- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Aynen 2 gun sonra belli olur insallahbenimde bugün yumurtlamadan sonraki 8. günüm..pazartesi günü yapayım inş canım umut bağlamak istemiyorum.. sonra çok üzülüyorum..
bende bilmiyorumki yumurtlama günümü takip etmiyorum gün aşırı yaptık bu ay ama olmadı galiba napalım öbür ay gün aşırı falan olmaz ne zaman istersek onu düşünmeden olur. relax takılcazben yumurtlama günümü bildiğim için öyle bi ihtimal vermiyorum geç döllenme gibi hayırlısı artık...
çok güzel söylüyorsun bana moral vermek için sağol canım allah razı olsn... bekliyorum bende hayırlısı inş..Aynen 2 gun sonra belli olur insallah
Ama cikmasada belli olmaz adet gecmeden
bakalım kısmet :) ama sankim sökülcem gibi :) olsun bünyem rahatlasın melankoli melankoli takılıyorum valla :)Dedigin gibi 7 gun erken oldugu icin cikmamis olabilir
Bende eger adetin gelmezse yarin bi daha git 2 gunde bir ikiye.katliomus ya deger yukselme varsa ordan da anlarsin zaten
ben sente marka kullandım ama internetten verilenler daha mantıklı oluyorkızlar ,
gebe kalan arkadaşlar :) hangi marka gebelik testi kullandınır ? önümüzdeki ay için sipariş vereceğim .
ben laboquik kullanmıştım cift cizgi de yakalmıştım ama erken adet oldum 25. gün bu durumda yumurtlamam daha önce olmuş 14. günden önce yumurtlamışım bu durumda ...
önümüzdeki ay adetim biter bitmez ovulasyona başlamak istiyorum ...
testte mi sorun vardı ben de mi anlamadım
bende labqouick kullnadım yumurtlamayı çok güzel tespit ediyor ama gebelik testinden bişey anlamdım uyduruk gibi geldikızlar ,
gebe kalan arkadaşlar :) hangi marka gebelik testi kullandınır ? önümüzdeki ay için sipariş vereceğim .
ben laboquik kullanmıştım cift cizgi de yakalmıştım ama erken adet oldum 25. gün bu durumda yumurtlamam daha önce olmuş 14. günden önce yumurtlamışım bu durumda ...
Adet olursam bende ovü alıcaminşallah almam
inşallah canımm :) test yapınca gönder resminiBu arada kızlar gözlüğümü aldım ve evet hafif bişey var sanki..3 test daha aldım.önümüzdeki 3 sabah yapıcam
Resimde gözükmüyor
yumrtlamadan sonraki günden mi başlıyorsun saymaya ogün de dahilmi?Benim cizgi ciktiginda 11.gunumdu cnm. Sende o zamana kadar bekle
Ben bu ay ilk kez kullandim ve laboquick marka ovulasyon testini almistim. Ilk denemede oldu :)kızlar ,
idrarın kokuyor mu? benim öyle şuan mesela.. turuncu ve kokuyorKızlar bişey sorucam beni bi aydinlatin normalde adete 10 gün kala bende çok şişkinlik olurdu tartıda 1 kilo fazla gelirdim şimdi adete 4gun var 1 kilo vermişim 2 gündür idrarim turuncu renkte bu neden olur bilen varmı yada böyle olan korkmammi lazım bilemedim
yumrtlamadan sonraki günden mi başlıyorsun saymaya ogün de dahilmi?
idrarın kokuyor mu? benim öyle şuan mesela.. turuncu ve kokuyortest yaptın mı hiç?
Benimde ovu testlerinin yaninda gelen 6 adet gebelik testi vardi bio ile baslio adi dandik gibi duruodu ama bak gun gelmeden gosterdi :)bende labqouick kullnadım yumurtlamayı çok güzel tespit ediyor ama gebelik testinden bişey anlamdım uyduruk gibi geldi
ay bende ne ararsan varBende ne turunculuk var ne idrarda koku var :) ne bekim agrio ne goguslerim agrio . Sadece adet sancisi gini sancim var:)
Koku yok cnm sadece bariz turuncu renkte dün test yaptım 2.çizgi gölgeden biraz daha belli ama predictör tereddutteyim sen hamilemisin cnm?idrarın kokuyor mu? benim öyle şuan mesela.. turuncu ve kokuyortest yaptın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?