Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben yumurtlama günümü bildiğim için öyle bi ihtimal vermiyorum geç döllenme gibi hayırlısı artık...
bende bilmiyorumki yumurtlama günümü takip etmiyorum gün aşırı yaptık bu ay ama olmadı galiba napalım öbür ay gün aşırı falan olmaz ne zaman istersek onu düşünmeden olur. relax takılcaz

Dedigin gibi 7 gun erken oldugu icin cikmamis olabilir
Bende eger adetin gelmezse yarin bi daha git 2 gunde bir ikiye.katliomus ya deger yukselme varsa ordan da anlarsin zaten
bakalım kısmet :) ama sankim sökülcem gibi :) olsun bünyem rahatlasın melankoli melankoli takılıyorum valla :)

kızlar ,
gebe kalan arkadaşlar :) hangi marka gebelik testi kullandınır ? önümüzdeki ay için sipariş vereceğim .

ben laboquik kullanmıştım cift cizgi de yakalmıştım ama erken adet oldum 25. gün bu durumda yumurtlamam daha önce olmuş 14. günden önce yumurtlamışım bu durumda ...
önümüzdeki ay adetim biter bitmez ovulasyona başlamak istiyorum ...
testte mi sorun vardı ben de mi anlamadım

ben sente marka kullandım ama internetten verilenler daha mantıklı oluyor disikartal87 onlarla hamile kaldı ona sorabilirsin

bende labqouick kullnadım yumurtlamayı çok güzel tespit ediyor ama gebelik testinden bişey anlamdım uyduruk gibi geldi

Bu arada kızlar gözlüğümü aldım ve evet hafif bişey var sanki..3 test daha aldım.önümüzdeki 3 sabah yapıcam
Resimde gözükmüyor

Kızlar bişey sorucam beni bi aydinlatin normalde adete 10 gün kala bende çok şişkinlik olurdu tartıda 1 kilo fazla gelirdim şimdi adete 4gun var 1 kilo vermişim 2 gündür idrarim turuncu renkte bu neden olur bilen varmı yada böyle olan korkmammi lazım bilemedim

Ben bu ay ilk kez kullandim ve laboquick marka ovulasyon testini almistim. Ilk denemede oldu :)

idrarın kokuyor mu? benim öyle şuan mesela.. turuncu ve kokuyor test yaptın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…