Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence daha once adet gecikmen olmadiysa kesinlikle hemn test yapmalisin

bhchrk canım senin yumurtladıktan 10 gün sonra yaptığın test erken gebelik testi miydi yoksa normal test mi markası ne ??
ilk çift çizgiyi gördüğüm test normal gebelik testiydi markası miratech.. ertesi sabah hem ovu(sente marka) hem normal(miratech marka) hem de erken gebelik testi(certain marka) yaptım üçü de gösterdi gebeliği ama birşey diyeyim mi gebelik testleri arasında herhangi bi renk ton farklılığı yoktu yani erken gebelik testi daha koyu değildi erkeni boşver normal gebelik testi yap 5 dk bekle sonra bize göndeeerr hayırlı haberlerle gel :)

tamam canım bugün erken inşallah pazar veya pazartesi gibi yaparım o zaman ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyo :)

kızlar hani bugun benim regli günümdü ya hani
göğüslerim regliden 2 gün önce iner ağrısı falan kesilir ama dahada kudurdular çok acıyorlar.
az önce wcye gittim sütlü kahve akıntı gelmiş ama gerisi yok.

çarşamba günü kan vermiştim perşembe günü almıştım ebe hemşirede 0.100 değerini negatif ama adet olmazsan 1 hafta sonra gel demişti.

yükselenler oluyomuş anladığım kadarıyla. nette de, k.k.de de araştırdım 0.100 çıkıp 5-10 gün sonra yaptırıp değeri yükselenler olmuş geç döllenmeymiş.

ebe de öyle demişti. en son ilişkimizde geçen hafta cumartesi,pazar ve salı günü oldu. hadi o gün kalmış olsam disek ortalama 7 gün olmuş. ayrıca geçen hafta cumartesi göğüslerim kasıklarım ağrımaya başlamıştı yumurtama işaretimiydi o ?

Vuruldugum gün sol tarafımda çok batma oldu sağ da bişey olmadı pek akıntı da geldi yanılmıyorsam çatladı inşallah olur bu ay
Canim bende yarin igne olucam dr bana igne olduktan tam 36. Saatte iliski olmasi gerekiyor bi kere olsa yeterli dedi zaten spermler 72 saat canli kalabiliyormus vucutta 3 saattende bisey olmaz insallah tutmustur

bende dün kan verdin sol kasıkta aşırı sancım vardı ve beta 0.2 çıktı adetime daha 9 dün var doktor 4 veya 5 gün sonra yine kan ver dedi ama ben çok ümitli değilim yani olursa o zaman daha fazla sevinirim.. demek başta çok düşük çıkıp yükselenler oluyormuymuş ?? ben nadiren oluyo zannettim..

pazartesi yap acele etme
canım sen yumurtlamanin 10. gününde mi gördün çift çizgiyi. benim dün sekizinci gündü negatif çıktı. dün aksama kadar göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti dışında belirtir yoktu. akşam sağ kasigim ağrıdı ve hareket ettikçe batismalar oldu. yumurtlama dönemindeki ağrıya benziyor. bugünde ara ara devam ediyor. Göğüs uçlarında karıncalanmama gibi hisler var. bat 28 29 Şubat. yarın sabah test yapsam çıkarmı ki. 19. gün oluyor yumurlamanin üstüne

oluyormuş burda çok konu açmışlar ama çok ümitlenmemek lazım tabi. sen yine yaptır olmazsan inşallah yükselir. bi arkadaşımında geç döllenmişti değerini bilmiyorum ama 22 gün geriden gelmiş bebek. allahın işi her şey olabilir.

10. günde gördüm evet canım bence biraz daha bekle.. belirtilerin hamilelik gibi ama rahatlıyım dersen kanına bi baktır

Dedigin gibi 7 gun erken oldugu icin cikmamis olabilir
Bende eger adetin gelmezse yarin bi daha git 2 gunde bir ikiye.katliomus ya deger yukselme varsa ordan da anlarsin zaten

ben yumurtlama günümü bildiğim için öyle bi ihtimal vermiyorum geç döllenme gibi hayırlısı artık...

tamam canım bugün erken inşallah pazar veya pazartesi gibi yaparım o zaman ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyo :)
senin ovudan kac gun geli canim benim 8 gunum ama dun erken gebelik testi yapmistim negatif idi ben adet gecikmesi olsun ozaman yaparim ben gec yumurtladim adetim geciksin ozaman yaparim garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…