- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
ay canım keşke hemen koşabilsem çalışıyorum ama birazdan yarım saatliğine kaçacam :)
benim ki özel sektör tatlım ama ilk fırsatta gidip yaptıracam :)Bende calisiorum kamuda. Ama dedim ilac yazdircam die gittim hemen yaptirip geldim :)
canım dünküleri attım tekrar @ceyagem de merak etmişti en kısa sürede yenisini alı yapacağım şuan işteyim :)çok sağol canım benim Allah razı olsun :))
çok sağol canım beniimm :)bhchrk tatlım sende yeni hamişsin sanırım sağlıkla kucağına al inşallah :)
Ya biri koyu cikmis ama aydinlik olanda sanki cok az bisey var ama dedim ya senin gordugunle fotoda cikan farkli oluo sen en kisa zamanda hemen yap bakalim nasil cikcakcanım dünküleri attım tekrar @ceyagem de merak etmişti en kısa sürede yenisini alı yapacağım şuan işteyim :)
Amin cnm amiiinn Allah herkese nasip etsin insallahdisikartal87 ayyy supersinizzzz bi cayegem bi de sweetdreams kaldi desenize cok sevindim taze hamisler harikaa haberler bunlarrrrrr rabbimsaglikla kucagina almayi nasip etsin
çok sağol canım beniimm :)
banada öylesi mantıklı geliyo hemen hormon almak istemiyorum.. önce prolaktine baktırıp sonra eşimle ilgili bi sıkıntı varmı ona baksınlar çünkü bende adet düzeni yumurtlama düzeni var.. bakalım hayırlısı :)prolaktine de baktir bence onda problem olmazsa esine baktir hemen ilac kullanma bana kalirsa :))
yapacağım canım senin kasıkların ağrın varmı şunadaYa biri koyu cikmis ama aydinlik olanda sanki cok az bisey var ama dedim ya senin gordugunle fotoda cikan farkli oluo sen en kisa zamanda hemen yap bakalim nasil cikcak
canım ben bu ay 12. günde ymurtladım yine yani şöyle bi hesap yaponca mart 5 te adet olacağım kan testini dün yaptırdım yanidün adete 9 gün vardı.. 27-28 günde bi regl oluyorum ona göre hesap ettim.. belki dediğin gibi ondan düşük çıktı haftaya perşembe gitcem tekrar sağlık ocağına o zaman yükselirse belli olur zaten bakalım hayırlısı :)Ama 8 gun var demedin mi sen daha. Erken oldugu icin dusuk cikmis olamaz mi
amin inşallah Allah razı olsun Rabb im isteyen herkese nasip etsin dualarımız sizinle :)Tebrikler sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah bizim için de dualarınızı eksik etmeyin...
evet canım aynen ben ve @ceyagem kaldık.. bende dün kan aldırdım kasık sanımdan dolayı beta 0.2 çıktı adete 9 gün vardı.. artık ilerleyen günlerde belli olacak benimki.. zaten bizde hamiş olursak çok bereketli bi ay olacak :))disikartal87 ayyy supersinizzzz bi cayegem bi de sweetdreams kaldi desenize cok sevindim taze hamisler harikaa haberler bunlarrrrrr rabbimsaglikla kucagina almayi nasip etsin
Hemde nasil kramp gibi kasilio ara ara amayapacağım canım senin kasıkların ağrın varmı şunada
dun beyaz yogun bir akintim vardi ama bu gun yok ovulasyon testi alip yapiyim dedim ama eczanede kalmamis merak merak oldurucek beniben yumurtladiktan 10 gun sonra test yaptim silik cizgi gordum yani bu gun :)) ayin 13-14unde yumurtladim.. sen de bikac gun daha bekle bence :))
cok sagooll amin insallah canim :)) Rabb im isteyen herkese nasip etsin :))
ben pazartesi idrar tesi yaptim bisiy cikmadi ama aksaminda kan testi yaptirdim 3.2 cikti.. supheli gebelik dedi doktor.. sonra ilk defa bu sabah ikinci cizgiyi gordum idrarda... once kanda yukseliyo sonra idrara geciyo bi baktir istersen 0 olmadikca umut vardir her zaman
bekle bence 4-5gun sonra tekrar baktir) b3nim cikan sonuclari goz onune al )
Hamile olup olmadığını öğrenmek içinmi yaptın ovu testini Can'ım ?Kızlar bu dünkü ovu testim adete bugünü saymazsak 4 gün var elimde 1 tane daha ovu testim var yapsam mi acaba
canım bende senin durumdayım 7gün geçti testte çok silik çıktı bence test yapmerhaba benim de adetim hep 28 günde bir olur şaşmazdı geçen ay 25 ocakta hastalandım bu ay 22sinde olmam gerekiyordu fakat olmadım. yani 4 gün geçmiş oluyor akşamdan beri bi kasık ağrım var dün gece ümidimi kestim yattım kesiln hastalanıyorum diye sabah da ağrı falan kalmamış şimdi sadece hafif bi ağrı hissediyorum başka tek bir belirti bile yok önceden hastalanacağım zaman mutlaka ilaç almak zorunda kalırdım 1 saat içinde şiddetlenirdi ağrım ama şuan tek düze hafif devam ediyor sizce ne zaman test yaapmalıyım ve hamile olabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?