Bence daha once adet gecikmen olmadiysa kesinlikle hemn test yapmalisinmerhaba benim de adetim hep 28 günde bir olur şaşmazdı geçen ay 25 ocakta hastalandım bu ay 22sinde olmam gerekiyordu fakat olmadım. yani 4 gün geçmiş oluyor akşamdan beri bi kasık ağrım var dün gece ümidimi kestim yattım kesiln hastalanıyorum diye sabah da ağrı falan kalmamış şimdi sadece hafif bi ağrı hissediyorum başka tek bir belirti bile yok önceden hastalanacağım zaman mutlaka ilaç almak zorunda kalırdım 1 saat içinde şiddetlenirdi ağrım ama şuan tek düze hafif devam ediyor sizce ne zaman test yaapmalıyım ve hamile olabilir miyim ?
Bence daha once adet gecikmen olmadiysa kesinlikle hemn test yapmalisin
ilk çift çizgiyi gördüğüm test normal gebelik testiydi markası miratech.. ertesi sabah hem ovu(sente marka) hem normal(miratech marka) hem de erken gebelik testi(certain marka) yaptımbhchrk canım senin yumurtladıktan 10 gün sonra yaptığın test erken gebelik testi miydi yoksa normal test mi markası ne ??
tamam canım bugün erken inşallah pazar veya pazartesi gibi yaparım o zaman ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyo :)ilk çift çizgiyi gördüğüm test normal gebelik testiydi markası miratech.. ertesi sabah hem ovu(sente marka) hem normal(miratech marka) hem de erken gebelik testi(certain marka) yaptımüçü de gösterdi gebeliği ama birşey diyeyim mi gebelik testleri arasında herhangi bi renk ton farklılığı yoktu yani erken gebelik testi daha koyu değildi erkeni boşver normal gebelik testi yap 5 dk bekle sonra bize göndeeerr hayırlı haberlerle gel :)
pazartesi yap acele etmetamam canım bugün erken inşallah pazar veya pazartesi gibi yaparım o zaman ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyo :)
tamam canım :)pazartesi yap acele etme
Canim bende yarin igne olucam dr bana igne olduktan tam 36. Saatte iliski olmasi gerekiyor bi kere olsa yeterli dedi zaten spermler 72 saat canli kalabiliyormus vucutta 3 saattende bisey olmaz insallah tutmusturVuruldugum gün sol tarafımda çok batma oldu sağ da bişey olmadı pek akıntı da geldi yanılmıyorsam çatladı inşallah olur bu ay
Hamile olup olmadığını öğrenmek içinmi yaptın ovu testini Can'ım ?[/QUO kimisinde adete yakın 2 çizgi biraz dahada olsa koyu çıkıyorMuş yani gebe olanlarda bende deniyim dedim benimde böyle çıktı sonra gebelik. Testi yaptım silik çizgi çıktı ama merak ettim ovu testi koyulasmismidir iyice die.
bende dün kan verdin sol kasıkta aşırı sancım vardı ve beta 0.2 çıktı adetime daha 9 dün var doktor 4 veya 5 gün sonra yine kan ver dedi ama ben çok ümitli değilim yani olursa o zaman daha fazla sevinirim.. demek başta çok düşük çıkıp yükselenler oluyormuymuş ?? ben nadiren oluyo zannettim..kızlar hani bugun benim regli günümdü ya hani
göğüslerim regliden 2 gün önce iner ağrısı falan kesilir ama dahada kudurdular çok acıyorlar.
az önce wcye gittim sütlü kahve akıntı gelmiş ama gerisi yok.
çarşamba günü kan vermiştim perşembe günü almıştım ebe hemşirede 0.100 değerini negatif ama adet olmazsan 1 hafta sonra gel demişti.
yükselenler oluyomuş anladığım kadarıyla. nette de, k.k.de de araştırdım 0.100 çıkıp 5-10 gün sonra yaptırıp değeri yükselenler olmuş geç döllenmeymiş.
ebe de öyle demişti. en son ilişkimizde geçen hafta cumartesi,pazar ve salı günü oldu. hadi o gün kalmış olsam disek ortalama 7 gün olmuş. ayrıca geçen hafta cumartesi göğüslerim kasıklarım ağrımaya başlamıştı yumurtama işaretimiydi o ?
