Yok canım moralimi Bozmuyorum herşeyin hayırlısı :) demekki doğru zamanda değil. Önünüzdeki ay eşimle gideyim doktora diye düşünüyorum. Benim tetkiklerim yapılmıştı kan ve idrar tahlilleri bi sıkıntı çıkmadı rahimde de bi sorun yok dedi. Sadece prolaktin hormonuna bakılmadı. Şimdi gittiğimde doktor öncelikle olarak ne yapar canım klomen ilaç falan mı veriri yoksa eşimi muayene eder mi??hamilesin demek :))) doğğru doktoraaa kanına da baktır) Rabb im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
hayırlısı olsun canım beniimm moral bozmak yok yılmak yok sakın bak :)) Rabb imin kararlaştırdığı bir gün var içini ferah tut :)
eveeeeetttt hamiiiişiiiiiiiiimmm çok şükür Rabb ime :)) çok sağol canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
biri kötü çıkmış başka atayım dur.Kizlar dun alsam gec saattevyaptigim test daha korltuumdsn gidipbyenisini alamadim biraz gorunur gibi ama fely marka
Dur bakalim devami gelcek mikızlar kırmızı kart gördüm kesinleşti , regl başladı((
gün gece kahverengi lekenme başlamıştı , dün 25. günümdü ,
bu durumda 11. gun yumurtlamış oldum , o zman 14 - 15 günler gelen lekenmeler neydi ve ovulasyonda çift cizgi?
neden erken adet oldugumu anlamdım
Hamilesin demek oluo :)Kizlar lutfen yardimci olun adetim 7 gun gecti dun aksam bebetime gebelik testi yaptim cok silikti fotoda gorebiliyor musunuz ne demek sizce bu
öyle yapacam tatlım ama şimdi iş yerindeyim yarın sabah yapmayı düşünüyorumAmin tatlım. İstersen evde varsa yap tekrar ama mutlaka doktora git bugün kan testi yaptır ve doktor sana ilaç verecektir bebiş için Erken'den gidip al ilaçlarını başla hemen içmeye
Ama 8 gun var demedin mi sen daha. Erken oldugu icin dusuk cikmis olamaz mibende 0,2 yi duyunca üzüldüm bu ay çok özen göstermiştim ilişik zamanlarına ovulasyon testi yapmıştım ama olmayınca olmuyo bakacam ilerleyen günlerde beta yükselir mi diye( inş seninki olurr
prolaktine de baktir bence onda problem olmazsa esine baktir hemen ilac kullanma bana kalirsa :))Yok canım moralimi Bozmuyorum herşeyin hayırlısı :) demekki doğru zamanda değil. Önünüzdeki ay eşimle gideyim doktora diye düşünüyorum. Benim tetkiklerim yapılmıştı kan ve idrar tahlilleri bi sıkıntı çıkmadı rahimde de bi sorun yok dedi. Sadece prolaktin hormonuna bakılmadı. Şimdi gittiğimde doktor öncelikle olarak ne yapar canım klomen ilaç falan mı veriri yoksa eşimi muayene eder mi??
Evet sabah aç karnına yap sabaha kadar tuvalete kalkma belli olur zaten yarın sabahöyle yapacam tatlım ama şimdi iş yerindeyim yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Canım normalde iğneden 36 saat sonra ilişki veriyor doktorlar doktor önerdi zaten onu biliyorumseni üzmek istemem ama yumurta çatladıktan sonra en fazla 24 saat yaşıyor
inşallah canım benim sende yeni hamişsin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah :)Hamilesin demek oluo :)
eveeeeetttt hamiiiişiiiiiiiiimmm çok şükür Rabb ime :)) çok sağol canım Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Sen emin ol hemeeeen doktora kos. Benim seninkinden daha silik cikti dun. Hemen gittim kan verdim 18.97 cikti. Hadi hemen kos seeeennninşallah hepiniz en yakın zamanda hamilelik haberi alırsınız bir test daha yapsam mı kan vermeden kızlar emin olamıyorum ya
ay canım keşke hemen koşabilsem çalışıyorum ama birazdan yarım saatliğine kaçacam :)Sen emin ol hemeeeen doktora kos. Benim seninkinden daha silik cikti dun. Hemen gittim kan verdim 18.97 cikti. Hadi hemen kos seeeennn
çok sağol canım benim Allah razı olsun :))Canim cok ama cokk sevindimmmmmrabbim saglilla kucagina almayi nasip etsin. Sirf gecen ayki 1 subatcilari merak ettigim icin girip bakiim dedim iyi ki girmisim cok guzel bi haber almis oldum
Bende 1 subatcilardandim amaaa :) bende hamileyim :)))) 18.97 beta adet yarin veya pazar normalde. Dun yaptirdimCanim cok ama cokk sevindimmmmmrabbim saglilla kucagina almayi nasip etsin. Sirf gecen ayki 1 subatcilari merak ettigim icin girip bakiim dedim iyi ki girmisim cok guzel bi haber almis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?