Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

prolaktine de baktir bence onda problem olmazsa esine baktir hemen ilac kullanma bana kalirsa :))
banada öylesi mantıklı geliyo hemen hormon almak istemiyorum.. önce prolaktine baktırıp sonra eşimle ilgili bi sıkıntı varmı ona baksınlar çünkü bende adet düzeni yumurtlama düzeni var.. bakalım hayırlısı :)
 
Ama 8 gun var demedin mi sen daha. Erken oldugu icin dusuk cikmis olamaz mi
canım ben bu ay 12. günde ymurtladım yine yani şöyle bi hesap yaponca mart 5 te adet olacağım kan testini dün yaptırdım yanidün adete 9 gün vardı.. 27-28 günde bi regl oluyorum ona göre hesap ettim.. belki dediğin gibi ondan düşük çıktı haftaya perşembe gitcem tekrar sağlık ocağına o zaman yükselirse belli olur zaten bakalım hayırlısı :)
 
disikartal87 ayyy supersinizzzz bi cayegem bi de sweetdreams kaldi desenize cok sevindim taze hamisler harikaa haberler bunlarrrrrr rabbimsaglikla kucagina almayi nasip etsin
evet canım aynen ben ve @ceyagem kaldık.. bende dün kan aldırdım kasık sanımdan dolayı beta 0.2 çıktı adete 9 gün vardı.. artık ilerleyen günlerde belli olacak benimki.. zaten bizde hamiş olursak çok bereketli bi ay olacak :))
 
dun beyaz yogun bir akintim vardi ama bu gun yok ovulasyon testi alip yapiyim dedim ama eczanede kalmamis merak merak oldurucek beni
 
Kızlar bu dünkü ovu testim adete bugünü saymazsak 4 gün var elimde 1 tane daha ovu testim var yapsam mi acaba
 

Eklentiler

  • 20160225_155716.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 56
merhaba benim de adetim hep 28 günde bir olur şaşmazdı geçen ay 25 ocakta hastalandım bu ay 22sinde olmam gerekiyordu fakat olmadım. yani 4 gün geçmiş oluyor akşamdan beri bi kasık ağrım var dün gece ümidimi kestim yattım kesiln hastalanıyorum diye sabah da ağrı falan kalmamış şimdi sadece hafif bi ağrı hissediyorum başka tek bir belirti bile yok önceden hastalanacağım zaman mutlaka ilaç almak zorunda kalırdım 1 saat içinde şiddetlenirdi ağrım ama şuan tek düze hafif devam ediyor sizce ne zaman test yaapmalıyım ve hamile olabilir miyim ?
 
canım bende senin durumdayım 7gün geçti testte çok silik çıktı bence test yap
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…