaa :) bende hamileyim :)))) 18.97 beta adet yarin veya pazar normalde. Dun yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…