canım sen yumurtlamanin 10. gününde mi gördün çift çizgiyi. benim dün sekizinci gündü negatif çıktı. dün aksama kadar göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti dışında belirtir yoktu. akşam sağ kasigim ağrıdı ve hareket ettikçe batismalar oldu. yumurtlama dönemindeki ağrıya benziyor. bugünde ara ara devam ediyor. Göğüs uçlarında karıncalanmama gibi hisler var. bat 28 29 Şubat. yarın sabah test yapsam çıkarmı ki. 19. gün oluyor yumurlamanin üstünepazartesi yap acele etme
10. gün diyecektim 19 demişimpazartesi yap acele etme
oluyormuş burda çok konu açmışlar ama çok ümitlenmemek lazım tabi. sen yine yaptır olmazsan inşallah yükselir. bi arkadaşımında geç döllenmişti değerini bilmiyorum ama 22 gün geriden gelmiş bebek. allahın işi her şey olabilir.bende dün kan verdin sol kasıkta aşırı sancım vardı ve beta 0.2 çıktı adetime daha 9 dün var doktor 4 veya 5 gün sonra yine kan ver dedi ama ben çok ümitli değilim yani olursa o zaman daha fazla sevinirim.. demek başta çok düşük çıkıp yükselenler oluyormuymuş ?? ben nadiren oluyo zannettim..
10. günde gördüm evet canım bence biraz daha bekle.. belirtilerin hamilelik gibi ama rahatlıyım dersen kanına bi baktırcanım sen yumurtlamanin 10. gününde mi gördün çift çizgiyi. benim dün sekizinci gündü negatif çıktı. dün aksama kadar göğüs dolgunlugu ve hassasiyeti dışında belirtir yoktu. akşam sağ kasigim ağrıdı ve hareket ettikçe batismalar oldu. yumurtlama dönemindeki ağrıya benziyor. bugünde ara ara devam ediyor. Göğüs uçlarında karıncalanmama gibi hisler var. bat 28 29 Şubat. yarın sabah test yapsam çıkarmı ki. 19. gün oluyor yumurlamanin üstüne
Benim cizgi ciktiginda 11.gunumdu cnm. Sende o zamana kadar bekletamam canım :)
kızlar hani bugun benim regli günümdü ya hani
göğüslerim regliden 2 gün önce iner ağrısı falan kesilir ama dahada kudurdular çok acıyorlar.
az önce wcye gittim sütlü kahve akıntı gelmiş ama gerisi yok.
çarşamba günü kan vermiştim perşembe günü almıştım ebe hemşirede 0.100 değerini negatif ama adet olmazsan 1 hafta sonra gel demişti.
yükselenler oluyomuş anladığım kadarıyla. nette de, k.k.de de araştırdım 0.100 çıkıp 5-10 gün sonra yaptırıp değeri yükselenler olmuş geç döllenmeymiş.
ebe de öyle demişti. en son ilişkimizde geçen hafta cumartesi,pazar ve salı günü oldu. hadi o gün kalmış olsam disek ortalama 7 gün olmuş. ayrıca geçen hafta cumartesi göğüslerim kasıklarım ağrımaya başlamıştı yumurtama işaretimiydi o ?
ben yumurtlama günümü bildiğim için öyle bi ihtimal vermiyorum geç döllenme gibi hayırlısı artık...oluyormuş burda çok konu açmışlar ama çok ümitlenmemek lazım tabi. sen yine yaptır olmazsan inşallah yükselir. bi arkadaşımında geç döllenmişti değerini bilmiyorum ama 22 gün geriden gelmiş bebek. allahın işi her şey olabilir.
benimde bugün yumurtlamadan sonraki 8. günüm..pazartesi günü yapayım inş canım umut bağlamak istemiyorum.. sonra çok üzülüyorum..Benim cizgi ciktiginda 11.gunumdu cnm. Sende o zamana kadar bekle
senin ovudan kac gun geli canim benim 8 gunum ama dun erken gebelik testi yapmistim negatif idi ben adet gecikmesi olsun ozaman yaparim ben gec yumurtladim adetim geciksin ozaman yaparim garanti olsuntamam canım bugün erken inşallah pazar veya pazartesi gibi yaparım o zaman ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?